37

месията

преди 5 години

Великата Бяла Надежда Президент Доналд Тръмп - ти си последната ни надежда! Помогни на Европа да стане велика отново!!

36

до 37

преди 5 години

докато още дишаш, за нищо не е късно!

35

Анонимен

преди 5 години

Същата конституция счита "маангалти" за хора, така че какво да кажем :)

34

До 1488

преди 5 години

За нас българите вече е късно... :(

33

1488

преди 5 години

истински мъже - правете по 10 деца поне и ги възпитавайте добре, не се плашете от мизерия, това е единственият начин да асимилираме ненормалните...

32

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

няма не, Дженда е тук, в 21 век ненормалността е издигната в култ!!

31

Манаф

преди 5 години

Пед*расти,гейове,меки китки...ще дойде време когато ако си ИСТИНСКИ МЪЖ,ще те сочат с пръст и ще те "таксуват" като ненормален!!!

30

Анонимен

преди 5 години

НОВИТЕ МАРТЕНИЦИ ПИЖО ПЕНДА И ДЖЕНДА ТРЯБВА ДА СЕ ПУСНАТ ВЕДНАГА СЛЕД ПРИЕМАНЕТО НА КОНВЕНЦИЯТА!!ЗА ДА НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ!

29

Бате Гойко

преди 5 години

"Самото понятие "***" в смисъла, в който го използват международните организации, става дума за социално конструирани роли на пола", уточни Славов.Няколко пъти четох, но така и не схванах, какво аджеба означава "социално конструирани роли на пола"

28

Конвенцията пак а

преди 5 години

Тази конвенцийка не отиде ли по дяволите? впрочем тя от там беше дошла!И защо някой смее да повдига пак темата за нея ! Управниците все гледат лятото отпускарския сезон, да си прокарат нещата срещу които народа протестира.БГ народ не е толкова изпростял.. и мисля че стана ясно!!!

27

Нов Светове Ред

преди 5 години

Не става ясно, ако мъжът бие жена си и се определи като човек от третия пол, който вече не иска деца и жената също се определи като човек от третия пол и се стигне до развод, как аджеба съдът ще присъди зецата да останат при майката или башата, кой от двамата е мъж и жена. Не трябва ли в такъв случай децата да бъдат евтаназирани след като те вече са родени от еднополови същества, а са родени от двуполови или триполови.

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЦЕЛТА НА КОНВЕНЦИЯТА Е РАЗГУЛА И РАЗВРАТА ДА СТАНАТ НОРМА В ОБЩЕСТВОТО ЗАКОННА :D

25

Анонимен

преди 5 години

Истанбулската конвенция е троянски кон в държавата! Насилието над жени е само фасадата на истинските цели на това упражнение! Законът на република България и Конституцията са категорични по въпроса с насилието!! Целта на *** конвенцията е съвсем друга!

24

Анонимен

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ РЕФЕРЕНДУМАКО СЕ ПРИМЕ ДЖЕНДЪРСТВОТО ДА СЕ ПРОВЕДЕ НОВ РЕФЕРЕНДУМ С ТРИ ВЪПРОСА!!!ПЪРВО ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!ВТОРО ОДОБРЯВАНЕ ЛИ ПОЛИГАМНИТЕ БРАКОВЕ ОТ ТИПА ЕДНА ЖЕНА С ТРИМА МЪЖЕ И ЕДИН МЪЖ С ТРИ ЖЕНИИ ТРЕТО ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕДНА ЖЕНА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ КАТО ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР БЕЗ ДА СЕ УПОМЕНАВАТ ИМА ДА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ В ОТБОРА! ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДА Я ПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО С РЕЗЕРВИТЕ ЗАКОННО!

23

Анонимен

преди 5 години

Не знам на Баце ,дали му е ясно,но на нас пишещите сега ,ясно ли ни е как ще им противостоим?

22

Анонимен

преди 5 години

Първите 6 члена от Конституцията на България правят истанбулската конвенция абсолютно излишна!

21

Анонимен

преди 5 години

След като мнозинството от гражданите на тази държава е против истанбулската конвенция, значи приемането на конвенцията против волята на народа нарушава член първи от Конституцията на България!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19МАЙКА ТИ ИМА НЕГАТИВНО МНЕНИЕ , ЧЕ ТЕ Е РОДИЛА! :DС ПРОУЧВАНИЯ НЕ СТАВА! ДА СЕ ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА КОНВЕНЦИЯТА ЗА ИЛИ ПРОТИВ ДЖЕНДЪРСТВОТО :D

19

Анонимен

преди 5 години

ДЖЕНДЪРСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ НАРОДА ИСКА ДА Я ПРИЕМЕ :DЩОМ СЕ ПРИЕМЕ ВСЕКИ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МЪЖ КАТО ЖЕНА ИЛИ КАТО КОЛИБРИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ НАСТРОЕНИЕТО :D

18

Анонимен

преди 5 години

"Над 60% от българските граждани имат негативно мнение спрямо ратифицирането на ИК"Ще припомня на КС и ГЕРБ следното:Член 1:ал (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.ал (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.