206

Анонимен

преди 5 години

Да с доходи под дъното на Европа и разходи за елементарни нужди надминаващи европейските скоро няма да има нито едно българско бебе.Само още 10г и ще се наложи да се търси друго име на тази територия

205

Анонимен

преди 5 години

ние имаме 5 деца , ама 4-те момчета са в Холандия . малката като поотрасне заминаваме и ние.

204

Анонимен

преди 5 години

80% са ромчета ,,за тях държавата се грижи ..на по 15 години ги освидетелстват в ТЕЛК и цял живот пенсионери по болест ,, а по светлокожите бачкат или имигрират

203

Анонимен

преди 5 години

Раждаемостта какво общо има с средното образование?1.детски само за първо дете в троен размер... Така се стимулира първо дете, а всяко следващо ще е по любов и желание, а не банкоматче.

202

Старата школа

преди 5 години

Едно бебешко пюренце в малко буркаче - 3.20. На ден трябват 3-4. Плюс другите работи. И 500 лв заплата. Без повече коментар.

201

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се въведе вечерен час. Никакви барове и дискотеки, ограничаване на телевизията и интернета, забрана на противозачатъчните и абортите. Гарантирани 15 млн до 10г.

200

Анонимен

преди 5 години

Направете като в Германия -по 200 евро месечно помощ за дете без изискване за доход.И да не се размножават маргиналите направете изискване и двамата родители да имат поне средно образование.Три деца-1200 лева помощ.И ще видите как раждаемостта ще скочи.И аз имам две деца и ако получавам такава помощ веднага ще направя трето.

199

Т.Живков

преди 5 години

1. Специално стимулиране с по-високи добавки за деца с ОБРАЗОВАНИ родители. 2. Мин. заплата 1000 лв.

198

Joko

преди 5 години

Мерки ... теглилки... След дъжд качулка. Влакът (самолетът) отдавна замина. Останаха само охранените лапачи ! Не забравяйте, че ще дойде Видов ден !

197

Познайте!

преди 5 години

Ако сега в този момент имам план как да се реши този въпрос, какво ще стане? Ще предложа идеята си и ще ми кажат, така не става, колкото и да е добра, защото някой някъде си има негова идея, която може да е ***. След това ще кажат, няма пари, след това има проблеми и т.н и т.н. Най-лесната идея е да я споделя на вожда и да стане негова идея. Хора четете Айн Ранд и ще видите за какво става дума. Всъщност вие си знаете. Кадърните бягат, не кадърните управляват, но ние сме за бой защото си мълчим.

196

Анонимен

преди 5 години

С поредното увеличение на ток парно вода и храна и с постоянното ниско заплащане как очакват да се отглежда дете ?!?

195

Анонимен

преди 5 години

елементарно е увеличете поне двойно тройно доходите веднага и можге да ес оплучи

194

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е толкова в ниската раждаемост, по-скоро във високата емиграция. Колкото и бебета да се родят, след 18-20г пак ще заминават в чужбина, където ще учат, работят и създават семейства, както и правят сега. И европейските политици потриват доволно ръце, защото получават наготово не неграмотни мигранти, а отгледани, възпитани и образовани деца, за които не са похарчили и 1?.

193

Анонимен

преди 5 години

Очакваше се да намалее раждаемостта. Младите емигрираха вече. Останахме само ние над 40 години. Още ще намаляваме. По 100 000 на година ще почнем да намаляваме.

192

хммм

преди 5 години

кво се правите на Германия и Швеция бе папaгали. То тук не може да се живее в България, те тръгнали да ми правят статистики и стратегии за справяне с обезлюдяването. Ако искате да ни помогнете вземето по един пистолет и се гръмнете в лицемepните крaдливи кофи. Това е добо начало. А преди това може да вънете откраднатото. Не да ми вкарвате нашественици чак от арaбския свят които изнасилвaт старци по рила планина и да се правите на европейци. Децата ни ще страдат най-много от това след години.

191

мъдреца

преди 5 години

Бати Бойко Борисов *** - не го подценявайте, моля ви! Той си има дългосрочен план стратегия. Разкара способните работливи хора от България, приспа всички калинки с амбиция за управление или ги прати по Европата (справка Станишев, Сидеров итн), сложи ръка върху всички медии. Населението намалява, но за сметка на това електората му расте, нали? Е, като станат 2 милиона българи безропотни лесно ще ги продаде на който предлага най-добра цена. Китайци, евреи, араби или други разни купувачи

190

Iceblast88

преди 5 години

До хмммТочно, трябва ни производство! Без производство - няма пари - без пари - няма заплати - без заплати - няма деца. Просто и тъпо като за дупедат! Докато икономиката ни е в клинична смърт и хората се чудят как да вържат двата края ежедневно, те няма как да мислят за деца и да искат с чиста съвест да ги обрекат на същото мизерстване! Всеки иска по добро за децата си, а като виждаме, че от година на година нещата стават все по зле, то няма как да се увеличи раждането.

189

проста матеметика

преди 5 години

Какво да се направи с 1 милиард лева или долара? Могат да се усвоят или откраднат, могат да се дадат за саниране на празни блокове или за магистрали по които колите намаляват, а и самите те трябва да се ремонтират на следващата година. Може да се дадат за култура и образование, а могат да се дадат и за програма за развитие. Тези дни се говори за акцизи. Акцизите от цигарите всяка година са за над 5 милиарда лева. Огромна сума. За десет години са 50 милиарда. Цяло поколение деца е това.....

188

хммм

преди 5 години

Моя план за спиране на демографския срив: Намаляне на корупцията и краденето от държавата. Правилни инвестиции в отваряне на заводи и предприятия за продукция. Затягане на границите (мигранти които увеличават нивото на престъпност) и вкарването на нарокотици. С милионите от европа бих отделил пари за майчинство до 5 год. възраст. Докато не подобрите живота в държавата българите няма да започнат да правят деца. Ние не сме ***. Мисля че моя план е много по качествен от вашия, аз да ви науча в парламента. Строителен работник съм.

187

Съвместно

преди 5 години

Добър пример са хората с брак и много деца. Сега се сещам за Владо Николов. Слава на Бога има още такива хора като него. Кой от политицете може да се похвали с хубаво семейство? Малцина са.Нали? Кой от тях може да се похвали с бебе в последните месеци? Много е арогантно да се гледа да увеличаването на бебета с цел повече работна ръка или увеличение на населението. Спокойно. Скоро в полетата на България ще има и китайци и индийци и виетнамци.А ние ще ходим при децата си в чужбина. Реалност това е