78

ШибиРиби

преди 5 години

До ПончоДа де сигурен град е щото такива като теб не са се сетили досега да го разнообразят. В бегето чужденци не търпим обаче ние можем да играем навлеци навсякъде, че и акъл да им даваме че не знаят как една ракия да сварят

77

Анонимен

преди 5 години

В селото ми, което беше паднало до минимума вече се заселиха бели германци, швейцарци, италианци и британци. Нямам нищо против да приема и португалци, е те не са толкова бели, ама съм склонен на бартер с португалския премиер.

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Добре дошли на братята и сестри украинци и украинки тогава!

75

Анонимен

преди 5 години

Не е въпрос дали сме толрантни или не.Можем да сме каквито си искаме.Проблемът ни е, че ИЗЧЕЗВАМЕ. Не можете ли да разберете?!?!Стига сме се правили на "снежанки" и бели хора, защото не сме.Ние сме един мрсен и умиращ народ,за когото бежанците са СПАСЕНИЕ.И ако не го разбереем по лесния, ще го разберем по трудния начин.

74

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите тук и се чудя да се смея ли или да плача.Направо не мога да повярвам, че на някой му идва идеята, че мигрантите ще му оправят държавата.За мен хората, които разсъждават по този начин са или големи наивници или *** Тези хора, които прииждат на талази и сякаш нямат край трябва да си останат там, където са, защото нямат нищо общо нито с Европа, нито с начина й на живот, нито с начина по който си отглеждаме децата и мислим за тях. и в голямата си част са религиозни фанатици

73

Анонимен

преди 5 години

Скоро Португалия ще стане втора Германия,-------------------------------------------------------------------------------------Заминавай за Португалия тогава защо стоиш в белите държави ? Най-вероятно Гeрмания и Португалия да станат втора Африка

72

Анонимен

преди 5 години

А бе то и ние Българите имаме нужда от емигранти, ама да са бели, руси, синеоки и добре образовани ако може!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Е Португалия загря навреме! Амчи Зеехофер къкви ги дъндурка? Мути да му приема оставката и да се превключва с тази мелодрама! Повечето баварците са против него!Германия я е имало и преди него, ще я има и след него.Seehofer ist ein großer roter Schweinekopf!

70

Анонимен

преди 5 години

Пред "демографски чиста смърт" на нацията,предпочитам села, градове и училища, пълни с деца,пък били те българчета, сирийчета, афганчета...В крайна сметка в жилите ни тече повече ориенталска, отколкото "бяла" кръв,следствие на 1300 годишното ни смесване с всевъзможни етноси.Особено петте века османско иго.

69

Анонимен

преди 5 години

Браво, само така! Чак в другия край на континента, супер! В лагерите сме ви селектирали отбрани инженери и ядрени физици, казвайте кога да ви ги пращаме!

68

Шахин Кокулу Леш

преди 5 години

Ефенди, стига си писал едни и същи коментари под различни псевдоними! Вече ти научихме номерата!

67

до Пончо

преди 5 години

Факт!

66

Анонимен

преди 5 години

Новината да се разпространи в арабските и африканските държави! Юруш на португалския канал!

65

Анонимен

преди 5 години

Португалците излязоха големи пичoве, браво!"Няма да проявяваме търпимост към каквато и да била ксенофобска риторика"Това никога не бихте го чули от пазвантина на правешкия, нито от агент ДС Ивань Каракачань Компания!

64

Пончо

преди 5 години

До ШибиРибиПиле, Монтевидео е един от най сигурните градове в света 10-та година подред с престъпност близо до нулата, ти май се бъркаш Мексико или Рио?

63

Пламен

преди 5 години

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!!И това могат да ни го дадат само бежанците. Заселвайте ги, интегрирайте ги, смесвайте се и се женете за тях.Не робувайте на погрешни предразсъдъци, че сме били бели, и че трябва да защитим бяла Европа.Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.

62

мак

преди 5 години

Скоро Португалия ще стане втора Германия, сещате се, кой ще хукне натам, щом така открито е канен. Този, който дори не знае как се държи метла, той какво ще им работи на португалците? Получател на помощи всякакви. То бива глупост, ама чак толкова, ще ореват света в скоро време.

61

бълргарин

преди 5 години

а какво ще кажете първо да намерим начин да върнем емигриралите Българи в България и после да мислим за чужди!!

60

Анонимен

преди 5 години

И за да не се размножават питекантропите помощи трябва да се дават само на родители,които и двамата са с поне средно образование.А сега е обратното-българите не получават нищо,а само ***.

59

истината боли

преди 5 години

Троловете на ГРОБ и ЕНП, ще заработват извънредни по форумите в близките дни. Обаче, дано ви платат, щото Европейците се събудиха и се молете, да не се озовете в лагери от затворен тип като национални предатели!!