152

Анонимен

преди 5 години

До 194Както предлагаш на парче, не става. Трябва РЕСТАРТ на цялата система, промяна в стратегията. С думи прости- ПОДОБРЯВАНЕ на ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ на ВСИЧКИ. С още по- прости думи- вдигане на всички заплати и най- вече на минималната раб. заплата още СЕГА. Не след 3 г, след 5 г. или след 10 г. Но никой няма да го направи....докато лихварите диктуват политиката и има чадърче над тях - нищо няма да се промени , а ще се влошава още и още ...

151

Анонимен

преди 5 години

За демографската катастрофа са виновни колкото и държавата, толкова и народа. Колко млади хора на по 25-35 познавате с деца? Аз малко. Мнозинството са без, но с добри доходи, а в същото време в главата им е всичко друго( телефони, телевизори, коли, почивки, джунджурии) но не и деца и семейство. Не сме толкова бедни, но сме сбъркани. Демокрацията ни промени ценностната система. Слагайте ми минуси, ако искате, но това е истината.

150

Анонимен

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеКакто предлагаш на парче, не става. Трябва РЕСТАРТ на цялата система, промяна в стратегията. С думи прости- ПОДОБРЯВАНЕ на ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ на ВСИЧКИ. С още по- прости думи- вдигане на всички заплати и най- вече на минималната раб. заплата още СЕГА. Не след 3 г, след 5 г. или след 10 г. Но никой няма да го направи.

149

Анонимен

преди 5 години

Страшно изглежда тази картина ... градове призраци след 50 г...

148

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Не обвинявай те хората и техните недостатъци.Проблема не е решенията на парче а генерална промяна-да се подпомогнат български те семейства с 3 деца,на децата с потенциал да им се даде шанс,да има промени в семейния кодекс.Но няма кой да го направи.Човек не може да се бори с вятърни мелници/държавата.Когато ти си вършиш работата а държавата/държавните служители не хараят. ЗНАЧИ трябва и промяна и в закона за държавнея служител

147

Tret

преди 5 години

Алооо ...форумците...бай Тошо отдавна го няма, ама пак той ви е виновен...Комунизъм, социализъм та демокрация...Ручайте сега жабета и скачайте ' умно и красиво'...отглеждайте неграмотни деца с мизерни средства, утешавайте унижените си родители пенсионери, плащайте 2000 Е за м2 нагарсониера в тузарски квартал, консумирайте и още, и още от свободния ни пазар и мълчете...докато системата не ни убие всички...

146

Факт

преди 5 години

Благодарение на немците които ограбват другите нации.Тактиката е следната германия умира и няма раждаемост.Те унищожават другите икономики и изнасят производството само при тях.По тоя начин дърпат цялото европейско население в германия.Българки раждат германчета там а тука не остава никой.Германският обир над Европа е брутален и безмилостен.С европа като континент е свършено и това е 200 процента сигурно!

145

Анонимен

преди 5 години

Тоя сценарий е ОПТИМИСТИЧЕН. Реалистичният сценарий казва, че сега сме около 6 млн. и след 15-тина години ще паднем под 5млн.Песимистичният сценарий предвижда намаление под 5млн след по- малко от 10 год.Хората нямат пари да се лекуват, в провинцията няма работа, заплащането е унизително ниско, младите трудно отглеждат по 1 дете, цените на храни, стоки и услуги са свръх високи, а въведат ли еврото- край. Ще последва нова емигрантска вълна.

144

Анонимен

преди 5 години

Тая Статистика отговаря на истината , 2 000 000 българи не живеят в България

143

Анонимен

преди 5 години

До Ц иник 171Квичиш, мучиш че и се плюнчиш - леко да не спукаш аневризма, че смуглите чаaвета ще останат сираци. Иначе си говори за еволюцията, тя най пък признава ци.ниците...и кибиците. *** то вече едно и също!

142

Анонимен

преди 5 години

Герб са големи демократи. Все агенти на ДС и ***. А начело е довереникът на Тошо!!! Другите партии са същите. Та каква демокрация ви гони? Единствената държава не приела Лустрация!

141

Анонимен

преди 5 години

да, много добре си живеем при ГЕРБ, ГЕРП постоянно вдига заплатите...

140

И ТОВА Е ТАКА ОБАЧЕ

преди 5 години

До АнонименКогато това стане аз и ти ще сме лунен прах

139

Анонимен

преди 5 години

Е напротив Герб все пак вдигат по малко заплатите, изграждат инфраструктура, правят нещо. Това се вижда и с просто око.А червените една тоалетна не построиха като бяха на власт, обезцениха лева (Виденoff), фалираха КТБ (Ореха), вдигаха цените направо двойно (Луканката) и обявяваха фалит на България (Луканката).

138

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, гробището на историята е пълно с държави които са съществували хилядолетия и са си мислили че никога няма да изчезнат.

137

Браво !!! ТАКА Е!

преди 5 години

България еповече от 1300 години на тази територия Били сме 2 милиона 5 милиона след това 3 милиона и пак 5 милиона стигали сме до 9 милиона сега 7 Били сме империя били сме под робство република или монархия с прекроени или разширени граници и различно на брой население но винаги сме оцелявали Така че България ще я има и след 1000 години с три или десет милиона няма никакво значениеКОЛКОТО И ДА ИМ СЕ ИСКА НА НЯКОИ ДА ИЗЧЕЗНЕМ

136

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ако ще и 3 милиона да стане , само да растат цените на имотите в София: 2000 евро квадратния метър на панелка и всищки българи изън това ковто наричате България - географско понятие , като Мизия например

135

Анонимен

преди 5 години

До Ц иник до 165Хаха, ти си нечовешки ограничен ***. Но то *** по форумите какъв друг човек може да е? Взел си дръжки - продаваш авточасти в Испания и вече си големия бизнесмен. А най-вероятно си просто един кисел нeщaстник с грoзна жена и tъпи деца.

134

Анонимен

преди 5 години

Не виждам демократите от ГЕРБ които управляват нещо да взимат мерки да повишават стандарта на хората за да създават семейства и да се раждат повече деца.

133

Анонимен

преди 5 години

Бьлгарите никога няма да изчезнат, информаторите са платени еничари които се опитват да отклонят истинските новини и проблеми на хората!