144

До 150

преди 5 години

Не само на следващите избори,а който е гласувал досега за Герб трябва да бъде съден.

143

При това положение

преди 5 години

Който гласува за герб на следващите избори трябва да бъде съден за национална измяна.

142

До Василев

преди 5 години

Моят мозък си работи повече от добре.И да смятам, че Бойко да се хареса на ЕС е готов даже да убие всички животни в България. Дори е готов да продаде половината България на Турция и София на евреите, ако му дадат пари за още един остров. Бойко не мисли за народа си, а как да си натъпче търбуха и да режи лентички. Ако е да се краде от някакви пари първи на линия, ако е да дава пари, *** си го търси.Аконе го виждаш, явно ти се нуждаеш от медицинска помощ.

141

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевАКО НАИСТИНА ПОДКРЕПЯШ *** ИЗЕДНИК БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДАНО УМРЕТЕ И ТОЙ И ТИ ПО СКОРО СЛУГИ НА ДЯВОЛА!

140

Василев

преди 5 години

Каква заплаха си за ЕС, имаш някакъв зъл гениален интелект, или свръх развита икономика и селско стопанство, което е завладяло европейските пазари и европейците не могат да си продават животинските продукти???И аз имам развинтена фантазия, но вашето е болестно положение, когато си мислете , че сте някакви велики гении с развита икономика, за които има унищожителен план!!!Хората ви взеха в ЕС и само ви дават, съжалиха ви!А вие избивате комплекси, защото истината боли!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ

139

Анонимен

преди 5 години

НЯМА НИТО ЕДНО УМРЯЛО ЖИВОТНО ИЛИ С ПРИЗНАЦИ НА БОЛЕСТТА!!!ЖИВОТНИТЕ В ТУРЦИЯ СЕ ВАКСИНИРАТ СРЕЩУ ТАЗИ ЧУ-*** И МОЖЕ ДА ДАДАТ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА ПРИ ТЕСТ НО НЕ СА БОЛНИ!ГЕРБ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ НЕ САМО НА ЖИВОТНИ А НАЙ-ВЕЧЕ НА БЪЛГАРИ!!!!

138

До Василев

преди 5 години

Защо си мислите, че точно ЕС и Брюксел НЕ са тези, които са решили, че трябва да унищожат българското стопанство? Изследванията са направени уж във Франция, дали изобщо е имало изследвания? Защото НЕ са направиха повторни в България? За мен ГЕРБ като партия прави всичко, което каже Брюксел. Най-малкото като партия са проявили небрежност, че не направиха повторни изследвания, поне на животните, които са здрави. Убиха животните и месото им ще нахрани чужденците по хотелите за без пари.

137

Анонимен

преди 5 години

Яжте помията на Европа ,замразени черва и сърца от Аржентина и 20г месо .Всички дребни производители да се унищожат в полза на Големия тарикатлък !стойте си в къщи и си блейте и чакайте реда Всичко умно,интелигентно напусна -тук остана само прУстотията и чалгарията

136

Анонимен

преди 5 години

Отнесе ги гербавата чума.

135

Анонимен

преди 5 години

То остана и няк'ви ceляндypи да съборят държавата за две стада овце. Аман от червени активни мероприятия. А едно време комунистите като ви взеха и добитъка, и нивите, това го забравихте! Tъпи селяни!

134

До 134 анонимен

преди 5 години

Да не мислиш, че за изтрещялия Тръмп си мисли българина? Срещнаха се с Путин, ще се срещнат пак. В Търговската война България участва ли? Някой знае ли я по света? Като искаш да четеш за ЕС и НАТО си отвори сайта на Дойче Веле и готово, щом не те интересува, че България загива, заради безразличието на политиците. Предпочитам да чета новини за България и да знам какво се случва.Унищожиха поминъка на хората да видим дали ще платят обезщетение, или ще лъжат пак управляващите.

133

Василев

преди 5 години

Едно от най-гадните неща в България е да използваш човешкото невежество и трагедия, за да трупаш дивиденти и да го осребряваш в политиката!!!Точно това безотговорно поведение демонстрираха Нинова и Радев, и аз ви гарантирам, че ще дойде време, когато всичко това , което сътвориха ще им се върне!!!Вместо, тя да направи така, че всичко да мине по-бързо и по-безболезнено за селските прости хора , това е умишлена дестабилизация на държавата!!!Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

132

man

преди 5 години

Сега да запалят и къщите на хората за по-сигурно

131

Анонимен

преди 5 години

Браво на държавата! Бях загубил вяра в него като го гледах как се огъва пред някакви *** и червени хаирсъзи. Естествено, че ще умъртвят чумавото стадо! Няма да оставят заразата да пламне в цялата държава я!

130

Мда

преди 5 години

До Абе...Че то държавата е пламнала,че и полу-изгоряла!Хора не останаха...Както е тръгнало,Баце ще вземе да евтаназира и "лошия мат'рял" по селата(пенсионерите),щото му подяждат бюджета.То не че и сега не го прави де,финансово....

129

ПроСоТо

преди 5 години

До До Василевняма психиатър,който да помогне на това..."същество"..Познавам го..Безнадежден случай..

128

гадове

преди 5 години

като спим и нас ще евтаназират още някой ден

127

Додо

преди 5 години

Потресаващо, но е и изненадващо е как казионните и вкарвали носове дълбоко в задните части на Бойко и доказано анти-Български "медии" Нова и БиТиВи замазаха позорния болшевишки акт от Шарково, като с половин уста споменаха в новините, че "последните животни в Шарково са хуманно евтаназирани и загробени днес в ранния следобед"!

126

ПроСоТо

преди 5 години

До Василевот "там" ме изгони ВОНЯТА ти...Тук ПАК се разсмърдяваш...Е,май от вонята ти нема отърване...но действай,последните гърчове са най-силни..

125

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Тези продажни политици, които съдействат на Брюксел, Берлин, Лондон, Вашингтон и Телавив за унищожението на България и Българите, никога да не изпитат радост от взетите пари и да леят кървави сълзи над гробовете на децата и внуците си ! Проклиням ви !КААХ !