16

привет от Германия

преди 5 години

Гледам на много хора са им изтрили коментарите !Свалете си Tor browser и така ще имате на разположение десетки дори стотици хиляди различни IP . Като ви изтрият коментара и като ви блокират от сайта да не можете да пишете коментари ,просто сменяте IP-то и продължавате да пишете с друга идентичност ! Някои хора трябва да разберат ,че с трииене на неудобни коментари само показват колко са слаби психически и също така по този начин ви провокират да ползвате Tor browser ! Желая Ви успех с Tor !

15

ex

преди 5 години

Трябва да се разреши всеки да има оръжие и да не бъде съден ако застреля крадец!

14

Анонимен

преди 5 години

Да си купи немска овчарка и си решава проблемът.

13

House M.D.

преди 5 години

Въпросният е пасивен гей и него го пазят ИК, БХК и "Джемини"!

12

Анонимен

преди 5 години

37% разкирити домови кражби,ми се струва меко казано пресилено! не че тези проценти са нещо, с което МВР-то трябва да се гордее.......

11

сталинската ръка

преди 5 години

До ***-убийци!!!Тежко и горко на крадеца, семейството му,роднините и приятелите му докато го хванат!

10

Анонимен

преди 5 години

Краденето е една от най-древните елементи в българската традиция и е един от градивните блокове на българската народопсихология. С една дума - доминираща черта в българската култура

9

този път е ром

преди 5 години

Щом не е пребил от бой и не е изнасилил жената значи крадецът е ром ! Ако беше българин обирът щеше да е с брутално пребиване и изнасилване на жената ! Знам ,че на доста съвестни българи им се повръща от това ,което съм писал и затова прибягват да трият такива коментари , но за тяхно съжаление фактите са си факти и триенето на коментари няма да промени истината !

8

Анонимен

преди 5 години

Полицаите се мишкосват, чакайки да гушнат 20те заплати!.

7

МВР

преди 5 години

До АнонименХарактерна черта на българина е да краде!Ако се заловят всичките крадци, тогава на свобода ще е само правителството!

6

qw

преди 5 години

На всеки може да се случи, но да живееш в БГ без допълнителни мерки за сигурност, сам си го търсиш.Минимума е да имаш куче или СОТ (20лв на месец).Ние нямаме абсолютно нищо ценно в къщи, 5 годишен телевизор, 2 евтини лаптопа, няколко китайски мобилни телефона. Последните 20 години винаги сме с включен СОТ нощем/ако ни няма, в двора има и кучета.Не че ни е страх или имаме какво да губим. Не искам да изпадаме в ситуацията на г-жата - някой мизерен смрадльо да влезе и застраши семейството ни.

5

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

До АнонименПри бай Тошо всички бяхме предварително арестувани с двата крака във затвора!Няма неразкрито престъпление така както няма веднага разкрито престъпление!!!В милицията арестуваха първо някой невинен и му вземаха здравето докато разкрият виновния и освободят невинния...............

4

Благороден крадец!

преди 5 години

Нещо като Робин Худ от Балканите - Бойко да го залови в срок от 48 часа и да му връчи Стара Планина!

3

истинска случка

преди 5 години

До АнонименПри едно мое оплакване РУ на МВР ми заявиха, че крадеца е техен контингент и имат оперативна разработка за него! Не ни учете какво да правим!

2

Анонимен

преди 5 години

При бай Тошо си оставяхме колите и апартаментите отключени докато отиваме до близкия пазар, сега се залостваме с по два секрета даже да мръднеш на 100 метра от дома си.На ви демокрация, скапаняццииии.

1

Анонимен

преди 5 години

По-малко от 1% от ограбените се оплакват в МВР, тъй като полза няма. От оплакалите се, на 37% МВР твърди, че са разкрили крадците, което е невъзможно. Мен също са ме обирали, обирали са и роднини и познати и няма и един случай на разкриване на крадеца. Едва ли МВР разкрива повече от една кражба на всеки 10000 кражби.