23

Червонец

преди 5 години

След две денонощия Государят Путин ще разкрие пред бай Дончо защо го е избрал за президент на Пиндостан.

22

True

преди 5 години

Никога не е късно да подкарат на чеверме Султана на Ориента.И без това се чуди накъде да се завърти-днес към Русия,утре към САЩ...

21

Кофти ама истина

преди 5 години

Ако Русия закрие КГБ и членовете му с закон и стане демократична държава която уважава законите и гласа на народа си, то тогава ще има уважение, търговия и добро отношение!КГБ трябва да се извини за окупацията на половин Европа и Азия. Русия трябва да тръгне по нормален път заради собствените си граждани които за съжаление от ден на ден намаляват.

20

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ГИ ПИШЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ?

19

?

преди 5 години

Кой дава пари на "Днес",тоест финансира ?

18

Дедо ви

преди 5 години

Санкции до дупка за КГБ! За червените окупатори на Германия, България, Румъния, Чехия, Унгария, Полша и балтийските държави +Албания Грузия Казахстан Киргизстан и т. н.! КГБ =комунизъм! Русия си пати заради червената си чу.***, дано дойде ден да се осъзнаят.

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и Путин трябва да спрат газта за Германия. Германия трябва да бъде нападната и и унищожена швабитез а втори път разсипаха Европа. Санкции до дупка за ЕС и търговска война

16

Некой

преди 5 години

Русия е агресор и окупатор и незаконна държава! Законна е била преди да свалят с преврат руския законен цар! Следва окупация на половината Европа и Азия.. 45 години тоталитаризъм! Путин е олицетворение на КГБ и незаконно президент над 20 години при положение, че президент може да бъдеш само два мандата.

15

Мнение

преди 5 години

Тази, която пише статията, си позволява да дава тенденциозни етикети на руския президент. Ще се въздържа да и дам етикет, защото няма да разбере, но нейното не е обективна журналистика. Личното и мнение не ме интересува. Не искам лъжливи статии.

14

Государят е твърд

преди 5 години

"... е време да осъзнаем, че без конкретни промени във външната политика на Русия и на САЩ едва ли ще има промени и в двустранните им отношения."===Казано от Лавров в началото на април 18 г: Западните страни трябва да осъзнаят, че на световната арена вече не ще може да се играе на една врата, че са безперспективни усилията да издействат едностранни предимства за сметка на Русия, че сигурността в Евроатлантика, в Азиатско-Тихоокеанския регион и в света като цяло трябва да бъде равна и неделима.

13

Еййй

преди 5 години

Що за "творческа" npocтотия и npocтaщинa. Путин - "цар" на Русия. Поне да си прикрият малко срамотиите.Путин не прекроява света, той подава ръка за разбирателство, търговия, взаимодействие срещу ужасяващия тероризъм. Но това е нещо добро, не харесва на истеричните "владетели" на света.Ще ви видим, какви дитирамби ще зачуруликат, ако, не дай Боже, се промени Големият брат. Как на обратно ще заработи калкулаторът.

12

Тръмп ще спре

преди 5 години

Тръмп ще спре Северен поток и всякакви умилквания около Русия.

11

Анонимен

преди 5 години

Ще обсъдят ли европредседателството ?

10

Пиринска Македония

преди 5 години

След като се разреши въпроса за другите два дела на Македония (Вардарския и Егейския ) с големо нетърпение очакваме на срещата двамата лидери да се договорят и за съдбата на третия , Пиринския дел на Македония (за нас ).

9

Анонимен

преди 5 години

ТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. АКО СЕ РАЗБЕРАТ, ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ И ВСИЧКО ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД.ПЪК И ПРАКТИКАТА Е ПОКАЗАЛА, ЧЕ КОГАТО СЕ СТРЕЛЯ ПО РУСИЯ, ТЯ СЕ МОБИЛИЗИРА И СТАВА МНОГО ПО-СИЛНА, ИНАЧЕ СЕ ОТПУСКА.

8

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сащ е губерния на Русия игубернаторът е привиканза отчет .

7

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Запада ще трябва да свиква, че няма работа нито в Сирия, нито на Балканите, нито в *** нито където и да е по света. Да си ходят хо живо по здраво инак ще ядат голяма хурка.

6

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

"Царят е гол"... - по Шарл Перо...

5

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До Анонимен"Ракета"... - 15 камъка...

4

Анонимен

преди 5 години

В Русия цар, в България - суджук.