101

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се изготви списък с мерки за повишаване на покупателната способност на българина за да можеме ние българите да си купуваме яки неща и да се наслаждаваме на живота.

100

Бахти смешниците

преди 5 години

Са се събрали у бисипетуКурНи власт няма да видиНе ги обесихме навремето , но пак кумунета на власт няма да има!

99

Капиталист

преди 5 години

Предлагам да се въведе прогресивен данък и от тези с по-високи заплати да се взима повече както е на Запад при капитализма, а не да се товари бизнеса и капитала с такси. На Запад тези със средна заплата вече плащат 50% данък, в България трябва да тези с 1200 лева да плащат поне 40%, тези с над 2 хил лева вече да плащат 50% както на Запад . Плосък данък има само при комунизма.

98

Iceblast88

преди 5 години

До 101Я ела в Северна България и ми говори за работата на държавата за икономиката - Път Русе-В. Търново - най важния път в цялата страна е като на свинетка задните части - нацепен от целулит! Магистрала Шумен-Варна - пародия и не е виждала ремонт от Бай Тошово време. Магистрала Шопия- Плевен - от 20 години стой на едно ниво и вечно се правят ремонти! Митница? Там какви ги надробиха ти е бедна фантазията! И при едните и при другите данъчната тежест за данъкоплатеца е 60% от заплатата!

97

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТочно така,за мен също не е важно дали човека е комунист,демократ или някакъв друг по убежение,важното е да работят за хората и държавата,а не за себе си,да има морал,съвест и ред в държавата,да не насилват никой,без значение на неговите убеждения или мнениенасила хубост не става

96

Iceblast88

преди 5 години

До 1011. Данъци - ха и каква точно е разликата? Аз намаляне на данъчната тежест не съм видял нито от БСП нито от Герб. И двата лагера искат да изцедят и малкото останали производства до последна капка кръв преди да си набият камшика!2. Отношението към Русия - грам не ми дреме какво им е отношението към някой на майната си, а какво им е отношението към народа-и в двата случая отвратително!3. Ролята на държавата в икономиката-да и при двете все още имаме оцеляваща икономика на ръба въпреки тях!

95

Изнервен

преди 5 години

До 100. Абсолютни глупости си написал. Сигурно си и от тези 100, които повярваха, че Борисов си е купил остров. Ей, аман от олигоффрени в нета.

94

Предложение

преди 5 години

Предлагам да ни дойдат нови политици капиталисти и да сменим с тях комунистите от БКП - БСП/ГЕРБ и да живеем щастливо в капитализма.

93

Анонимен

преди 5 години

А вие чухте ли кой бил заедно с партия ВОЛЯ - Цветелин Кънчев и Евророма

92

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да преминем към форма на управление конституционна монархия както Англия и да живеем богато като колониалисти!

91

Анонимен

преди 5 години

До 93. Ето ти 3 - данъците, отношението към Русия, ролята на държавата в икономиката. Има и още, ама тези ти стигат.

90

Анонимен

преди 5 години

До Крадците в затвора !Никой не е грабил както грабиха и тероризираха Гербаджиите.Ако се проведат ЧЕСТНИ избори и като изключим гербаджийските кадри на заплата,няма вземете и един глас,нито един глас,НУЛА - 0,ЗЕРОУ,това ще вземете.

89

Iceblast88

преди 5 години

До ПредложениеДа смениш комунист с друг комунист е все едно да се застреляш в главата с пушка вместо с калашник защото ще те боли по малко. Трябва всеки кандидат за място в парламента да се проверява за членство в БКП или близки роднини които да са били членове и ако има едно от тия двете да се премахва от избирателните списъци. Само така бихме имали шанс да се оправим. Да скачаме от БКП 1 на БКП 2 и да ги менкаме на изборите е меко казано безсмислено

88

Анонимен

преди 5 години

Хората не се делят на комунисти и гербери, а на бандити и честни и морални хора. На мене ми е пределно ясно, че след 20години чалга думата "морал" звучи непознато. Но все още има хора с вътрешно чувство за справедливост, чест и достойнство - Власт трябва да се дава на такива, но за жалост в българия властта я държат нахалните и подлите. Нахалството и простащината е издигната в национален модел за подръжание. Бай *** винаги ще е беден

87

като желирани мечета

преди 5 години

Всеки политик може да лъже колкото си иска, защото има имунитет за 4 години, между изборите. Истинска демокрация ще стане само тогава, когато, хванат ли някой политик в лъжа, или в неизпълнение на обещания, той да бъде веднага свален от власт, или отзован, и на негово място да бъде избран някой друг! А не да ни се кискат и клатят като желирани мечета и да продължават да лъжат!

86

Грийн-мен

преди 5 години

Основният проблем на българите сега е, че не са енвайрънмент-ориентирани, а трябва да станат по-енвайрънмент ориентирани, да да мислят повече за белите мечки и да карат тротинетки за да борят замърсяването и глобалното затопляне. В Холандия където заплатите са по 4-5 хил. евро хората са енвайрънмент-ориентирани и карат тротинетки, затова заплатите им са по 4-хил. евро. И българите ако искат да взимат по 4-5 хил. евро заплати трябва да карат тротинетки и да станат по енвайрънмент-ориентирани.

85

до 80

преди 5 години

ДАЙ МИ ПОНЕ 3 ВАЖНИ ТОЧКИ, ПО КОИТО СЕ РАЗЛИЧАВАТ. ДАВСЙ, ЧЕ НЕМАМ ТЪРПЕНИЕ, А И СМЕХ МЕ НАПУШВА.

84

Крадците в затвора !

преди 5 години

естествено, че ще оцелее. ГЕРБ всички ги плюят и пак стоят на власт. Значи представете си "опозицията" колко е зле, щом слабия вече години наред няма кой да го измести. Гладните комунисти, турци, пишман патриоти - кой да избереш ?! Заради тая шайка бандити държавата още не може да се съвземе. Такова престъпно крадене на пари и съсипване на бизнеса както беше през 90те години в никоя друга европейска държава не е имало. Тия хора са за разтрел, а не да вземат заплати от данъкоплатеца

83

Iceblast88

преди 5 години

До До 72При положение, че всички в Герб са с червени книжки няма как да докажеш, че не са комунисти. От 9 милиона души в България, членовете на БКП са 1 милион. Които не е бил комунист не е бил част от БКП! 8 милиона човека не са били членове на БКП. Така, че тия простотии, че нямало други партии и нямали избор ги говори на някой без грам мозък в главата (Герберче за предпочитане). Имали ли са червени книжки? Имали са! Значи са станали комунисти по собствен избор и воля! Аре стига с тоя цирк!

82

Анонимен

преди 5 години

До extremistМного хора,които симпатизираха в началото на ГЕРБ сега са против тях.Хората не са виновни,че бяха подведени.