49

Анонимен

преди 5 години

Тоя герберунгел не го ли е срам да се излага пред цяла България?

48

Гост

преди 5 години

Много стабилно и сигурно е по селата и подобните на тях градчета, където нищо не е мръднало от десетилетия, всичко се руши и безмилостно се ограбват живеещите в мизерия отрудени хорица, които биват убивани и насилвани .Вместо да ги пази МВР абдикира и прехвърли функциите си на частни групировки, които вместо полицията да борят битовата престъпност, или иначе казано да рекетират и мародерстват като в зората на демокрацията, пардон мутрокрацията

47

Анонимен

преди 5 години

За тьотките и шишковците е сигурно място.Охрана,безплатен обяд,командировки-разходки.Само една гума от бронирания джип на величието е 30000евро.Да не би да избухне някоя мина.За всеки случай.

46

Анонимен

преди 5 години

Затова България е единствената страна в Европа ( може би и света), където кола с чужда регистрация изчезва още първата вечер на територията й, затова всички европейци избягват да преминават през България и са инструктирани да не спират на полицаи защото може да е капан. Затова ме е срам слушайки подобни разговори на мои колеги (живея и работя в чужбина) да кажа, че съм българин. Никой вече на се обажда в полицията при обир, защото всичко е прекрасно!Господи прости на този ***!

45

благодарим!

преди 5 години

Ние, Маргини Брадърс, братя Галеви, ЦРУ, ***, ГЕРБ, Баретата, Митьо Очите, Цар Киро, Маджо, Киро Японеца и Пашата високо оценяваме работата на МВР и им благодарим за съдействието!

44

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

преди 5 години

голяма част от работата на МВР остава скрита.... ---- ТО ОСТАВАШЕ И ДА НИ ПОКАЖИТЕ, КАК РАБОТИМ ЗАЕДНО,ПОСЛЕ ПАЧКИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН....

43

Циник

преди 5 години

Масово убийство в Нови Искър...отвлечен *** на автоджамбазин...убити мъж и жена до Пампорово...заклани...обесени...пребити с бухалки...Пеловци...пребити по кръстовища , и катастрофи... Жороплъхове....берат..и пребиват пенсионери по селата за 5лв....в затихваща държава с не повече от 3 000 000 биобългариВсичко е нормално!България е сигурна!Нищо, че взривиха автобуса с евреи в Бургас..Всичко е спокойно!

42

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че гербавите нямат връзка с кораба-майка и живеят в паралелна реалност.

41

Анонимен

преди 5 години

Пратете го да живее в Русия за наказание.

40

спонсор на МВР

преди 5 години

Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място за всички криминални елементи на Балканите!

39

кб

преди 5 години

оценка от мен - мвр - безполезни

38

Мен

преди 5 години

ОХОХОХОХОХО добър виц, оправи ми деня, айде наздраве ***, дано още 3 пъти по 20 заплати да вземете...

37

Анонимен

преди 5 години

Личната ми самооценка: най-съм хубав, най-умен, с най-голям!!!

36

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

преди 5 години

Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място на Балканите! - И ТЕ СЪС СЪЩАТА ОЦЕНКА. --- НЯМА ПО СИГУРНО И СТАБИЛНО МЯСТО В СВЕТА ОТ БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ВСЕКИ ДЕН СЕ ПРОЖЕКТИРАТ ФИЛМИТЕ --- "ПОЛИЦАЯТ - ТВОЯТ ПРИЯТЕЛ" И "КРАДИ ПОНЕ ЗА ДВАМА". СЪСИПАХА НАРОДА ТИЯ ОЦЕНИТЕЛИ.

35

Анонимен

преди 5 години

айкюто надмина началника си .... по кръчмарско пъчене. по простотия са равни. бочко обаче му води с много по пари и наглост.

34

dj dance mashine

преди 5 години

Сериозно тъи като гледам си вярват да само да попитам докога ще се пречи на кадърни хора да се развиват даваики всичко от себе си докога в ловеч некъдърните ще прогресират глупавите и всичка антипатия докога всичко кадърно бяга докога питам аз само.просперитета на купиването с пари ли щее писна ми наи големите некъдърници да ме командват да се радват да са нещо повече от обикновенните хора писна ми

33

Анонимен

преди 5 години

Да се смея или да плача ?Омотах се !

32

шматка

преди 5 години

Стига сте го плюли бе.Вече и от майтап не разбирате.

31

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

Много убаво и много сигурно

30

Armagedon

преди 5 години

Майтап ве, Уйли.