239

Велин

преди 5 години

Раболепните медии защо все още дават думата на г-н Плевнелиев !? Забравиха ли как на Трети март пропусна в речта си да благодари на руските войници!? Нима на тези журналисти им липсва фес !? По смешен политик не сме имали от 1878 г. насам. Нима са забравили за оня "герой" от 10.11.1989 г. с плаката от тапет на грандиозния митинг !?!? Нима все още се тачат бившите щатни комсомолски секретари !? И има ли в България журналист, който е в състояние да изреди поне 50% от гафовете на този човечец !?

238

Поздрав от Бербатов

преди 5 години

Скъпи Росе баджанак,да си жив и здрав и още деца да ти направят :D

237

Анонимен

преди 5 години

И това го казва Плевнелиев - човекът, който събори законно избрано правителство с преврат и с подкрепа на протестите на умните и красивите /които бяха една шепа хора, дефакто/. Това наистина е нагло.

236

Анонимен

преди 5 години

Боже, тоя няма ли да млъкне някога???

235

Родилни мъки

преди 5 години

Плевнята го напъват родилни мъки. Раздвоен е,той аджеба президент ли беше или сол таш.к на Бойко. Ястреб ли беше срещу Русия или врабче в ръчичката на Путин. Сега пък му идва мисълта,аз ли направих бебето на лолитка плитка синя птичка,ама как аз като неми е ставал от 10 г. Още го дерзае мисълта правилно ли е постъпил,като предаде майка си и баща си в идеологически план заради пари или всичко е О. К. Раздвоен е и в мнението уж той е успешния президент,а Радев е с одобрение от 60%! Ами това е ро..

234

Анонимен

преди 5 години

около тоя намирисва на АГ кабинет в ромска махала.

233

анонимен

преди 5 години

ДОКОГА ТАЗИ ЛИЧНОСТ ЩЕ Я ПОКАЗВАТЕ ВСЕКИ ДЕН. НАМРАЗИХМЕ ГО НЕ, ЧЕ ПРЕДИ СМЕ ГО ОБИЧАЛИ. ОТВРАТИТЕЛНИ ИЗКАЗВАНИЯ ЗА ХОРА КОИТО МАЛКО ПОЗНАВА. КОЙ МУ ПЛАЩА ДА ПЛЕЩИ ВСЕКИ ДЕН ПРОСТОТИИ. ТОЙ СЕБЕ СИ ЗА КОЙ СЕ СЧИТА. КАКВО НАПРАВИ ТОЙ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ОСВЕН ДА ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО Е ХОДИЛ. НЯМА ЛИ ПО ВАЖНИ НЕЩА ЗА КОИТО ДА СЕ ПИШЕ. ИЛИ ВЕЧЕ СМЕ ПРОЦЪФТЯВАЩА СТРАНА И ВСИЧКО НИ Е НАРЕД.

232

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ не е кой знае колко хитра гепила е наивник (меко казано) с мангизи от нейната черга, а не потомствен тузар.$$$$$$$$$$$$$$$Боже мой, какъв богат и цветист речник. З омбирана червенушка си ми ти.

231

Анонимен

преди 5 години

До ГенчоЕдва ли му е пуснала повече от 5-6 пъти. И детето едва ли е от него --------------Какво ти влиза в работата бе. Да не би твойта да не ти е пускала скоро ? Безобразно ровене в интимния свят на друг - долно и помиярско .!!!!!!!!!!!

230

Анонимен

преди 5 години

Я, баджанакът Роско прави изявления :))))))

229

Анонимен

преди 5 години

Генчо е страшно име. Достолепно. Лъха на интелект.

228

До 229

преди 5 години

Генчо, пак е нещо. Теб сигурно те е страх да легнеш до твоята

227

Анонимен

преди 5 години

Бедни сте и жените ви са дебели.

226

Анонимен

преди 5 години

Докато Президентската конюшня се води на руски адрес (бул. Княз Александър Дондуков-Корсаков) България ще си остане руски троянски кон !

225

Генчо

преди 5 години

До АнонименЕдва ли му е пуснала повече от 5-6 пъти. И детето едва ли е от него

224

до 227

преди 5 години

Пич, нормално е да си .... Това е нормата. Спокойно.

223

skatelite

преди 5 години

До Анонимен"80% хейтят Роската. Случайност? Едва ли."Така де - 80% ***, каза вашия "професор"

222

Анонимен

преди 5 години

До Колобър Пропуснал си някои важни неща - Росен Плевнелиев е виновен за измирането на пчелите, за топенето на ледовете, за оплешивяването и най-вече за твоя ограничен умствен капацитет

221

Анонимен

преди 5 години

80% хейтят Роската. Случайност? Едва ли.

220

РАДЕВ

преди 5 години

Е СУПЕР ПРЕЗИДЕНТ-ТАЗИ МИЖИТУРКА КЪДЕ СЕ СЛАГА...ДА ВИДИ КОЙ МУ НАПРАВИ БЕБЕТО И ДА СИ ТРАЙКА...ХАХАВЕЦ