46

Име

преди 5 години

до "демократичния", "толерантен", средновековен цензур на дойче велевата, средновековна инквизиция: Под тази маска има нещо повече от плът. Под тази маска има една идея, г-н Крийди, а идеите са бронирани."

45

Име

преди 5 години

кошмарът на средновековната цензурата на дойче веле е в разгара си, подклаждан със съчки от неолиберал-болшевиките като меркел, хайко маас, макрон, сорос, ротшилд и други пацифисти подклаждащи войните между народите.. пълна трагедия, инквизиторската цензура на джендърите неграмотни и средновековие цари в ес под влиянието на лубагото на юнкер!

44

Край

преди 5 години

Като се замисля и тук а некой го е емнал закона - а е писнал че е политическа поръчка и че го репресират. Откраднаха 4.5 милиарда лева през КТБ - ОБЩЕСТВЕНИ /наши общи пари/ от бюджета и от фонда за гарантиране - и сега са виновни само Цв. Василев и една касиерка. ЦВасилев е на 400 км. от София но правосъдието "не може" да се добере до него че Сърбия уж не го дава. За всички е прозрачна ЛЪЖАТА ама в затвора няма да влезе никой.

43

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 43: А тези 500 милиона откъде ги извади? Много ти работи въображението. Да пишеш каквото ти дойде наум, пък може някой и да повярва.

42

до долните

преди 5 години

Мислете правилно. Да, феската република има най-голямата армия, но това не ги прави силни. Историята показва, че в много битки са ни превъзхождали и нашите генерали тактически са ги надхитряли. След т.нар. опит за преврат много фески генерали избягаха. Тази армия, като казвате ще стигне до Холандия - с начело кой, Сердоган??? Това една орда, която ние можем да спрем, ако малко се организираме, махнем меките китки от армията и сложим подходящите хора, които милеят за страната.

41

Анонимен

преди 5 години

До КрайМисля,че БСП не подкрепиха даването на пари 58 млн. на Домуса.Дадоха и 500 милиона(половин милиард) и на Доган,не само на Домуса.

40

етнически турчин

преди 5 години

Представете си в управлението на България идва човек като Ердоган и почва да заключва онез които по някакъв начи с годините са ограбили страната. И те няма да са в малък брой като малка държава като нашата.Здравната каса всяка година се източва но няма наказани.Банката по държавен начин беше ограбена пак няма наказани.Ддс се източва като за световно пак няма наказани.От министерския съвет изчезват секретни документи пак няма наказани и Т.Н.Демокрацията чий интерес обслужва?

39

Край

преди 5 години

До 38 АААА не е далече Германия - не е. Виена е обсаждана 2 пъти от агаларите. Хем са ходили пеша. До 2-3 г. Турция ще разполага с ядрено оръжие. Германия? Германия ще има плушени мечета и Меркели.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако се размисли,и тук е същото.Само дето унищожението става с компромати,и малко пари.

37

Край

преди 5 години

До 34 - ти мислиш ли че нещо избираш демократично? Истинските избори в ЕС са забранени /може би само във Франция ги има/.

36

Анонимен

преди 5 години

До КрайПри конфликт Турция - Германия....нерде германия, нерде турция?кви конфлкити, кви войни ве? финансова криза се задава, много голяма

35

баба мара

преди 5 години

и този султанат е член на нато сега видяхте ли политиката на англосаксанглия от векове поддьржа турция и наблюдава кои преминава през дарданелитехак да им това са сьтворили сега да чакат благодарност

34

Край

преди 5 години

При конфликт Турция - Германия. Аскера за 3 месеца ще е стигнал Холандия. Германия няма армия и има Меркел. Пред катедралата в Кьолн на връх нова година обарваха жените им а мъжете им звънеха на 112. Не съм фен на Турция но не харесвам сегашната Германия. Дано им дойде акъла.

33

Анонимен

преди 5 години

идеално, феската република ще отслабне и след време тия фанатици ке бъдат победени и ще се сбъдне прочеството, че ще се разпадне

32

Анонимен

преди 5 години

Избран пряко и демократично, хахаха! Ходи ги разправяй тия на другите с по 2 мoзъчни гънки като тебе. Както навремето Cтaлин са го избрали, същата работа и в Aнaдола.

31

Анонимен

преди 5 години

Гответе се за жестока нова Световна Финансова Криза , по-жестока ще е от 2008 г. Ердоган затова си поиска ни в клин, ни в ръкав предсрочни избори, защото знае и какво е дереджето и на неговата икономика и няма да може да удържи цунамито, което се задава

30

ЕС-овец

преди 5 години

Немската вълна пак ще залее турция и ще я измие със ***! Турците са измислили мъжката любов! Всеки 9 от 10 турци са прикрити ***. От там и идва злобата - цял живот скрити и с малко достойнство. Всички знаят, че средно разполагат с под 10см. А за увредения им пророк свин.офил с 6 сантиметрово срастнало достойнство по добре да не коментирам. Та за да не се различава прасчо първи от останалите им го е направил религия. Хахахах, добре че не се е родил с едно мъ.до!

29

бай Иван

преди 5 години

Ердоган е с диагноза за величие и Аллахопомазан,защото САЩ и ЕС го въоръжиха,за да е пушечно месо при евентоален сблъсък с Русия.Има една народна мъдрост "На простия му дай власт и му гледай сеира(поведението).....

28

Край

преди 5 години

Никоя телевизия /нали са свободни в България/ няма да ви каже че Домусчиев е касичката на властта /от всички партии/ при приватизацията на БМФ. Че всъщност Киро не виждал кораб от близо и че реалните приватизатори са германския оператор а той е сложен само за отчисленията към политиците. За това сега бяха ОПРОСТЕНИ със задна дата 58млн. лева неустойка по приватизационния договор която беше присъдена на държавата. Промяна на закона със задна датата подкрепена от Герб и БСП ДРУЖНО.

27

Край

преди 5 години

Ердоган -добър или лош е ИЗБРАН ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО от народа си да го управлява. Властта в ЕС и в Българя се формира по едни тайнствени пътища и зависимости. Защо държавата опрости 58млн. лева на Домусчиев???!!!Между Ердоган и пияницата Юнкер кого бихте избрали? Просто питам - тука не избираме. Тук само гласуваме избраните от други.