10

Анонимен

преди 5 години

Именно! Защото на едните не им трябват купища пари за интеграция и специална защита на правата?????? Ще ми отговорят ли политиците от трибуквените партии и активистите от правозащитните организации???? Резервати за тези дето не искат да спазват нормите на обществото и искат да живеят по собствени правила. Като в САЩ!

9

Анонимен

преди 5 години

Инструктор радев офиса да нее вече на гарата а

8

Павката

преди 5 години

Димитър Димитров от Института "Отворено общество" му пожелавам да го завари нощта в Кючук Париж или Комлука в Бургас и тогава да говори! *** и национален предател!

7

Анонимен

преди 5 години

Това "образУванийту" колко му е килото, да се знае какви колички или превозни средства да се изполват до пункта за изкупуване.

6

saki

преди 5 години

Интеграцията май става в обратна посока. Ромите успешно интегрират българи.

5

Американ

преди 5 години

'Димитър Димитров от Института "Отворено общество" ' -- това уточнетие е достатъчно за да знаем достоверността на писанието..

4

Анонимен

преди 5 години

Няма как да ги интегрираш. Нито еда държава не е успяла до сега.Само страха от физически наказания ги държи под контрол. Нито с глоби, нито с отнемане на и без това нямащото имущество ще ги стресне. Това беше тайната и на комунистите преди 89та, където уж бяха "интегрирани". В мазето и физическо възпитане на голо. И трудови войски.

3

Анонимен

преди 5 години

Статията е предъвквана стотици пъти, но новото е "статистиката на МВР", според която "90 % от престъпленията са извършени от етнически българи". Всеки може да се досети как е направена тази статистика.

2

Анонимен

преди 5 години

България трябва да напомни на тези чергарски племена, че са се застояли на територията ни повече, от колкото е търпимо! Крайно време е да се пораздвижат!

1

Анонимен

преди 5 години

Никва интеграция. Неосъзнахтелии, че сегашния модел е перфектен. Хвърляш малко помощи и седат в гетото. Вижте деугияя сценарии - пак хвърляш помощи , децата ви учат заедно с тях, идват на работа около вас, идват в ресторант около вас, идват в магазина , идват на почивката ви ...тн.Всичко това с манталитет от преди 2000 години....Не дърпате дявола за опашката. Всичко е точно сега. Все едно не съществуват.