166

Анонимен

преди 5 години

До Интересни са ми 181Не е само Боци байно ле! Сите са продъкт на БКП! Да не мислиш че ако беше Нинова щеше да и мигне окото! Докато не ги изринем ще сме така!

165

Интересни са ми

преди 5 години

Тези герберасти, които подкрепят безплатно. Боци ги клеза по всевъзможни начини - цени, здраве, бъдещето на децата им, а те само крещят - давай Боце, по-дълбоко ни клезай. Такова скодоумие преди нямаше, явно е привнесено от Европа.

164

Анонимен

преди 5 години

Ужас ! по 300 лв за коза

163

Поздравителен адрес

преди 5 години

Комадирите на Дахау, Освиенцим и Треблинка са поднесли поздравителен адрес на партийното и държавно ръководство. В адреса се казава: ветроете от Сибир донесоха мириса на пушеците от Козицетрацинните лагери в България. Ние имаме КОНцентрационни, а вие Козицентрационни. Бъдещето е Хорацентрационните- имаме опит , ще споделим , готови сме да помогнем с огняри, и друга необходима техникаС уважение, се казва в поздравителния адрес

162

мръSниците са мRъсни

преди 5 години

Затраехме за пилците-когато дойдоха да ги избият,,, не ги защитихмеи пак когато дойдоха за животинкитене ги защитихмеотново когато дойдоха за животните.. не ги защитихме, Неизпочупихме иглите с отровата, непочерпихме убийците преди да станат такива, за да удължим живота на животнитеГилотината е кървава; Гилотината капе; Гилотината работи, сече и одмятаEдна старица на полето, стои пред голямaта шираЗастанала и гледаща към кота Ефтаназияв ръцете й цвета, парчета хляб за нейните деца

161

Анонимен

преди 5 години

Еййй, отървахме се от кукуто!

160

Анонимен

преди 5 години

Хайде любителите на конспирацията да си пият хапчетата и да си лягат! Утре зарежете компютрите ,излезте навън ,може да се убедите ,че въздухът се състои от кислород, освен ако политиците не твърдят друго.

159

Анонимен

преди 5 години

Тази баба яка актриса излезе. За какви дечица дрънка да не би да ги пуска на "училище" като поотрасната, а не ги дава на касапина.

158

акуд

преди 5 години

селянката от крушовица за колко рубли купи евтината баба дорааа

157

Анонимен

преди 5 години

Да си кукат червенопиперите ...вече не останаха ..още 10 години и ще са на хладно :)) се тая ми е за тях. Съсипаха България 60 години, че и трябва да им слушаме простотиятаа.

156

Анонимен

преди 5 години

164,165,166 о, убийците се включиха,тук никой не говори за партии ало,а за такива като вас,без съвест и грам доброта.

155

Чумадавитръшнедано

преди 5 години

Дано ги застигнат клетвите на баба Дора тези които допуснаха това да се случи. Всяка година болести по животните, то не бяха луди крави, свински грип, птичи грип, чуми..., а догодина какви болести да чакаме?

154

Анонимен

преди 5 години

Да ясно , целта в България да има само внос на месо, плодове зеленчуци и какво ли не,само да не е българско,гледат да унищожат всичко що е Българско,изедници,хитлеристи,безсъвестни б.клуци,как изобщо спят спокойно.

153

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

152

Андро

преди 5 години

Като гледам коментарите и реалциите, стигам до едно заключение - платените червени *** пак са вършали. Ей, льольовци, всяка тема я извъртате към любимата ви Русия, Путин и БКП. Чудно защо в коментарите сте винаги 80%, а на изборите винаги губите. И от кога електората на БСП, съставен предимно от баби, взе да коментира всяка тема в нета? Обслужвайки интересите на чужда държава вие ставате национални предатели! Смешни сте с опитите си да извлечете от всяко нещо дивидент! Долу Б.Б. и Д.П!

151

Анонимен

преди 5 години

За майката Земя всеки живот е ценен и всяко живо същество си има пътека, която трябва да извърви. За човека си има пътека, и за животното гледано от стопанин, който го обича и то го обича си има пътека.Когато се прекъсва насила и без нужда тази пътека - това е убийство.Жестокост.Животните не се убиват при съмнения за чума, а само ако проявяват явни симптоми. Какво животновъдство може да има ако мине не мине и се избиват животните? Българинът винаги си е обичал много животните .

150

Анонимен

преди 5 години

Ама никой не се запитва защо има едно след друго бедствие,порои, земетресение,урагани ами защото сме станали много зли, така че ...ако са останали хора в пълния смисъл на думата се замислете...ако вече не е късно.Всеки се е озлобил към другия,камо ли да има съчувствие към животните,абсурд,но...жалко...

149

мухахах

преди 5 години

Hm.......Според руските *** излиза че козичките на баба ви Дора са сиамски котки........:) Или дакели .......може би...Сиреч за домашни любимци:)) Значи тя не ги е гледала един ден да станат на "печено" а да им се радва в двора!:))) Айде бе! Ама сериозно ли??? Оххххххххххххх, тези "невинни душички"!!!!

148

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига с тази баба Дора, като са и болни животните, какво да трябва да се направи, да пусне млякото на пазара и да разболее хората. Животно се купува, човешки живот не се купува

147

Нещата си

преди 5 години

Идват на мястото. Все отнякъде ще изтече колко дава Европа за убито животно и колко бройки са отчетени. Лесно може да се сметне разликата и колко от европейските пари са стигнали реално до стопаните. Лесни пари за греб, за България - разбит сектор, за вас - евро *** в Кауфланд. Всички печелим, нали така?