68

Анонимен

преди 5 години

Всеки лъжец джурналягаще плаща -- друг начин няма .

67

Анонимен

преди 5 години

Че тя Германия си е руска. Де Калининград, де ... )))

66

Анонимен

преди 5 години

Турция също не вярва на Русия.

65

Гост

преди 5 години

Руската икономика е с толкова нисък БВП, че не знам кой е под него. А Путин се занимава с глупости, тролства, карикатурства, царува и злодейства.

64

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за "Властелинът на пръстените" и пророчествата в него, гледайки това фото..

63

привет от Германия

преди 5 години

Русия каквито и усилия да полага тука не е България и рубладжиите се броят на пръсти !Русия просто харчи пари на вятъра вместо да ги вложи в икономиката си и да подобри живота на мизеруващите руснаци ! 5 рубладжии в германския бундестаг не могат да променят политиката на Германия ! Лошото е в България защото рубладжиите в парламента са мнозинство , насадиха се там веднага след падането на комунизма и няма отърване от тях ! Затова и стандарта ви на живот е по руски тертип , мизерия !

62

ЕС не вярва на Русия

преди 5 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

61

юбералес

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Много усилия са нужни да изметеш болук и много малко усилия са нужни да се изходиш на метеното, пАнимаеш?

60

Анонимен

преди 5 години

Те рускосоциалистическите *** работят и в България, и по същия начин рушат държавата ни.

59

резюме

преди 5 години

Слушах прослувутите руски хибридни я"стреби по тв Алфа на Сидеров и се убедих че стратегията на Путин е СУПЕРГЕНИАЛНАОбщо взето руските стратези то ест бившите съветски са меко казано слабо-интелигентни и не могат да стъпят на малкия пръст на американските или дори германските и френските и прочиеТа инструкциите на Путин към тях е изобщо да не влизат в действиеСрещу Путин действат цяла плеяда от агенти на ЦРУ,ФСБ,АНС и прочие то ест виновниците допуснали атентатите от 11.09.2001гениално

58

мазепа

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Разбира се че не може да дестабилизира запада, но се опитва да го прави. За това иде реч в статията.

57

Константин

преди 5 години

Тези лоши руснаци, разбиха целия свят. Иначе западните държави изобщо не лъжат и са много честни в политиката си. За всичко тях обвиняват. Гледайте обективно на нещата. И Русия си има лоши страни, но и запада са същите.

56

Анонимен

преди 5 години

След като една слаба, пропаднала и жалка държава с пиян народ може да дестабилизира Запада, какъв е този Запад ? :) :)Рашките не насочват усилията си към позитивни и градивни дейности, а към въоръжаване и шпионаж. Към тях влагат повечето си потенциал.

55

Анонимен

преди 5 години

В този процес са впрегнати и 2-3 та червени *** от този сайт, които под различни никове по цял ден плюят демокрацията и възхваляват диктаторският режим на Путин.Що се отнася до Русия, тя винаги е била ретроградна, изостанала и пропита с подлост и коварство. За това света мрази тази азиатска кoчина!

54

Анонимен

преди 5 години

Лъжливото дойче велетова ще направи -- щепривлече шпиони от цялсвят като мухи на германскилайнна .

53

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Параноята, която е обхванала Запада вече придобива истерични размери.След като месеци наред ни убеждават как Москва се е намесила в изборите на САЩ и едва ли не руснаците са назначили Тръмп за президент, сега дойде ред и на Германия.В същото това време платените *** на Сорос не спират да внушават, че Русия е слаба,пропаднала и жалка държава с пиян народ.Е, питам тогава:След като една слаба, пропаднала и жалка държава с пиян народ може да дестабилизира Запада, какъв е този Запад ? :) :)

52

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, коритаров заразенис американски вирус .

51

Анонимен

преди 5 години

"Докладът определя трите страни като най-големи заплахи за Германия в кибершпионажа, но изтъква активността и на други държави, включително западни, предаде Ройтерс."Aми те западняците така по "приятелски" си шпионират Германия. Те целят да "стабилизират" Германия, източвайки държавните й тайни...

50

Анонимен

преди 5 години

Коритаров , запуши сидупките на коритото .Нормален човек можели да му слуша простотийките .

49

Анонимен

преди 5 години

"За това са впрегнати огромни ресурси, ***, агенции, заплахи и убийства."По-скоро е впрегната частица от истината. Боли, нали?