154

Анонимен

преди 5 години

Евтаназия има при хората! Това са масови убийства, напълно ненужни и престъпни! евта /авто/ - сам; танато - смърт!

153

Паисий

преди 5 години

Когато Корнелия Нинова прегръщаше една от кочиките на баба Дора тя неволно я близна по лицето. Затова смятам, че и другарката трябва да бъде подложена на евтаназия!

152

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте, но предпочитам да ни занимават с тези безобразия на властта, отколкото как търсили Боян, Златните девойчета и Западни Балкани!

151

Жоро

преди 5 години

Да кажем, че баба Дора вземе парите, какво ще прави с тия пари!?Ще дойде в София ли, както направиха мнозина и ще пазарува в Хипермаркетите, където всичко е от палмово олио ако ли не е, то е безбожно скъпо. За колко време кажете ми ще и стигнат тия пари?Може и да си вземе куче, за да има някакво животно за гледане понеже е свикнала. Ще го разхожда по улиците както е водила козите. Каква родна картинка! А управляващите ще заселят Странджа с бежанци и ще кажат ми то там никои не живее защо не

150

Анонимен

преди 5 години

Чумата е в Африка!? Някой ще обясни ще за глупост е този лозунг? Някой ще обясни ли защо се допускат хора в близат до добитъка, даже ги пипат? Защо не дойде жандармерията и не прибера тези ***, барабар с нахалните ултра прости журналисти без капка съвест и разум?

149

чукча

преди 5 години

Порожанов каза че има едно заразено животно в Болярово и едно заразено в стадото на баба Дора.Разстояние между двете населени места 15 км.Френската лаборатория дава 2 положителни резултата на 540 проби взети в целия регион.Тогава кои терористи избиха здравите животни в другите села?

148

Анонимен

преди 5 години

След кравата Пенка, сега се занимаваме с някаква баба кукувица и нейния ***, защоли? Защото медиите си направиха сензацията, а побърканите вегани и други зелена *** отново съзряха възможност да занимава обществото с лудоста си. Едно общество водено от фанатици и потребност от евтин долнопробен сеир, единствения път е право надолу. Вместо района да бъде под строга карантира, да се допускат да влизат и излизат само местните хора, виждаме тълпи джурналисти и агресивни фанатици.

147

Анонимен

преди 5 години

Вземете проби и от Централна България! На-ааа!

146

Анонимен

преди 5 години

А полицаите защо не са с бели облекла или те не са ***!!? И ходят без шапки!

145

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоНе са ли случайно гербавите на власт, че да налагат карантината и да контролират кой я спазва и кой не?И за това ли ги бива?

144

Анонимен

преди 5 години

Герберюгите започнаха да заплашват! Тома Бика заплаши в пряк ефир! А точно той трябва да бъде автаназиран заради името си!

143

Калеко Алеко

преди 5 години

Не беше ли другарката Нинова тази която ходи да я прегръща, въпреки че при огнище на зараза мерките по закон трябва да се безкомпромисни. Ветеринарите ходеха там в защитни облекла, а журналисти и провалени политици търсейки политически дивиденти се навираха там, без каквито и да е предпазни средства ... Крайно време е законите в държавата да ударят с пълна сила нарушителите ... Парадоксално е че точно тези които са избрани да ги налагат и спазват, грубо ги погазват създавайки рецидиви ... !!!

142

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам ви разказа на Чудомир "Тактика":Четете и се учете как се прави....

141

Анонимен

преди 5 години

"баба Дора, която се превърна в символ на протестите на животновъдите" - абсолютна лъжа, баба Дора е символ на веганската секта.

140

до Нов

преди 5 години

Че то при тези обезщетения ,,сериозните животновъди'' сами се натискат да изкарат брантиите им болни! Оня от Воден чак се облизваше за 300 евро на животно и обясняваше как ще достави нова партида! Сигурно от Франция, лабораторно доказани!

139

Анонимен

преди 5 години

Интересно, пристигнаха ли пробите в България? Вчера изведнъж обявиха по националното радио, как още не били пристигнали, а министъра се кълнеше, че били тук.Кой казва истината?

138

Анонимен

преди 5 години

О, Свещена простота!

137

Анонимен

преди 5 години

В някои африкански държави имаше и още има ЕБОЛА но никой не избива населението заради няколко болни.Дано никога не се появи в България че ще ни изтребят като пилци !

136

есперимент

преди 5 години

Аз ще ида там и ще спа в кошарата при тях до идния Гергьовден! Ако загина - то и без това, това не е живот - няма да е загуба за нацията! Ако съм жив - порожанци и герберасти - в кошарата! Аз ще ги паса и ваксинирам!

135

Ха-ха

преди 5 години

Абе приспивайте и бабичката и да свършва риалитито :)