74

Анонимен

преди 5 години

До74аз се питам Волен какво върши...=как какво ?разведе се с жена си, за да открадне приятелката на доведеният си син и с парите на глупаците, да пуши 10 хил. км хавански пури и да пие френско шампанско от стаята на 5 звезден хотел.. морално пропаднал тип!разбира се - това го плаща бай спиро от поликраище, който вее българо-руското знаме и вика - "да живее батака! болен - президент!"амин!

73

Анонимен

преди 5 години

Воленчо преди поне протестираше къде срешу турци къде, срещу циани, къде срещу стюардеси , а сега какви ги дялаш? Май кротуваш докато службата леко си върви и сама, а парата си капе и така...

72

до 81 от славянин

преди 5 години

А бетона по морето подкрепяте ли!?

71

Петър Руменов

преди 5 години

Аз и моето семейство и всички мои приятели и познати подкрепяме тишината!

70

до 76 от славянин

преди 5 години

Хората които искат тишина ходят на съвсем други места, не на нашето черноморие, ти ако ходиш там на ''почивка'', значи си слабоумен!

69

extremist

преди 5 години

ДАЛАВЕРИ ШУМОТЕВИЦАТА КОГА ЩЕ ВЪРНЕ КВОТО ТАМ КРАДЕ ОТ "ФОНД ОГРАДА"

68

Анонимен

преди 5 години

Сидеров може да бутне и правителството и парламента. А на бас, че ще клекнат пред него. Кокала не се изпуска.

67

extremist

преди 5 години

ЛЕСНО ЩЕ ВИ СМЕНИМ ВСИЧКИТЕ НЕ САМО ДИСКОТЕКАТА ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ

66

Българин

преди 5 години

Целият български народ стои твърдно зад тишината в родните туристически центрове. Хората ходят там на почивка, не да им гърми музика. Долу Волен Сидеров! Оставка! Тишина, тишина, само ти ни остана! А Сидеров иска да ни я отнеме и да я продаде на Москва! Оставка!

65

Анонимен

преди 5 години

Със закона за шума и срещу този за приватизацията Симеонов поряза фирмите близки до Волен и той е много Недоволен. Симеонов поне върши нещо, а аз се питам Волен какво върши...

64

Знаещ

преди 5 години

Не че съм фен на Симеонов, ама напоследък взе да ме радва ! Лошото е, че всеки който вземе да ме радва накрая излиза ... Бареков ! Използвам "бареков" като нарицателно, сещате се за какво нали ? Та в тоя ред на мисли и Джамбазки взе да ме радва ! Изобщо радостта е навсякъде, което всъщност не е лошо ...

63

Анонимен

преди 5 години

Зад действията на Симеонов са болшинство. Само шепа пияници ,вресливци и съдържатели на заведения са против. Тях се опитва да защитава Сидеров. Не обръщайте внимание на глупостите, които говори.

62

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема само се поти та и Болен Сидеров така.Той е никой,от него нищо не зависи затова лае като ритнато кутре.

61

Анонимен

преди 5 години

Между другото са ударили и Николакй Марков и са ми изтрили страницата,защото е щял да публикува материалите,които има Босия,има ли още някой неударен?Живеем в абсолютна диктатура.

60

ха ха ха

преди 5 години

Сидеров явно е поскътал парички, вече мина 60така и сега може да разбута всичко и да се отегли да си живее с младата невяста да си гледа семейството и да им гледа сеира как скачат като жаби.

59

Роб на влаЗта

преди 5 години

Можем да закрием всички депутати и министри без проблем.Ще разберем че ги няма единствено по излишъка на неоткраднатите пари.

58

Анонимен

преди 5 години

А другите щеше ли да ги има в парламента ако не се бяха закачили за Атака? Кой щеше сам да мине процентата бариера, и ако можеха сами защо тръгнаха със Атака?

57

Анонимен

преди 5 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОКО ДА РАЗГОНИ ТЕЗИ ПАТРИОТИ И ДА НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ДПС И МАРЕШКИ И ТЕ ЩЕ СТАНАТ КАТО .СДС ЩЕ ГЛЕДАТ ВЛАСТТА С КРИВ МАКАРОН.

56

Анонимен

преди 5 години

Атака добре, че се закачи за НФСБ и ВМРО на изборите, че иначе въобще нямаше да я има в Парламента, а не сега Сидеров да разправя, че е изпратил Симеонов във властта. Аз дотук харесвам действията на Симеонов!

55

Волен в депресия

преди 5 години

дубъл първи.........Защо ли си времето губих,защо ли не пих до зори?цената на губено време,не искам да диря дори.Със вино се лесно лекувабезумно терзана душаи спира сърце да тъгува.Налейте да пия сега!