163

Gusla

преди 5 години

Bubi koi znae kolko zvyrki e vratnal na citaeca...dokato izkara 136 miliona euro infesticia za 6 lodki...

162

Анонимен

преди 5 години

САЩ ЗАРЯЗВА ЕВРОПАСАЩ ЗАРЯЗВА НАТОИ К`ВО НИ ОСТАВА ?ЕВРОАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ

161

бизнесПоГерберски

преди 5 години

"ВОЙНА ЗА ВАРНА! ВРЪЩАТ СЕ 90-ТЕ ГОДИНИ! ВИСОКОПОСТАВЕН ШЕФ НАЛАЗЕН ОТ 30 МУТРИ ПОСРЕДНОЩ В ДОМА МУ ПРЕХВЪРЛЯ АКЦИИ НА ФИРМА ПРИНУДИТЕЛНО! ПОРЪЧКАТА ОТ НАЙ-ВИСОКО! ЩЕ СЕ ЛЕЕ ЛИ КРЪВ ВЪВ ВАРНА ШОПИ VS ВАРНА?!"afera.bg/война-за-варна-връщат-се-90-те-години-вис.htmЕто затова всичко избяга от България и народ и бизнесмени,няма инвестиции,хората живеят в страх.

160

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДА 4 МИЛИОНА ТОНА ПШЕНИЦА.НЯМА КАК ДА ПРОИЗВЕДЕ 10 МИЛИОНА ТОНА ТЮТЮН. У нас се засаждат около 90000 дк. тютюн при среден добив 85 кг от дикор (суров)това прави около 8 милиона КИЛОГРАМА СУРОВ ТЮТЮН

159

!

преди 5 години

До кога, до кога господа. Ние сме демократична либерална държава а вместо да искаме инвестиции от нашите партньори от САЩ и ЕС ние искаме инвестиции от диктаторска Русия и комунистически Китай. За това е виновен онзи комунист президент Радев който уреди срещи на г-н Борисов с диктатора Путин и комуниста Ли Къцян. Всички либерали и демократи молим г-н Борисов след като изпратите комуниста спрете всички договорености с комунистически Китай. Ние сме демократи и не искаме комунистически пари.

158

Анонимен

преди 5 години

От София китаецът отива в Берлин.Там ще са истинските преговори.Това тук е за забавление. Как ли ще се смеят в Пекин, като китаецът им разкаже за Боко.

157

епи тетко

преди 5 години

Не харесвам бай,защото има потенциал само да краде с шайката,а не да ръководи страната към просперитет. Щом тия дето не харесват члена на бкп наричате кумунисти-хубаво ,кумунист съм,терорист,атакист или каквото ви ареса.Нема значение.

156

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевКакво да ти изкупува, какво имаш като стока качествено???Благодари на Леля Меркел, че ви дава милиарди от еврофондове и немските заводи развиват аутсорсдинговата българска икономика!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!Танте Меркел дава пари на герберите да се циментират във властта и ограбват населението,за народа нищо не отива,дори на клошарите посегнаха вече.

155

Анонимен

преди 5 години

Тая комунистическа мутра ни заробва да се вдигнем като един и да го свалим от власт че ще станем донори на комунистически Китай това си е опасност от 9-та степен по скалата на рихтер

154

Гробокопач

преди 5 години

До ВасилевА как да имаш въобще стока, Василев;))) Каква стока, може да произведът едни разбити, поради демокрацията авари?;))) Демокрацията ни изтрепа до крак. Оцелелите са яко лумпенизирани и като капак за резултат си имаме и Бойко!

153

Анонимен

преди 5 години

От 30 милиарди за миналата година инвестиции в Европа , 2% за Балканите и 0,00000000% за България !!! Без..срамници слагайте минуси на живота си !!!!!Данните са от Китайската делегация , днес в София !!!! Герберотъпчета пишете МИНУСИ !!!! Възхвала за Падишаха !!!!

152

Анонимен

преди 5 години

Не бързате да се радвате на китаски инвестиции и търговия, ще останете разочаровани от действителността. Китайските инвестиции са по-скоро задължение да купуваш само китайски стоки иначе няма инвестиция, а търговията по скоро опити за надхитряне. Доста африкански държави пропищяха от кита,ските инвестиции превърнали се в инструмент на икономическо заробване.

151

Анонимен

преди 5 години

Леля ти Меркел дава почти толкова,колкото взима като вноска от нас за евросъюза.Демек-почти нищо.Да има само за заплати на подмазвачите.

150

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорКомунистииии! Квичeте бoклyци такива! Яжте *** на Генерал Борисов!Какво направиха ЕНП и нейното изтърсаче ГЕРБ?Освен диктатура,корупция,кражби, проваляне на всички полезни за България сделки и проекти,рекет над бизнеса,мачкане на партии,журналисти и ни превърна в концлагер в буквалния смисъл.

149

Анонимен

преди 5 години

10 милиона тона тутюн!Абе ти знаеш ли колко е десет милиона тона тютюн бе да ебб....0ГШ=%" ти да е...+"%==!Толкоз тютюн няма в цяла европа бе да е...-.??+""%

148

Василев

преди 5 години

До fsfzКакво да ти изкупува, какво имаш като стока качествено???Благодари на Леля Меркел, че ви дава милиарди от еврофондове и немските заводи развиват аутсорсдинговата българска икономика!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

147

Анонимен

преди 5 години

Начи няма да изнасяме цигари,а тютюневи листи.Даваме мат,рял на китайците,те ще правят цигарите и ще ни ги продават.Кой е на загуба?

146

Помак

преди 5 години

Чок яша Бочко.

145

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорИзках да го отхапна,но в къще нема никой-празни ащи.

144

fsfz

преди 5 години

зашо меркел не изкупува нищо от нас а ние купуваме от нея..смешна работа е тоя ес