138

Анонимен

преди 5 години

т 7,1 милиона души през 2016 година до 4,9 милиона през 2070 г.--- pilni gluposti togava samo uvajaemite romi ste sa nay malko 7 ml.

137

Анонимен

преди 5 години

Bulgaristan e zaginal ve4e

136

Анонимен

преди 5 години

Много предатели и изменници избягаха от родината.. Аз ще бягам в Русия да направя бомба да унищожа запада и САЩ заедно с българите предатели..

135

Анонимен

преди 5 години

През 2070г. от България ще е останала само София която ще е столица на себе си където ще живеят само старци.Всички останали "големи" градове ще са обезлюдени а територията им ще е едно голямо гробище.Партията на гробокопачите отдавна прави опити да ни заличи,да ни убие бавно и мъчително и гони младите за да не им пречи в процеса.Ниски доходи, некачествена храна,лекарства които не лекуват,нисък стандарт на живот,бедност,мизерия все хубави за ГЕРБ неща.И как с *** газ да не избягаш от тук?

134

Анонимен

преди 5 години

Поръчкови прогнози платени от ДС

133

един

преди 5 години

На 30 съм, с доста добри доходи, собствен апартамент и прилично изглеждащ, но не възнамерявам да правя деца, не толкова заради факта, че държавата ни е калпава, че има мафия и прочее, а че жените ни не стават. Сори, но е факт. Жените ни са лошо качество, глупави, надменни, високомерни, мъжкарани, фалшиви, със сгрешени морални ценности. Изцяло отдадени на модерните западни ценности. Претендират за много, а в същото време те самите не предоставят почти нищо. Малко са добрите жени, а те са и взети

132

Щирлиц

преди 5 години

Направи си своя столица.

131

Анонимен

преди 5 години

И тия 5 милиона са много . Я, има читави 1, 2 , я не .Не ми требват гюбрета само пълнещи кошниците в мола и преживящи.Требе да останат хора произвеждащи нещо с ръцете си и имащи нещо в сърцата си не офисни шопски плъхове

130

Споко бе

преди 5 години

От Европа ще ви подменят както козите - Боцо ви треби, те му пращат десет арапи за един ваш труп. Сичко точно. Кой скачал - скачал, играта свърши.

129

муспи

преди 5 години

До АнонименТи не можеш да попаднеш на Небето, защото там не пускат роми, турци, евреи и всякакви от Мароко до Мексико. На Небето има и България, но няма диваци, а ти не знаеш и даже азбуката на българите. Явно, те бягат от тебе, а не ти ги гониш. Ти си от този човекоподобен хибрид, който ще остане на земята за да се занимава канибализъм, - имало ли е случай дивак да направи нещо за ядене или возене! Белите ще оставят коли, но няма да има бензин, и в колите ще се развъждат чаавета за храна.

128

Лили Иванова

преди 5 години

До 2070Бъди оптимист бе.

127

свети Петър

преди 5 години

До Анонимен131Чв кой ще те пусне тебе на небето?Ти си за пъклото.

126

Анонимен

преди 5 години

Некачествените храни водят до наднормено тегло заедно с производството на медиатори на стреса, а и със силикон не се кърми.Освен това е супер трудно да се гледа повече от 1 дете от двама работещи бедни.

125

Анонимен

преди 5 години

До 2070 та ли ще ни управлява ГЕРБ.

124

Ввв

преди 5 години

Жените пушачки раждат момчета с малки топки и с генетични дефекти. Всяка пуши. Не са останали нормални жени за всички мъже. Претенции до небето, а влачат по 29% телесни мазнини.

123

Анонимен

преди 5 години

I AZ SCHTE VI GLEDAM OT NEBETO I SCHTE VI SE SMEQ NA AKYLA AKO IZOBSCHTO VI IMA

122

Ввв

преди 5 години

Сеседката вика на 4 год си дете всеки ден че ще го убие онова реве и си мъпи телцето в стрес. И това и в съседният блок същото. Всяка 10та майка е психо. Може ли такива откачалки да раждат бе, кажете. Това са деца и трябва с любов.

121

Анонимен

преди 5 години

Нека по-бързо да се закрива тая скапана и умряла държавица!

120

Анонимен

преди 5 години

не напразно конвеницята е подписана в истанбул . те най-добре знаят, че трябва да затрият европейците чрез хомосексуализъм, докато техните бабаити завладяват градовете ни. така ще се "смекчи" всякаква съпротива.

119

Анонимен

преди 5 години

Не бойте се ГЕРБ ще ни затрият по-бързо.