49

Дръндер

преди 5 години

До Анонимен 48Мисли преди да пишеш защото ставаш смешен. Много ясно, че е работила, нали взима 200 лева пенсия.

48

Винкело

преди 5 години

Трагедия!С какво животът на тези инвалиди е по-незначим от живота на Шиши,агент Буда, оня Меди Доан, разплулия се агент - пардон министЕр Военен - каракачанката?!В тази държава цари диктатура на крадците, мерзавците, доносниците и престъпниците!Те живеят охолно и доволно/вижте ги какви се ураниха/, а за другите - мизерия под всякаква форма!Е, остава само Бог да ги съди, а той съди ..не маже и замита!Мъката на тези хора няма кой да трогне!Извергите дето решават съдбата им не са хора!

47

Анонимен

преди 5 години

Тази жена не е ли работила като по-млада и не е ли била осигурена, т.е. не е ли плащала вноски към Здравна Каса ?

46

Българин от Германия

преди 5 години

Аз живея в една "друга държава", работя като инженер и плащам 857 Евро на месец здравна застраховка. От 20 години не съм влизал в боница, но пуста "солидарност".Така, че не другата държава, а такива като мен в нея поемат разходите не само на бедните германци, но и на всички новодошли-безработни. А с Турция има споразумение, един от семейството е застрахован, поема се от страна на Здравните Каси грижата за цялото семейство и роднините в Турция. Справедливо ли е това ?

45

Анонимен

преди 5 години

До До 39Ох, *** умрял е някой за надника ти на общак или каквото си там с тоя елементарен речник.

44

дедо Ташунко

преди 5 години

Жената има пълно право да живее като човек, но никоя европейска държава няма да отвори врати да я приеме. За съжаление, моите съболезнования. В България хората са подложени на геноцид. Нейно задължение е да осигури на хората си достоен живот! Това не се получава. Вече 1 милион българи гаснат в страшна мизерия!

43

До 41

преди 5 години

Сталинската цензура винаги работи - неудабните се заглушават, принизяват се и накрая се преминава към физическа ликвидация.

42

Аз

преди 5 години

Много пенсионери взимат и по-малки пенсии от това, което получава тази госпожа но не са тръгнали да търсят убежище в друга държава.

41

До 39

преди 5 години

Така е глупаците да работят, за да има за утайките и техните повелите розовите пеперудки. Моли се един ден да не писне от вас, че тогава вече ще видите какво е тежък живот.

40

Анонимен

преди 5 години

Боже, един и същи душевно болен пише всеки втори коментар, няма ли кой да го блокира.

39

Анонимен

преди 5 години

Справедлита кауза - да задоволим нуждата на едни хора целодневно да се излежават вкъщи, докато изпускат газове пред телевизора и сърдито псуват обществото, че нямат осигурен роб които да задоволява всеки каприз.

38

Анонимен

преди 5 години

До До 36Предпочитам да 'наливам' за хора като жената на видеото.За теб- линк към джобс.бг

37

До 36

преди 5 години

Е щом съм глупав и необразован, да ти дам ли банковата си сметка да ми наливаш 50% от високия ти доход, докато аз симилулирам колко ми е тежък живота?

36

До 30

преди 5 години

И 5 млн. да печелиш месечно, това не променя факта, че си гнусен манипулатор с вероятно доста ограничени мисловни способности. Пак ще повторя, не ме интересува дали розовите пеперудки искат да помагат на някакви търтеи, да правят каквото искат, но да рекетират общество е неприеливо.

35

Анонимен

преди 5 години

До До 28Реалността е, че сте необразован и съответно глупав.

34

До 28

преди 5 години

Нямам за цел да демонстрирам правопис, но нищо ти продължавай да си мислиш, че това е нещо което може да ме уязви. Неудачника винаги търси вина в другите, то не желае да приеме реалността и си измисля паралелна розова реалност.

33

Анонимен

преди 5 години

До азТо и от вас няма, но ето ви тук.

32

Анонимен

преди 5 години

До До 23Някой ден майка ви като се разболее и пенсионира ще я дават по телевизията как не може да си купи хляб и ви пожелавам да изчетете същите помии, които сте изписал.

31

аз

преди 5 години

Между другото ако се махне по-добре:1. На нормланите хора им омръзна от мрънкачи тук, реално нещата не са толкова трагични!2. Няма полза за обществото от нея, грубо, но е така, лошото е че много работещи не са тук

30

Анонимен

преди 5 години

До До 23Ох, човекът от малцинствата седнал да сравнява останалите със себе си. Хващай буквара.