108

Димитров

преди 5 години

Кво да говорим за ***...то е ясно. Била приятелка на дъщерята на оная мека китка Соколов /да му се таковам на гроба а го ***/,после била в следствието 6 месеца,после другаде 5 месеца,после краднала външно-търговско предприятие,после била зам. министър /изгонена позорна заради корупция/...после айде ...взела че се преродила в комунистка. Типична селска идилия. Евати и сущето !

107

Емо

преди 5 години

БСП и промяна на системата? Не им вярвам изобщо, госпожа лъжа пак се изцепи жестоко!?!!

106

промяна

преди 5 години

Аз преди не гласувах за десните защото са от клуба на русо-патите. Затова предпочетох ГЕРБ. След 3 Март Валери Симеонов се издигна пред очите ми като политик който застава зад България и затова смятам на следващите избори да го подкрепя.Без лошо чуство към ГЕРБ. За мен те са хората които вършеха работата докато социалистите се изказваха.

105

Анонимен

преди 5 години

Де го Пиночет,да ни спаси от комунистическата мафия,че да тръгнем по правилният път.България загива от обедняване на народа и миграция на младите,бягайки от червената ч#ума.

104

Нинова е хитра

преди 5 години

Всъщност БСП не се стремят към властта.Ако я вземат, после Виденова зима, разследване, решетки . . .По-удобно е да са рупор на руската пропаганда и да получават в сметка зад граница от диференциала по газовите доставки. Така не са отговорни за нищо, а парите идват така или иначе.

103

Анонимен

преди 5 години

ТЕТКА НИНОВИЦА НЕ ИСКА В ЕВРОЗОНАТА- АМА ПРЕДИ 21 Г ВЪРЗАХА ЛЕВА ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА 1000 ЛВ, А 1 ДЛ 3000 ЛВ, СЕГА НЕ ИСКАЛИ В ЕВРОЗОНАТА, АМИ ДА НИ ЗАВЪРЖИ ЗА РУБЛАТА- ЕТО ТАКА 240 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА, АМАН ОТ ПОПУЛИСТИ, ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ЗАМИНЕ В ЛЮБИМАТА РУСИЯ КАТО ИЗТЪКНАТ РУСОФИЛ И ДА ОСТАВИ БГ НАРОД НА СПОКОЙСТВИЕ- ИСКАМЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЕЛЕКТРОННО, ТА ДА ВИДИМ ЧЕРВЕНИЯ МАЙБАХ КАК ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА.

102

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

101

Анонимен

преди 5 години

А защо Борисов не направи нужните реформи не само в съдебната система, вече 10 години се подмята във властта?!

100

extremist

преди 5 години

ДРУГАРКО НИНОВА, ЗАЩО БСП НЕ ПРЕДЛАГА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ?

99

Анонимен

преди 5 години

Ами не гласувайте за Нинова, бе! Гласувайте си за Баце, който учи магарето да не яде... Пък нека опрощават някакви си 50 и кусур милиона на Домусчиев, защото е голям приятел на Баце.

98

Анонимен

преди 5 години

Банков обир в Несебър, 100 бона липсват. Прозявам се!

97

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Тотален популизъм Нинова. Предлагаш едновременно съкращаване на приходната част на бюджета и увеличаване на разходната...Дай направо да връщаме Жан Виденов...

96

Анонимен

преди 5 години

ГНУСНИ ОТВРАТИТЕЛНИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОГРАБИЛИ НАРОДА СИ, ИЗПИРАТ ПАРИ И СИ КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ- ГАДНИ СКАНДАЛДЖИИ. ТИЯ СА ПО ОПАСНИ ОТ Ч У М А Т А

95

Анонимен

преди 5 години

До 94а всъщност при избори победителят ще зависи от ромските гласове,..хм ... е то затова ше ти идват гласовете от там? не ти ли е ясно, защо?защото мислиш как "да победиш" и "да влезеш", т.е. мислиш за себе си.няма вече оФце, да знаеш ...

94

анонимен

преди 5 години

Майко мила, комунистите пак ще сменят системата! 45 г. + още 29 г., все не могат да я докарат тази "система"! А, нас са ни яхнали и ни докараха до просяшка тояга! Време е тази тояга да скочи!

93

Анонимен

преди 5 години

Най-лошото е, че ние тук се ръфаме, а всъщност при избори победителят ще зависи от ромските гласове, а не от нашите. Но да продължаваме да се ръфаме!

92

Анонимен

преди 5 години

ДОЛНО И ГНУ*СНО!Като бяхте на власт защо не го направихте ?ГЛАДНИ КОКОШКИ ПРОСО (ВЛАСТ) СЪНУВАТ

91

Политически пророк

преди 5 години

Като дойде критическата не прощава на поведението на индивида .Това води до друго космическо измерение с изкривена реалност.Докторите от МС да се вземат в ръце,комплексно с психолозите.Време е !

90

Handel

преди 5 години

Аз съм силно разочарован от Боко, но все пак не е докарал нещата до там, докъдето ги докара управлението на левицата. За нас е най-добре никоя от двете партии да не може да управлява сама. Обаче - тъй като двете партии ще вземат най-голям процент от гласовете, те имат сметка от колкото се може по-малко гласували на изборите (така за останалите партии ще остане по-малко). Поради което се замислям или за Каракачанов, или за Валери Симеонов.

89

Анонимен

преди 5 години

Политическия ни елит има нужда от специализирано лечение в помещения с меки стени.