36

СатаНАТ

преди 5 години

Не може една държава, в която царуват двойка джуджета-пидали плюс шебека Кадиров, да има претенции да бъде международен авторитет.

35

Мда

преди 5 години

Обаче Западът вече е все по-малка част от Света...А с останалите Русия си има нормални отношения.Колкото до Сирия-тя е много по-важна,отколкото се опитват да ни я представят такива "експерти".Базата в Тартус на практика матира Южният фланг на НАТО чрез подводниците базирани в нея.Ако това е малко-здраве му кажи!А има и много други неща,за които даже не подозираме!Важно е и друго-спирането на пълзящата експанзия на САЩ,както и демонстрация на воля за използване на всякакво оръжие.

34

Анонимен

преди 5 години

Западната финансово ориентирана икономика която се базира на създаването на пари-дълг от въздуха вече не може да функционира без ресурси, а ресурсите са в Русия. Скоро този прекрасен лъскав свят няма да съществува, ще потъне като Титаник. Ще се спасят тези от първа класа, а с останалите ще стане както при Титаник, от третата класа (сега Третия свят, където е и България) дори не са били допуснати до спасителните лодки, всички са се издавили.

33

Анонимен

преди 5 години

Възможно е, защото: Всички искат да са приятели с Россия, а не врагове. Дори наш Тиквунии, Меркел, Макарончо и компания.....Вярно е, когато кварталната се разгони всички песове искат да са и приятели...

32

КЪМ РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 5 години

РУСИЯ испания ЩЕ ЗАВЪРШИ 1:0 ЗА РУСИЯ НАДЯВАМ СЕ РУСИЯ ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ

31

Анонимен

преди 5 години

До TPE3BEH Амчи работят . Те ги КИНЖАЛ ,те ги АВАНГАРД ...Работят и ги уважават . ЕДНО Е ДА СИ ТРЕЗВЕН, АМА ДРУГО Е ДА СИ НАДРУСАН .СПРЕТЕ ГИ ТЕЗИ ХАПЧЕТА, БЕ ДВУПОЛОВИ !

30

Анонимен

преди 5 години

Глобализацията вече означава само едно - заличаване на бялата раса и християнството, разбиване на семейството.И без глобализация християнството изчезва(ти самият ходиш на църква само по Великден и палиш свещ и се кръстиш от кумова срама, а не защото си вярващ), белите стават по-малко и семейството е със затихващи функции..

29

РУСИЯ ВПЕРИОД

преди 5 години

ИСКАМ РУСИЯ ДА ПОБЕДИ СРЕЩУ испания ПО ФУТБОЛ

28

Някой

преди 5 години

Поредния ***

27

Анонимен

преди 5 години

27, ще си позволя уточнение.Проект на глобалистите е февруарският майдан (февруарската буржуазно-демократична революция) от 1917 г., а през октомври 1917 г. беше осъществен контра майдан.

26

СатаНАТО

преди 5 години

Много точен анализ.

25

noFreeman

преди 5 години

какъв си ти бе *** та се изКазваш в блумбърг а не по руските медии... Русия се намеси в Сирия, за да не позволи да премине от КАтар газопровод за европа, което ще е конкуренция... не дрънкай глупости... Мишо-мишо като ти гледам фейса си доста западно западнал с някой лев в джоба... скрий се крутихин и не смеши хората разбиращи от ходове!!!

24

TPE3BEH

преди 5 години

Всички руснаци трябва да си се изтеглят в Московската плодородна равнина и да работят здраво за просперитет и развитие. Тогава ще станат велика и уважавана държава. В 21 век вече я няма опасността от нападение и завладяване на територии.

23

TPE3BEH

преди 5 години

Русия в сегашната си форма е една обречена на саморазпад държава. Огромните територии, които някога са служели за буфер отдавна не са и нужни и са единствено финансова тежест и източник на сепаратизъм и проблеми.Най-добрият сценарий за самите руснаци е да загърбаят имперските си амбиции и да дадът свобода на поробените от векове народи.

22

Валентин

преди 5 години

Глобализацията вече означава само едно - заличаване на бялата раса и християнството, разбиване на семейството; събиране данъци от тези, които знаят и могат и даването им под формата на помощи на тези, които не знаят и не могат, но поради липса на работа имащи време да се плющят по цял ден и да произвеждат още повече недонос чета. Това е глобализацията - по-добре не.

21

TPE3BEH

преди 5 години

Закрийте си партията направо!

20

Анонимен

преди 5 години

"Не е възможно едновременно да сте приятели с Катар и Саудитска Арабия или пък с Иран и Саудитска Арабия. Не е възможно в Сирия да подкрепяте кюрдите и заедно с това да подкрепяте Ердоган"Възможно е, защото: Всички искат да са приятели с Россия, а не врагове. Дори наш Тиквунии, Меркел, Макарончо и компания....

19

Анонимен

преди 5 години

А бе. Какво стана с "бунтовните ваrини"?

18

Анонимен

преди 5 години

Сталин в края на 20те години разби плановете на глобалистите като обяви, че световната революция няма да се състои а радетелите на коминтерна като Троцки изпрати в лагерите и обяви че ще се грижи само за Русия. Тогава фин-интрена изпадна в ярост и започна да финансира Хитлер, но и там се провали, Сталин и Русия скършиха гръбнака и на Германия и провалиха ЕС-1 - втория проект на глобалистите след октовмврийския майдан през 1917г.

17

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Вова!Какво да мачка?? - моя. Няма да му дам!