101

Юрист

преди 5 години

Крайно време е за законови промени срещу хомосексуалисти, които защитават и рекламират сексуалните извращения публично вкл. по интернет форуми.Хомосексуализмът е едно социално зло, което трябва да се инкриминира и да има възможно най-строги наказания срещу хомосексуалистите, защото те са престъпници опасни за обществото и държавата ни!

100

реалист

преди 5 години

Необходимо е да се отворят центрове за лекуване на психичноболните от джендъро-гейство.

99

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНОТО ОПОЗОРЯВАНЕ НА ВЪРХОВНИЯ СЪД НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ РАДВАТ НИТО СЪДИИ НИТО ПРОКУРОРИ НИТО СЛЕДОВАТЕЛИ ЧАКАТ ГИ МНОГО ЛОШИ НЕЩА КОГАТО СЕ ЗАГУБИ ДОВЕРИЕ ВЪВ СЪДА НАПЪЛНО!

98

Анонимен

преди 5 години

Квичете ***, вашият вой е музика за нашите православни уши!

97

Анонимен

преди 5 години

По-силно джендерасти, не ви чувам!!! Пенете се вашта кожа неначесана от тояги!

96

Анонимен

преди 5 години

Какъв антихрист бе, според християнството, бракът е съюз между МЪЖ и ЖЕНА и деца се раждат от него. После нормалните били антихристи. вие сте генетични и хормонални грешки приятелю и никой не е виновен за това. Просто всеки си носи кръста. В биологията няма справедливост. Някой са така, други иначе, ама не може 99,99% от населението да ви е длъжо, че при вас биохимичните реакции са протекли различно. После и глупавите ще съдят държавата, че не им гарантира равни права с умните

95

Анонимен

преди 5 години

Мммм ревът на джендърите е музика за ушите!

94

Анонимен

преди 5 години

Народът ми разреши.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92КОЙ ТИ РАЗРЕШИ НА ТЕБЕ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА!!!! АНТИХРИСТ НАЙ-НАЙ-ДОЛЕН И ПРОГНИЛ! :DСАМО АКО ИМА РЕФЕРЕНДУМ САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ КАКВО ИСКА И КАКВО НЕ НАРОДА!

92

геЙрб-видими резИлта

преди 5 години

Точно това доказва, че решението, което бе взето от ГЕРБ в онзи момент, беше най-правилно и най-отговорно", коментира депутатът Александър Иванов.Ахаха как само се изсулват като пръдня от *** герберастите! А опита тихомълком да я пробутате в първия работен ден след НГ и това ли беше най-правилното решение, мизерници лъжливи герберски!!!

91

Анонимен

преди 5 години

Ало капс лока?!? Кои хора ще вземат закона в свои ръце, джендърите ли? Много искам да видя *** революционер да поведе четата от *** към парламента!

90

неука

преди 5 години

Тези "различните" защо искат да ги третират като хора със специални нужди, хора с увреждания. Да не би да искат да вземат пенсия за инвалидност - полово-умствена инвалидност?!

89

Анонимен

преди 5 години

ТОВА ЩЕ ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЩОТО ХОРАТА ЩЕ ВЗЕМАТ ЗАКОНА В СВОИ РЪЦЕ!-----------То народът точно подкрепя това решени, а ако народът се надигне ще го отнесат точно такива хомопрестъпници като теб!

88

Браво

преди 5 години

Нека писъците на онеправданите започнат сега!

87

Анонимен

преди 5 години

Съдът в Страсбург ще се закрие, в Европа на власт вече са антиджендърски партии като Лега Норд на Салвини в Италия, в Австрия управлява антиевропейска партия, Алтернатива за Германия вече гони 17 %, без нея не може да се състави правителство. Баш джендърите от Англия са вече изолирани, остава само Франция.Джендърска Европа няма бъдеще!

86

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРСКИЯ СЪД ТОКУ ЩО СЕ ОПОЗОРИ НАПЪЛНО И ЗАВИНАГИ!!!!ТОВА ЩЕ ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЩОТО ХОРАТА ЩЕ ВЗЕМАТ ЗАКОНА В СВОИ РЪЦЕ!НАРОДА МОЖЕ ДА ОТХВЪРЛИ КОНВЕНЦИЯТА НО СЪДА ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО Е НЕДОПУСТИМО, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДРУГИ СЪДИИ ЩЕ ВИДЯТ, ЧЕ МОГАТ ДА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И , ЧЕ МОРАЛ НЯМА НИКАКЪВ В СЪДА!

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83И като го анулират после ще осъдят държавата в Страсбург. Държавата ще трябва да плаща обезщетение взето от данъците ни.

84

Анонимен

преди 5 години

До Деян КуцевХубаво е, че ви репресират, аз съм за.

83

Анонимен

преди 5 години

НАЛИЦЕ Е ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ АНТИХРИСТА ПРЕЗИДЕНТ И АНТИХРИСТА ПРЕМИЕР!!! ЧИСТО ЗЛО СА И ДВАМАТА!БОГ ДА ГИ УБИЕ И ДВАМАТА АНТИХРИСТИ , ЧЕ ИЗМАМИХА НАРОДА!

82

Деян Куцев

преди 5 години

Истъмбулската конвекция трябва да се приеме понеже трябват равни права за сички. Не може само българите да имат права а българомюсюлманите да ни реприсират