9

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се е променило особено от времето на Хитлер..........само методите за манипулация стават по-рафинирани..............за да могат да се командват стадата, и то не само в България!!

8

Факт!

преди 5 години

Тия май си търсят атомната бомба немците и да се приключва с тяхната "изключителност"!***!

7

Анонимен

преди 5 години

Там е работата, че са много хората в AfD, които мислят като този ***! Това са предимно неудачници от бившата ГДР! AfD трябва да се забрани, като екстремистка партия!

6

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е бил само една марионетка.................конците са му дърпани от световната мафия и масонството.............бил е финансиран от банките в Лондон..........затова не напада Англия, ами тръгва към Източна Европа и Русия!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Германия се опита да командва Европа военно през ВСВ (Хитлер)- не се получи!!Сега Германия се опитва да командва ЕС с "меки ръкавици"-икономически чрез еврото и ЕЦБ!!...........Едва ли ще се получи, на власт във Франция е Макрон...........освен това Франция е военна сила и единствената ядрена държава в ЕС. Но цената е много висока за обикновените германци-бежанци, риск за националната сигурност.............и т,н.!!

4

А бе

преди 5 години

Откъде да сме сигурни,че атентатът срещу Хитлер е целял спиране на войната,а не само премахването на фюрера и поставянето на адекватно военно ръководство?Напоследък набира сила теорията(засега само теория),че Хитлер е манджурски кандидат на ев.р.ейската върхушка и всъщност Втората световна война е ев.р.ейска манипулация с цел постигане на световно господство(което и се получава накрая).Загиналите няколко млн. ев.реи са от излишните,второто качество,жертва,оправдана от постигането на целта.

3

Циник

преди 5 години

Във всяко стадо - има бърливи овци. Ако не друго - Хитлер е обичал немците. Гауланд се стреми да угоди на медиите , и до днес - собственост...или под давлението на американски евреи.

2

Анонимен

преди 5 години

А бе я оставете Хитлер,квото било-било,ами гледайте шмеркел и мигрантите,че всичко от вас тръгна!

1

Сталин и Хитлер

преди 5 години

са Величия - а вие си говорете,говорете си...