21

Анонимен

преди 5 години

Сучвствам на родителите на деца с увреждания, но ме е гнус като ги гледам как се мазнят на един Тлъст про-стак, който се изживява като Цар.

20

Шопо

преди 5 години

ОК ! СЛУГИ на Тиквата...

19

Шопо

преди 5 години

Не сте просяци,*** на Тиквата сте ! Нали МУ казахте,че той не е виновен ? Чий ГО дирихте при него тогава ? Да бехте отишли при министъра на здравеопазването ! Ама нали требеше да помогнете за PR на Еднокнижежа...

18

Анонимен

преди 5 години

Причината за оставка на брутало буда бесния е : - Делян Добрев призна, че ББР е отпускала заеми на политици, а не на малки фирми - източената банка на новите олигарси! Винаги когато буда подава оставка , идва някое перде, което да обере пешкира и да узакони източването на поредната набедена банка.

17

Анонимен

преди 5 години

НЕ МУ ОСТАВЯЙТЕ ДЕЦАТА СИ НА ***!Той ще ги убие! Убива ги и сега индиректно!

16

Анонимен

преди 5 години

Какво ли биха направили тези, които плюят хората с увреждания, ако на тях самите им се роди дете с увреждане?

15

Анонимен

преди 5 години

Само това може да помогне на детето.Бойко ще го остави в къщата във Барселона,а там хората ще му предложат нужната рехабилитация !

14

Анонимен

преди 5 години

"Що за болно общество"Едно общество което не е в състояние да се грижи за болните си (било то ментално или физически) е общество което не функционира. Комунизмът роди една нефункционираща икономика, а капитализмът - едно нефункциониращо общество. Жалко е да видиш колко са озверели хората от глад и мизерия, че да изтъкват предимства в това да се умъртвяват болно родени деца.

13

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се изградят центрове за долекуване, в момента те изхвърлят от болницата все още болен, трябват и рехабилитационни центрове за всякакви заболявания платени от държавата, не да се дават пари на ръка. И да знаете човека е крехко създание и всеки маже да заболее, много внимавайте какво говорите, да не се озовете на другия бряг.

12

Yan

преди 5 години

Това не е трагедия само за протестиращите, това е национална трагедия!

11

Veso

преди 5 години

Много им е зор на тия горе за тези деца! Те приспиват с приказки за мн пари и светло бъдеще! Един PR и едно плямпане. Това е оръжието на Герб! През това време народа избяга!

10

Анонимен

преди 5 години

Един съвет към тези родители:Вземете си детето, намерете малко пари за начален капитал и се изнасяйте веднага някъде на запад от Сърбия.Това е единственото Ви спасение.От мутра не очаквайте нищо добро. От гербери, също. От комунисти, още повече. От псевдопатриоти...също.Спасете детето и себе си като напуснете това подобие на държава.

9

Анонимен

преди 5 години

Тогава си изхвърли телефона и компютъра и стани плодно дърво, никой не те спира да не се превръщаш в индианец. Ама от борци срещу дехуманизацията с лаптоп под мишница.

8

до 8

преди 5 години

А ти като имаш интернет ,че си поумнял .Нали това е признака на нашата безплодна вече култура и цивилизация.Обречена да превърне хората в индианци с телефони и компютри .

7

Анонимен

преди 5 години

В Древна Спарта и интернет не са ползвали. Спирай нета, спирай тока, отивай да живееш в някоя колиба и ловувай за прехрана, като е толкова хубава Древна Спарта.

6

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов обясни, че са отпуснати пари за здраве, но не можа да отговори ясно и точно къде са изчезнали тези париУправлението на ГЕРБ in a nutshell - изливане на кинти, които все едно са потънали в пясъка.

5

Анонимен

преди 5 години

Човекът има цялото ми съчувствие, знам какво му е. И мой близък имаше проблеми, струваше ни десетки хиляди. Наложи се да изтупахме чувалите, направихме и една ипотека. Справихме се, но така не е правилно, държавата не си е на мястото. Обикаляш по разни институции, фондации, навсякъде съчувстват, но не могли да помогнат, макар че, понеже, защото...

4

Питър

преди 5 години

"Просих, за да реХабилитирам". На български "реабилитирам" има друг смисъл от този, в който е използван в текста. Майките са сваляли не едно и две правителства, време е да подходят сериозно към ГРОБ

3

Анонимен

преди 5 години

В древна Спарта такива деца са били убивани да не се мъчат -себе си ,родителите си ,обществото.Днес им даваме дипломи за висше ???Що за болно общество сме .Изкривен хуманизъм интегриращ малцинства от всякакъв тип .Една обречена нация и култура отиваща към пропаст.

2

Бате Гойко

преди 5 години

"Бойко Борисов обясни, че са отпуснати пари за здраве, но не можа да отговори ясно и точно къде са изчезнали тези пари."- no comment.