133

Зозо

преди 5 години

Путин е пътник. Предстои му зрелищен фалит. Единствената държава, в която възрастта за пенсиониране е по-висока от продължителноста на живота. Смешна работа :) Не може да си велика сила с БВП по-малък от на Южна Корея.А БГ русофилите са за психо лечение.

132

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

"...не се сближавайте с Украйна..."Тъй де-ще се сближим с теб щото си много убав...

131

до 137

преди 5 години

погледни историята 62 ра,Куба и ракетите, остави мехико и канада, нещо реално което се е длучило

130

Анонимен

преди 5 години

как САЩ ще приемат едни руски бази примерно в Мексико и Канада до техните граници и тогава умувайте върху Украйна и Грузия...Че откога Мексико и Канада искат руски бази на тяхна територия?Въобще има ли лyди искащи руски бази като виждат дереджето на държавите сглупили да допуснат такива на своя територия?

129

Слава на НАТО

преди 5 години

Ако не беше нападнал най-вероломно Украйна и Грузия и заплашва десетки държави няма да има наплив за членство в НАТО

128

Анонимен

преди 5 години

До 129представите как САЩ ще приемат едни руски бази примерно в Мексико и Канада до техните граници и тогава умувайте върху Украйна и Грузия.А инак тези две измекярски държавици ще влезнат в НАТО кога телето забозае от вола....че кой ти каза, че уса и руската федерация (украйна е истинската русия) са врагове?не забравяй, че 1776 г са създадени едновременно и уса и "большой театр"!ако стане "война", тя ще за да се изтрепят офцете (които били "много"), а "горе" - пак ще си бъркат по дупките

127

Анонимен

преди 5 години

а пък аз искам да спечеля от тотото, абе на кой му пука какво искат в Русия бе

126

добре дошли са

преди 5 години

лидерите на НАТО обещаха на Украйна и Грузия, че един ден ще влязат в пакта. джудего да мълчи. това са независими държави за вселенска радост

125

Захари Стоянов

преди 5 години

Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти! Право имали ония старци, съвременници на Екатерина, на Александра I и на Николая, които ни говореха: Ще плачете за зеленото парцалче.

124

77

преди 5 години

Това изпито, злобно, вампирско погледче не вещае нищо добро за никого - дори и за собствения му народ. УЖАСЕН Е. Майко мила - май ще ме изтрият, а ???

123

Анонимен

преди 5 години

Абе,сорошки джендърчета,знам че централната ви нервна система работи в симбиоза със стомашно-чревния ви тракт,което прави мисленето ви кафяво и вонящо,но все пак се помъчете да си представите как САЩ ще приемат едни руски бази примерно в Мексико и Канада до техните граници и тогава умувайте върху Украйна и Грузия.А инак тези две измекярски държавици ще влезнат в НАТО кога телето забозае от вола.

122

Анонимен

преди 5 години

Стягайте москвичите и ладите.

121

Анонимен

преди 5 години

До 122Когато бяхме с Русия нямахма банани а сега с ЕС ядем банани!==това е тъпо!абе не ти ща ни русията, ни бананите !а и прасковите са по вкусни, сочни и месести

120

Анонимен

преди 5 години

демек Русия иска съседите и да са слаби и безащитни, та да може когато поиска кремълския дерибей да влиза и да си краде територии и богатства

119

до 118

преди 5 години

Въпросът е ние къде сме се сложили...

118

Анонимен

преди 5 години

То ако Путин е искал Украйна и Грузия,отдавна да си ги е взел.Вземането на Крим и оная автономна грузинска република е отговорът му на майданите и превратите,организирани от ЦРУ в тези държави.И ако говеждите не си налегнат пърцалите,зорлем ще принудят Владимир Владимирович да възстанови границите на СССР,че и малко отгоре.НАТО и САЩ вече трябва да осъзнаят,колкото и трудно да им е това,че Русия отново е велика световна свръхсила и да си налегнат пърцалите.

117

Анонимен

преди 5 години

То и за Русия може да има неуточнени последици... Там не се знае, кой кво и що , стигне ли се до там...

116

Анонимен

преди 5 години

Русия е силна. Всички се съобразяват с препоръките на Русия.

115

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме с Русия нямахма банани а сега с ЕС ядем банани!

114

Анонимен

преди 5 години

118, как къде са ни сложили? Ние винаги сме си били в руската сфера! Още от 1945г. та до днес! ЕС да не ви заблуждава, видя се че е неефективен и не може да се справи дори с едни бежанци, та какво остава с могъща държава като Русия. Обречени сме!