40

Един

преди 5 години

Наближава гласуването на Истанбулскатa конвенция, та се подновява промиването на мозъци колко убаво нещо е тя. Един вид, ако беше приета Иван нямаше да бие Гергана, щото конвенцията по мaгичен начин му спира ръката. Никой не казва обаче какво правим, ако Гергана бие Иван.

39

...

преди 5 години

За всички които си мислят, че всичко е пропаганда - как бихте реагирали ако това се случи на вашите деца? И не ми казвайте, че бихте отишли да се "разправяте" вие, защото първо - най-вероятно няма да ви се каже докато не е прекалено късно, второ - сте мишки и ***, и трето - това дето до пенсия ли ще зависи от родителите да му решават проблемите?

38

wqw

преди 5 години

Чудя се коя нормална жена ще търпи месеци бой. Това си е история на двама прости хора. Добре са се намерили.

37

Анонимен

преди 5 години

Ей, хора няма никакво значение как са се запознали, нито колко години им била разликата. Това може да се случи на всеки! Да и на вас и на съседката от горния етаж и на колежката и на продавачката в близкия магазин... може да се случи и на мъже и на жени и на деца, може някой да тормози възрастните си роднини... буквално всеки може да е жертва, така че не си правете майтап, защото е сериозно.

36

Анонимен

преди 5 години

Не бих се учудил ако един голям процент от жертвите на хетеросексуална връзка, които са "спасени" от *** алтернатива след 1-2 години са станали ***.Първо се разравят добре в неуспешната хетеросексуална връзка, обработват потърпевшите и им предлагат джендърска алтернатива.Към много подходящ материал са се насочили, няма съмнение. Няма и защо да го търсят, той сам идва при тях.А тази медия им прави и не лоша реклама.

35

Анонимен

преди 5 години

*** алтернатива... се занимава с домашно насилие ? Или ще и промиват мозъка сега...

34

dmx

преди 5 години

Тук виждам само едната гледна точка. За джендъра, въобще, няма друга гледна точка.

33

Анонимен

преди 5 години

Фондация *** алтернативи. :-) Супер. Дори не прочетох пасквила им. Пропаганда, манипулацийка и плач за пари и власт.

32

Осман

преди 5 години

бетер турска драма

31

Петров

преди 5 години

Това платена публикация ли е?

30

Анонимен

преди 5 години

Слабо... никакъв шанс да се трогна и да подкрепя ИК.Пробвайте с друга история.

29

Анонимен

преди 5 години

Кой я финансира тази Джендърска организация ?

28

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой, който да не е разбрал, че отложиха гласуването на Истанбулската конвенция за последния работен ден на парламента, за да не може да се бунтува народа, когато излязат с решение, че противоконституционната Истанбулска конвенция не нарушава Конституцията! ИМА ЛИ!?

27

Анонимен

преди 5 години

Такъв заколи го без да ти мигне окото директно без угризения.

26

Анонимен

преди 5 години

Към края на разказа имаш "още по темата..." вижте към кои статии ни насочват и ще ви стане ясно, за какво иде реч.

25

Анонимен

преди 5 години

Тия НПО-та дали не донесоха чумата отнякъде и сега ще наизскачат вегани, природозащитници и всякакви за да изкарат някой лев и да получат медийно внимание. Всички НПО-та трябва да бъдат незабавно изгонени от държавата.

24

Анонимен

преди 5 години

Двуличните *** НПО!Висят директно на държавния бюджет! Тази година са си разпределили към 80 млн., които няма да отидат за лечение на болни деца или възрастни хора, а ще бъдат усвоени от джендърите в НПО-тата!Ако приемат тая ИК, Борисов е пътник заедно с ГЕРБ, ПЕС и т.н.!Тия в *** Европа да си се джендросват, ние в нормалната Европа ще си живеем по Конституцията на Република България!

23

ДО 22

преди 5 години

До АнонименАбе, я ходи да се гръмнеш някъде с тези апокалиптични измислици.

22

Анонимен

преди 5 години

Спрямо коментиращите по-долу, разбирам, че мястото на България е някъде в Близкия Изток...между Саудитска арабия и Иран.Там, българския гений на морала Бай ти *** Балкански ще се чувства най-добре.Ще може да си бие жените и децата...няма да има никакви ***, защото те ще се убиват на площада с камъни.Жените...ако са се развели...отритнати от обществото...а, ако не дай си боже решат да си търсят друг мъж след развода...направо- разстрел. На секундата.Егати и австралопитеците сте.

21

Анонимен

преди 5 години

Така поднесена, статията информира за невинната страна на една организация, в случая въпросната "*** алтернативи". Никой обаче няма да ни информира за нейната чудовищна страна, а именно - да придобива правото да се рови в личния живот на пълнолетни хора, които при това са с всичкия си. Защото т.нар. Истанбулска конвенция дава в ръцете на такива организации власт, която може да бъде по-голяма от властта на кмета, министъра или депутата и нещата могат да излязат от контрол много лесно.