67

Да добавя

преди 5 години

До Куку 59 Ами ката Марковски ще осъди държавата в Страсбург и Ивачева ще си получи обезщетение колкото подкупа , Иванчева защо скача така грозно? Да кротува и да се радва да и сложат поне 20г.Колкото повече годинки , толкова по голямо обезпечиние от европейския съд.Какъв и е проблема тогава?Да не се окаже че проблема е Марковски?

66

Анонимен

преди 5 години

През годините всякакви откровени мутри и разбойници бяха пускани от ареста заради зъбобол, сенна хрема, хемороиди и пр., но за Иванчева естествено няма как, понеже мафията е решила че трябва да я смачка!Не знам тая съдийка с какво чувство си ляга вечер и с какво чувство се поглежда в огледалото! Ясно знае че има поръчка от мафията да съсипе един човек, не знам няма ли угризения, толкова ли безчовечни и дебелокожи са станали българските магистрати

65

Отговор

преди 5 години

До Нов 56 То хубаво предвиждаш делото да се проточи 10 г. , ама Иванчева да изчака там.До видиш как делото ще си задейства на 6-та скорост.

64

дебел депутат

преди 5 години

зрелища и пасти за народа !

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Иванчева е нагласена, защото е неудобна !

62

Анонимен

преди 5 години

64 а как се защитава невинен, след като делото още не се е провело? Виновен до доказване на противното?

61

Анонимен

преди 5 години

За ин-витро се изисква много добро здравословно състояние. Какво ин-витро, като е толкова болна?! Кой лекар ще тръгне да си подритва дипломата по този начин?! Защитата, като не може да измисли друго, поне да не пуска такива съчинения - гражданите на тази държава не сме расли в саксия, все пак.

60

Анонимен

преди 5 години

60 Охо и питаш, че и повече. Едва 5% от делата които е загубила България достигнат публичност тук, всичко останали медиите бързо ги подмитат под килима. Примерно акциите на Капитан Андреево дето 7г не спряха, 95% от виновните митничари осъдиха България и се прибраха с по 50-100 000лв обезщетение + заплатите за тези години + разходите по адвокати + трудов стаж. България нищо не могла да докаже в тези дела. Единият уж прибирал рушвети, пък доказателствата как чете вестник в почивката си.

59

Така е

преди 5 години

Марковски , не си обезпокоен за здравето на Иванчева , а за космическия си хонорар. Този път ще загубиш.*** , защитаващ престъпници.

58

Анонимен

преди 5 години

При толкова тежко здравословно състояние, защо Иванчева е все още от горната страна на тревата? Вината ѝ се потвърждава от факта, че не може да даде разумно обяснение за престоя си в "Кристал".

57

Камен

преди 5 години

То от съдебна човечност половината престъпници избягаха и не можем да ги намерим

56

Анонимен

преди 5 години

56 ... щом има съд - има дело ... щом има дело обвинението е повдигнато ....

55

:):)

преди 5 години

Марковски от сега е наточил брадвата за европейския съд, само трупа материал в полза на Иванчева. Да не излезе така че държавата осъдена, да се наложи да и даде толкова пари колкото намериха в колата.

54

Куку

преди 5 години

Тая съм сигурен, че е виновна, ама съм още по-сигурен, че не са я хванали както трябва и Марковски ще я измъкне. После ще осъди прокуратурата и ще трябва да и наброят проваления рушвет. Ама не трябва да плаща прокуратурата (данъкоплатеца), а конкретният виновен прокурор

53

цвъ цвъ

преди 5 години

Как пък не се разболя на кметският стол, а сега, като я спипаха? Хайде малко по-сериозно, измислете че е имало новичок по парите, току виж ингилизите се втурнали да я оправдават и тукашните подметки ги задължат да са солидарни.

52

Морковски:

преди 5 години

Българсдкия съд не е човечен. Когато се явявах по делото на Цоко Гуменката обаче ...тогава беше доста човечен. Даже повече ...(цензурурано)

51

Нов

преди 5 години

Не съм наясно със сроковете в системата, но това дело ще се точи поне 10 год., ако изобщо има дело. От прокуратурата нали всичко им е на 6. Какво се мотаят. Да си внасят обвинението, после съд и т.н. Или да влиза в затвора или да я пускат. Те още мярката и за отклонение не могат да оправят

50

Анонимен

преди 5 години

Ако беше виновна и бяха намерили поне едно доказателство процесът вече щеше да върви. А сега се чудят какво да я правят. Не могат просто така да я пуснат - голяма излагация ще бъде, сега трябва да и измислят нещо. Онези, по високите етажи на властта с милиони си играят, но никой не ги пипа.

49

ох

преди 5 години

Да бе, да ! Не била виновна! Като чуят само за какви суми става въпрос и полудяват! Като ги арестуват пък ги налагат куп болести и се сещат за човешките права!

48

Анонимен

преди 5 години

Ментел стана А1 и какво? Пак си лъжат.