58

:)

преди 5 години

Проучването е проведено в централата на ГЕРБ :)

57

до 54

преди 5 години

До Анонимен 54,много жалко,че си толкова ***,накупил на роднините техника,за да може после тези неблагодарници да те плюят,да ти викат родоотстъпник,плъх,напускащ кораба и т.н.,а те техните си пари да ги кътат в банки и да си купуват всяка година по един нов имот,щото има балъци като теб,ти ще блъскаш,а те ще живеят,за теб жилото,за тях меда,после реват колко били зле,да,ама не,дано един ден ти дойде акъла и отхвърлиш робуването на тия ***,дето получават 10 пъти повече от теб,но го крият

56

БГ

преди 5 години

Бойко пак такава глупост да си подаде оставката няма да направи вече колко пъти дава шанс на БСП-ДПС партията и хората не ги искат

55

Анонимен

преди 5 години

БСП ли са най-голямото зло!? Я си спомнете, че преди тиквата и ГЕРБ в България имаше дребен и среден бизнес, които бяха ликвидирани същите против които бяха вчерашните протести.

54

Анонимен

преди 5 години

Явно, че нeщacтницитe от ГЕРБ са поробили България. Няма да се спрат докато не я ликвидират тази държава.

53

Анонимен

преди 5 години

Отивам в магазин Зора и оглеждам хладилни ел.пе4ка и пералня. Докато се 4удя кои модели да избера ме наобикалят магазинерките. Питат ме искаш ли кредит. Казвам им 4е на кредит не пазарувам а винаги плащам в кеш. Спогледаха се като 4е ли са видяли извън земен от шестата раса. Цената на трите ел.уреда ми струваха към 2000 лв които за мен са пари за семки тъи като заплатата ми в бялата държава е 10 пъти по висока от бг. А уредите ги купих за подарък на роднини. Ето докъде ви докараха управниците ви

52

Конспирация

преди 5 години

Ето по тъкъв начи се стяга, примката около врата и се слага хомот на хората. От медии които не са свободни разбираме, че живеем добре и че всъщност хората които са на власт са най-добрите. Ние какво трябва да правим? Да се прегръщаме по улиците и да пеем песни. Вижте какво става и излиза по телевизията. 100-200 човека на протест и пълни ***. Ами ако са 1000 или 2000. Едно не толкова голямо число, а може да направи сериозни промени. Народа е силата в тази страна и по света. Не се страхувайте!

51

М, да ...

преди 5 години

До социологБългарите не искат отново да управляват БСП и ДПС в коалиция и нов Орешарски, който да фалира страната за четвърти път, разберете те го най-после!----------------Българите са малки деца -искам-неискам! :)) Вероятно българите искат мутрата ББ! :))

50

М, да ...

преди 5 години

До 46 АнонименАха създавате им комфорт да продължават както досега! На доизживяване ли е държавата?

49

Осман

преди 5 години

Сменете името на сайта на Секира или Брадва БГ. Хората са така песимистично настроени с липса на вяра в бъдещето, че изобщо не мислят за политика и избори а как да вържат месеца до заплата. Повечето ми познати емигрираха. Аз също мисля да се махам. Утре отивам да си платя тримесечни неустойки с мобилния оператор и да спирам договора с тях. Вече нямам нужда. Населението падна под 7 милиона. Всеки който работи в чужбина и се завръща е глyпак. Трябва окончателно напускане на ***.

48

Анонимен

преди 5 години

Има милиони африканци желаещи да обработват земята заграбена от българите на всичкото отгоре пустее вече 30 години. Който не желае да работи за българската земя и фермери да ги пратят в Африка, а работливите африканци ще заемат тяхното място.

47

социолог

преди 5 години

Българите не искат отново да управляват БСП и ДПС в коалиция и нов Орешарски, който да фалира страната за четвърти път, разберете те го най-после!

46

Я па я...!

преди 5 години

Лоши новини за Нинова ама тя прегръща козичката но баба Дора.Вижте ме , аз съм милионерка , човек от народа.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбирам много смисъла от нови избори... като гледам кой са играчите хвани единия удари другия...

44

М, да ...

преди 5 години

Стига простотии, бре социолози! А свършете нещо полезно за народа, не само за преките ви шефове- сегашното правителство! Никой не вярва на стъкмистиките ви! Не съм фен на Корнелия, но ако не бе Корнелия щяхте да избиете всички животни в региона! пп. гледам видеото с баба Дора/здраво стъпила на земята жена/ и Порожанов, онемявам!

43

Анонимен

преди 5 години

До Перко ИзперковМи да си търсят късмета в чужбина бе перко на никой не му пука иначе щеше да има държавна политика за млади семейства в България.

42

Анонимен

преди 5 години

Епа добре сме си. Всеки работещ издържа двама други - един на помощи и един крадящ. Ей ти ги 70% доволни и 30 % недоволни.

41

Анонимен

преди 5 години

До Перко ИзперковМи, прав им път!

40

Анонимен

преди 5 години

Нали два пъти имаше предсрочни избори и ко стана? Нищо. На нови какво мислите, ще стане по-точно? БСП ще спечели ли? На какво отгоре? Или ще имаме коалицийка пак с ДПС :) Не искате Бойко, добре разбрахме. Каже какво искате да знаем защо да има нови избори? Кой е тоз който ще ги спечели и ще ни оправи да гласувам за него :)

39

Осман

преди 5 години

Фалшива Новина.