17

Сандански

преди 5 години

В Пиринска Македония да се назначи Македонец за владика и храмовете да са към Македонската Православна Черква в Охрид..Да се въведе и честване на празниците по Македонския календар.в Пиринска Мскедония.В училищата в Пиринска Македония.да започне да се изучава македонската история и култура.Пиринска Македония да бъде демилитаризирана зона,българската войска незабавно да напусне.

16

Сливница

преди 5 години

До петрич А кой беше най-големото гюбре?

15

Анонимен

преди 5 години

Да се проведе референдум в Македония и да се приеме това,което поиска македонския(българския) народ!И да се приключи въпроса.

14

Благоевград

преди 5 години

Искаме да се проведе консултативен Референдум за АВТОНОМИЯ. на Пиринска Македония под мотото ,,Искаме да бъдем стопани в своя дом,,.Допитванията да имат само консултативен характер и не задължават София да предприема каквито и да е действия.

13

до псевдо петрич

преди 5 години

от кочериново надолу е македония, от трън до белград е торлашко, от кранево до тулча е добруджа и от сливен до чаталджа е тракия. И ВСИЧКО ТОВА Е България!!!!!

12

Егеецот

преди 5 години

От мене да знаете, има само еден дел от Мачедония свободен - Пиринскиот. Другите са под окупация.

11

Анонимен

преди 5 години

Най-голямо право за мнение по Македония има единствено България,защото това са бивши български територии с българско население,а България пасува и е оставила македонците сами да решават.Откъде накъде Гърция ще се меси в работата на македонците,като гърците се заселват на Балканите преди стотина години,пристигайки от Азия,включително и върху български територии,които днес са северна Гърция и тъй наречената "гръцка Македония"?С какво право се месят? Гърците да оставят македонците на мира!

10

Анонимен

преди 5 години

И България беше на три морета,ама сега сме се свили и всички съседи са ни късали територии.Това е положението.На който му стиска,да хваща пушката,но нещата се решават от международното положение и "великите" сили.Това е положението.

9

Анонимен

преди 5 години

Странно гъците и макетата се карат не, кой е наследник на древни философи, писатели, учени, а на един агресивен гей - Александър Македонски. Предполагам науката и искуството не ги вълнуват. Падат си по агресия и по гейство.

8

Анонимен

преди 5 години

Е, ПА ДЕДО БЕШЕ ШОП, ТАТЕ БЕШЕ ШОП, И ЯЗЕКА СЪМ ШОП.Е, И??

7

петрич

преди 5 години

дедо беше македонецтате беше македонеци язе сам македонец

6

до Петрич

преди 5 години

Ходи кажи нещо на Гърците за Егейска Македония. Жив нема да си.

5

Анонимен

преди 5 години

Докато дойде време да заври у Пиринско макетата у Македония вече няма да ги има. Че докато се занимават с глупости шиптърите раждат по 10 деца.

4

петрич

преди 5 години

од бараково и кочериново надоле сее македония

3

Анонимен

преди 5 години

Споко Иванов, няма да си дълго още президент.

2

петрич

преди 5 години

кога ле ке зовре и кай нас у пиринска македония мале. малееее

1

Анонимен

преди 5 години

Много ми е любопитно как смятат да я карат без име. Гърците като ги гледам също не са склонни на отстъпки. Така ще си векуват без име. Това само македонци могат да го направят.