120

A

преди 5 години

България е една територия наричаща себе си държава. Законите са само на хартия. Българинът е крадлив - на дребно и едро (кой как може). Патриотизмът на българина е най-силно изразен на маса на няколко ракии - един народ с достойнство и духовност неможе да се оставя да бъде мачкан (дори и от собствените си управници, които са избрани да взимат решения за благото на народа). Достатъчно е се огледате наоколо - нито в една сфера в България не съществува ред. Жалка история.

119

ognyanz

преди 5 години

Ако това, което разказват бежанците не е вярно, е проблем за тези, които им вярват, но ако е вярно е проблем за България. Кой ще разследва и ще каже истината?

118

казаХ

преди 5 години

Балаканите -само свободен и транзитен коридор за гостите на Меркел.Ако може и ескорт от граница до граница за да стигнат по-бързо в Германия и Франция.Българите не сме ги канили и не желаем натрапници.

117

Анонимен

преди 5 години

Да живее 13-ти юни рождения ден на Бойко Борисов, Ден на полицията - единствена опора на герберската власт!

116

Andreshko

преди 5 години

Да се радват,че са живи,защото по нашето законодателство за преминаване на държавната граница нелегално се водят за бандити и можело да бъдат разстреляни още там. Много правилно са постъпвали,ако това е вярно,защото никой не иска натрапници в своя дом,дори Тръмп открито не ги иска.

115

Анонимен

преди 5 години

Да пожелаем успех на Южна Корея в двубоя срещу империята на злото!

114

Валери Симеонов

преди 5 години

Дайте ми го това немско скиорче на мен, ще му спра музика завинаги.

113

Мария

преди 5 години

НЕКАНЕНИТЕ ГОСТИ НИКЪДЕ НЕ СА ДОБРЕ ПРИЕТИ.

112

Анонимен

преди 5 години

Бежанците искат да са във Франция и Германия, но лошата Ска не ги пуска и иска да ги върне в ада на земята България . Затова Ска трябва да бъде съдена и обявена за враг на изстрадалите бежанци.

111

Анонимен

преди 5 години

"Ска Келер с остри критики към отношението ни спрямо имигрантите"Ами да си критикува тая мишка бе, мене кво ми дреме? Те и *** в банята сигурно ме критикуват, че ги тъпча, ама...

110

Анонимен

преди 5 години

РАЗПЛАКАХТЕ МЕ !Дори не мога да коментирам, колко ми е мъчно, че тия ужасни българи не ги пускат да си се върнат в родния Афганистан, в бащината къща при мама и при тате, при любимите си ... Разплакахте ме. :) :)

109

Анонимен

преди 5 години

Чиба бе мен не ме хвана демократичното образование и мога да мисля за себе си не ми трябват разни платени г-да и г-жи да ми казват какво е истина и кое не.

108

Факт!

преди 5 години

До АнонименСупер значи вече са във френската *** и не искат да се връщат честити да им са на всички френци немци и тн.Орезервоар!

107

Театрал

преди 5 години

До АнонименРобинзон ще е кметът на Симитли, а Петкан естествено ще го играе Боко Тиквата.

106

Анонимен

преди 5 години

"По думите на един от адвокатите, някои от имигрантите, които в момента търсят убежище във Франция, разказват потресаващи истории от бежанските лагери в България. Бежанците дори предпочитали да се върнат в Кабул, вместо да бъдат пратени обратно в София"Хахахах да бе, сигурно.... Всички знаем, че бежанците предпочитат да отидат във Франция и Германия. Хайде не на нас тия.

105

Анонимен

преди 5 години

Умираш бавно и мъчително... Българските бежански лагери...Ама веднага и обратно - прав им път в Афганистан.А тези натегачите от Франция, да дадат адрес да им ги доставим всичките на куп, да им се радват и да ги обгрижват, както смятат за правилно!Нашите полицаи са долни твари, това си го знаем добре.За някаква полезна работа никакви ги няма, но да изнудват могат перфектно.Но и навлеците с големи претенции са, някой да ги е канил на курорт тука?!?Да бе мирно седяло, не би зор видяло.

104

Lan

преди 5 години

Да бе - те ще разкажат каквото и да е, само и само да не бъдат върнати! Разбирам ги, защо са били всичкия път иначе! :) Ако са били пребивани и хапани от отвързани кучета (както твърдят) това си личи, с медицинско се потвърждава.

103

Анонимен

преди 5 години

Тези "зелени" стават вече за смях! Докладът им е по-фантастичен от "Приказки от 1001 нощ". Всичко това е, че афганистанците предпочитат да останат във Франция, а ако може да духнат през Ламанша в Англия - още по-добре!

102

Факт!

преди 5 години

Винаги нещата още от дълбока древност се решаваха с отстраняване на неудобните.Преди имахме ДС тия френски адвокатчета нямаше да живеят дълго нито тая.Изпращат се хора стрелят заглушители експлозиви по колите отрови в пиенето и тн.Има много начини.Кои са тия че да ни критикуват.Скапани подхора!

101

Анонимен

преди 5 години

БХК и зелени фанатици - неочаквано гнусна комбинация. Тръмп вече показа как да се действа срещу тези *** - бойкот. Ще ли да ни съдят - един шут в *** и да реват където си искат. Да си ги прибират във Франция всички нелегални имигранти и там да си ги обгрижват, а тази фригидна кукувица Келер да се обяви за персона нон грата.