187

Анонимен

преди 5 години

Не дрънкай от множествено число цороцоид смешен. Мнозинството от българите са с Русия кириакстефчо.

186

Анонимен

преди 5 години

Жестоко престъпление се e разиграло в центъра на британската столица. 28-годишен работник изнасили брутално пияно момиче и го остави голо на улицата край лондонски клуб. Жененият Санджей Накър си пиел на моста. Около 4 часа през нощта видял почерпено момиче да излиза от един от клубовете в района. Той се приближил до нея и опитал да я издърпа, но тя започнала да се съпротивлява, пише Метро.DNES BG DNES VASHITRE MODERATORI SLEDISHI KOMENTARI NIAMA LI DNESKA PAK DA PSUVAT KOMENTIRASHI

185

Анонимен

преди 5 години

Да уточня за филите. Това, че мразим руската *** не означава, че сме американофили. За разлика от русоробите, те любят русията и мразят ЕС и САЩ и никога не ходят при спасителя на славяните християнски, путин великий. Във Велика Нигерия ще отидат на гурбет, но не и в русия. Е те така....

184

Василев

преди 5 години

Ако Иран и Турция се сдобият с ядрено оръжие, какво ще правите селяни прости???Ще набарате едно НАТО и БАТО!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

183

Анонимен

преди 5 години

"Те са небоеспособни в конвенционална война , нямат модерни танкове ,самолети и прочие!"Tи май си прекарал последните 20 години в кома и си се събудил вчера.

182

Анонимен

преди 5 години

Друго не знам но видеото със самолет и хоро е върха на простотията. Трябва да е идея на някой поостарял социалистически мозък. Или на президената нали е летец.

181

военен експерт

преди 5 години

До ГробокопачДобре де, ако руската армия от ватенки и *** е небоеспособна, защо им са тогава на НАТО "ракетни щитове" из цяла Европа..................Ами за да свалят руски ядрени ракети още в момента на изстрелването им! Руснаците като са небоеспособни това не означава ,че не могат да изстрелват ядрени ракети! Те са небоеспособни в конвенционална война , нямат модерни танкове ,самолети и прочие! Но ядрени ракети имат и НАТО взима мерки как да ги сваля при необходимост над руска територия

180

Анонимен

преди 5 години

До 166 от Германия:Не пишете глупости. Последният ядрен опит на руснаците е през 1991г, имат общо 727.Американците имат 1032 теста до 1992г.Последно направиха опит французите през 1996г. Те имат 217.Смята се, че тези страни нямат нужда да правят повече реални опити, могат да ги симулират.В Уикипедия има пълен списък на всички опити по вид, брой и години за всички ядрени страни.

179

Анонимен

преди 5 години

Симеон Радев, 1906 г.За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи, разбира се, главно на факта, че те са тук, в България *** на руския престиж, с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество.

178

до военен експерт

преди 5 години

"Боеспособна е само срещу Украйна !"Ти най-добре да се преименуваш на "панелен експерт". Така поне няма да ти се смеят на глупостите.

177

военен експерт

преди 5 години

Накрая когато всички матроси останаха без кислород и умряха , Путин позволи "спасителната" акция да се осъществи ! Но тъй като нямаха техника у.шанките помолиха норвежка фирма да извади подводницата ! А като я извадиха се видя как има пробой от вън на вътре , пробой от торпедо ! Така ,че сметките на Путин не излязоха , не можа да скрие пред света ,че подводницата е ударена ! Язък за матросите можеше да бъдат спасени ! Цяла седмица Путин не разрешаваше започването на спасителна акция !

176

Анонимен

преди 5 години

"Скъпа Америка, уважавай съюзниците си, защото те не са много, каза още Туск, след което разкопча ципа на панталона на американския посланик и "пое щафетата".

175

Василев

преди 5 години

Селяни прости, знаете ли колко боли, когато ти правиш стратегии,водиш войни, пращаш войниците да воюват, завземаш суровини и територии, а накрая на свободния пазар немеца мачка като валяк всичко наред!!!Може ли да си представите това , което ви казвам и да осъзнаете за какво става на въпрос!!!Меркел е извънземна богиня от съзвездието Цефей, и в момента староанглийската овчарка е притисната до ъгъла от немския ротвайлер и всеки момент ще я разкъса!!!Агент Виъм Бонъли!ЦРУ!!!

174

ТУРЧИН

преди 5 години

Европа няма армия,няма как да ги мобилизира.България нито армия има нито бойна техника

173

военен експерт

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАДали руската армия е боеспособна... - при условие, че живее в такава мизерия......................................Боеспособна е само срещу Украйна !Когато американците им потопиха най-голямата атомна подводница , у.шанките си глътнаха езика ! Дори Путин нарочно забави спасяването на останалите живи матроси за да умрат без кислород и да не кажат ,че подводницата е ударена от торпедо ! Така Путин се надяваше ,че всички ще вярват на измислиците му ,че е имало пожар в подводницата

172

Анонимен

преди 5 години

Има Русия има проблем, няма Русия няма проблем.

171

Анонимен

преди 5 години

"Европейският съюз харчи за оръжие много повече от Русия и толкова, колкото Китай"И е военно джудже както пред Русия, така и пред Китай. На мястото на полския мишок щях да си държа езика зад зъбите, за да не ме питат защо държави като Русия и Китай са по-ефективни с малък бюджет във военно отношение от харчещият "много повече" ЕС.

170

етнически турчин

преди 5 години

Турция е много зле,В Русия умират от глад,не ви ли омръзна постоянно някой да ви каже как да живеете?България е европейска страна,Кажете ми нещо хубово за тази система????

169

Име

преди 5 години

преди да се пишат такива безотговорности трябва да се уточни, че туск е назначен на този пост от едно определено малцинство на губещи политици, което е окупирало властта в ес и няма правата да говори от името на цяла европа. европейците се биха в афганистан за да защитават американските интереси там, резултатът от което е вълни от афганистански пришълци в европа, които се представят за "бежанци" от сирия..

168

До 163

преди 5 години

Тука само русофили и американофили. Родолюбци и патриоти-нула