138

134

преди 5 години

2 минуса - 2%! Това е съдбата на метресите на Боко Тиквата!

137

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

136

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До ЗозоЖелю напусна, защото проумя, че власт никога няма да дочака... - а той горкият, така се надяваше...

135

Анонимен

преди 5 години

Дъжда изми дезинфектантите!

134

ПроСоТо

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАкогато са преселиш при Странджата,тоя ще ти отреже ушите и езика...За злоупотреба с имена и названия,които не ти принадлежат..

133

Анонимен

преди 5 години

БСП е много по декомунизирана от Граб! Вижте ръководствата им и повече не се стряскайте! Корнелия има да изгони още няколко комуниста и затова мафиотите два пъти я блъскат с такси! Факт!

132

ПроСоТо

преди 5 години

До НЕТЪРПИМА ЖЕНА!ааааа!...Значи за това жената на Тиквата го е напуснала?..-"защото е трудно и за жена да търпи ежедневни скандали, лъжи, извъртания, насъсквания.."?И Пл_евню са подвизаваше известно време като ерген по същата причина?..или имаш предвид причината,поради която мъжът ти те напусна?

131

Зозо

преди 5 години

До НЕТЪРПИМА ЖЕНА!Ж.Бойчев напусна понеже умря от глад :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Премести се на частно!Глад и лабут за ***!

130

Анонимен

преди 5 години

126, ясно е, че тук виждат БСП като конкурент в политическия спектър и храчат срещу Корнелия с изтъркани тези. Ето затова ще си стоят с 2%, а тиквите ще благоденстват още поне 35 години и четири геноцида над стада и ***....!

129

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Долу ръцете от дрОгарката Нинова... - тя има мисия в живота - да довърши окончателно Столетницата... - и се справя твърде добре...

128

Десен Къртач

преди 5 години

От БАБХ готвят евтаназия за болните животни на Бузлуджа! След това и за огнището на яз. Копринка!

127

апо

преди 5 години

Американците са виновни за всичко !!!!Още през 1945 г. след като са унищожили кафявата ч у м а , непосредствено след нея е трябвало да унищожат и червената такава , но вместо това са я захранили хубаво и не само с провизии и капитал а с територията на половин Европа и с няколко десетки милона роби .

126

!!! 116

преди 5 години

Когато ,,комуняката'' Крум Зарков се е родил, Комунист Борисов е имал вече завиден стаж в БКП! ! А Корнелия още не е имала прическата на Деян Икебаната!

125

kastRat0Ra

преди 5 години

Някой направи ли си труда да прочете относно разградимостта на дезинфектантите? За какъв период се разграждат те? И още едно въпросче с повишена трудност, в математиката се бележи с червена звездичка. Нормално ли е труповете на избитите животни да се заравят в почвата? Въпрос на време е подпочвените води и дъждовете да разнесат и размият отровените трупове, а от там микробите и заразата да пламнат.. Защо тези трупове не бяха транспортирани и изгорени в ЕКАРИСАЖ?

124

НЕТЪРПИМА ЖЕНА!

преди 5 години

Затова оня ЖЕЛЬО Бойчев напусна , защото е трудно и за жена да търпи ежедневни скандали, лъжи, извъртания, насъсквания, а какво остава за мъж( особено ако е интелигентен).Нетърпима, отвратителна.Защо получава заплата?Какво градивно е направила за ЕВРОПЕЙСКА РБългария, освен СКАНДАЛИ БЕЗПОЛЕЗНИ( и Станишев се чуди.Също и европартията им.)Да се саморазпусне БКП/БСП.БЕЗПОЛЕЗНА.АНАХРОНИЗЪМ.В САЩ, където учи синът на К.Нинова, соцпартии са ЗАБРАНЕНИ.Ясно защо.Републиканци и Демократи.Достатъчно

123

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са демагози. Обявяват се срещу *** идеологията, а се кланят на сифилитичната мумия на хомото ленин.

122

ПроСоТо

преди 5 години

хм!...Действай,Нинова,твърда ръка се иска за да катуриш МУТРИТЕ!НЕ съм ти "фен",но ако успееш да изметеш ПАРА_ЗИТА "Тиквата" и неговия Харем,ще имаш моята пълна подкрепа!За сега,в момента,мога да направя само едно:-Да не ти преча...а кучетата нека си лаят..

121

до Странджо

преди 5 години

Е, те интелигентните послания към интелигентните слоеве са запазена марка и територия на Тикваря и Цецерон Пепон!

120

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 5 години

Нормалните хора трябва да са благодарни на другарката нинова защото тя успя да превърне БСП в маргинална партия и е на път съвсем да я затрие. От това България само ще спечели.

119

до 120

преди 5 години

Питай господжа Борислава Премиерова!