178

Анонимен

преди 5 години

"Европейски държава гледат да се махнат от еврото а ние се натискаме."И кои са тези европейски държави ако мога да попитам?

177

Анонимен

преди 5 години

Някои нищо не работещи "лица" тайно си мечтаят, че като заплатите като се приравнят към сегашният курс, т.е. 1:2, а цените се прехвърлят 1:1, то двойното поскъпване на цените ше доведе до ръста на заемите! НЕМА да стане тая! Запишете си го дебело на белите и оцапани "с чужда кръв и пот" якички ! Просто ще има дваен спад на потреблениета, за да се компенсират изкуствените цени! Ей тва ше стане!

176

Лудница

преди 5 години

Европейски държава гледат да се махнат от еврото а ние се натискаме.Нагъзваме се сами за да ни го вкарат по надълбочко. Българските овце спят сладък сън. Тази държава тотално е отписвам, за нищо не ставаме. Пффф

175

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе, грешиш. Ако не беше борда 1 евро щеше да бъде 87 стотинки.

174

АБЕ

преди 5 години

БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ ЗАКОПАЕ БЪЛГАРИЯ-ЩЕ ЗАБИЕ ПОСЛЕДНИЯТ ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИТЕ----НО СМЕ СИ ОВЦЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ...

173

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше борда, 1 евро щеше да е 1.95 лева, а 19.5 лева ... Опровергайте ме.

172

Анонимен

преди 5 години

Забавно е, когато хора спорят за неща, които са им тотално непонятни ...Стегнете се малко с Тея коментари, "мойм ви са"..

171

Анонимен

преди 5 години

До 172Борда е добре от една страна, но едновременно е и зле. Спорно е кое е по добре..За хората е много добре ! За далавераджиите - не е !

170

Анонимен

преди 5 години

"Само заплатите ще станат в евро 1000 лв-500 евро"От къде си толкова сигурен? А ако курса е 1 към 4? Този въпрос старателно се избягва.

169

Анонимен

преди 5 години

До Baba vi......Веднага стоката ми в магазина от 70 % досега печалба става автоматично двойна...Що си толкова заблуден, че така ше стане? Ами ако ти кажа, че ако цените скочат двойно, двойно ще спадне потреблението? що изключваш тоя вариант... и на края като не купуваме ... ше те фалираме, т.е. сам ше се самоубиеш в желанието за печалба "отгоре"! Трябва да си заслепен от желанието "за удар", за да не виждаш картината. Ако получавам двойна по -малко, значи просто двойно по малко ще купувам!

168

Анонимен

преди 5 години

До а бе,умнициБорда е добре от една страна, но едновременно е и зле. Спорно е кое е по добре

167

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че никой няма да обеднее.Само заплатите ще станат в евро 1000 лв-500 евро .И цените и те в евро.Примерно билетчето в СГС 1,60 евро.И тъй като навсякъде в Европа (нали така винаги казват) билетчето е 2,5 до 3 евро защо и в БГ да не е така?Чудеесно.И с хлебчето ще е така и със саламчето.Иначе никой няма да обеднее.Целата работа е че политиците са се наточили да прилапат нови кредити.За тва им трябва Еврозоната.Нито една държава приела еврото не е по-добре от преди.Сед бът тру.

166

2002

преди 5 години

Бях в Германия по това време и цените се вдигнаха. Така че няма място за паника, всичко ще поскъпне.

165

Анонимен

преди 5 години

...... родната милиция ни пазииииииии........ОБОТО.........

164

Анонимен

преди 5 години

До 165Мое да сме вързани за еврото ама не сме солидарни длъжници с "членовете", мнозинството от които с дългове около 100% БВП==аха... това ги сърби лихаварите! Няма и да бъдем длъжници! Българина знае 2 и 200. Всички, израстнали при социализма знаят че може да се живее и без заеми!

163

Baba vi......

преди 5 години

Дано въведем еврака;))) Веднага стоката ми в магазина от 70 % досега печалба става автоматично двойна; )))Малеее супер! А тъпанарите нека се успокояват че няма да се вдигне нищо. Преди 20 години го преживях в Германия (смяната на валутата ) същото, но сега съм подготвен. Ще стане страшно -заплатите от 600 лв. (Чисто ) до 1000 лв както е в Пловдив, ще станат 300-500 евро. А цената на стоките както е в момента в лева, ще станат в Евро.Двойно обедняване Братя. Да ви е честито.

162

Един

преди 5 години

Прием ли еврото се отдалечаваме от Масква, за това всички руски агенти и ***, са скочили на "амбразурата" против еврото!!

161

Анонимен

преди 5 години

Мое да сме вързани за еврото ама не сме солидарни длъжници с "членовете", мнозинството от които с дългове около 100% БВП

160

Анонимен

преди 5 години

Като се паяви ? в България ще им се обърне живота на крадците. Обикновените производители и хората от услугите ще си взимат парите в ? и ще си ги множат от своя бизнис. Правилата ще са като в ЕС.

159

Анонимен

преди 5 години

По повод статията и предаването, се сетих за култовият и сравнително нов фил "Нападение на УолСтрийт"! Това е любимият ми филм за последните 10-ина години!Махнете борда, продължавайте да грабите хората с кредити .... и ше видите какво ше стане!