59

Аз

преди 6 години

А добре дошли на земята ...ние така живеем и се развъждаме.

58

СРЕБРОВ има терор

преди 6 години

След активиране на холограмите през терористични камери ,обсебените водачи с е ползват за мръсни екперименти.Следят ги през сателити ползват талони на автомобили и лични документи с зомби съоръжения инсталирани в тях.Тестове в автомобили на зомбирани и озверени водачи ни изправиха косите и ноктите..Готови са да смачкат и танк ако им наруши зомби програмата за нагло висока скорост.

57

Българин

преди 6 години

комуниста лъже като лидерката си ***

56

Гогата

преди 6 години

До анонимен 48 : При тая скорост , някой от двамата нещо да оплете с *** или волана....ще ви събират карантията на един декар ! И защо е всичко това ?

55

москвич-бракма хо хо

преди 6 години

Комунист ли е само бой те са лужци крадци и убийци

54

Ползват холограми

преди 6 години

Обсебени от масови убиици чрез терористи на власт в София принуждават милиони водачи да купуват и лепят на предни стъкла на автомобили тежко терористични холограмни оръжия з а масови манипулации/.Новите нагло престъпни стикери продавани чре з полицейски рекет се ползват за трайно декодиране увреждане и обемно проникващо обсебване на милиони водачи.ОЗверяват ги ,зомбират ги ..Ако имат ядрени бомби вколите ще ги накарат д а ги взривяват..

53

Анонимен

преди 6 години

До .за каране в лентата за изпреварване с 60 и за скачане на спирачките вземат кръщелното в дойчланд. не книжката. така че , ако имаше закон, тия от мерцедеса да са в ареста, а комсомолчето да пътува от днес насетне с рейса.

52

Анонимен

преди 6 години

Чудя се само, как в Германия всеки спазва правилата за движение по пътищата. Било то депутат или обикновен гражданин. Независимо от произхода си. Явно у нас полицията не си върши работата. А и шофьорите, като седнат зад волана, се мислят за всемогъщи. Така от про.стотия и самонадеяност умират хора. Би трябвало всичи да се мислим за това, преди да се качим в колите.

51

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До до Изгърбич Задвратяпо добре носи стик за голф, като мен. явно не си драйвер щом не знаеш че за бухалка в багажника се спи в кауша. и тръба от трамвай става. повечето милиционери не разпознават, а сплавта е лека и достатъчна да сцепи на некой с карта, кофти кола и големо самочувствие чутурата ;)

50

.

преди 6 години

Солена глоба + ъсловна, при следващо провинение директно пандиз, ако имаше закон и съд.

49

до Изгърбич Задвратя

преди 6 години

А то и винкел ще имам! може и бейзбол да поиграем. В България, в колата всеки е зареден като на война.

48

Веско

преди 6 години

Заглавието е силно тенденциозно. Трябва да бъде: карането по правилата-повод за пистолет.Щото съм сигурен, че дупетата е карал с поне 120!

47

Анонимен

преди 6 години

Ами...От град Левски...какво повече да си говорим. Проблемът е, че станаха повече от вас българите

46

Пеевски

преди 6 години

Ето поредният пример, че на географското място наречено България няма държава.В една нормална държава, тези от Мерцедеса щяха да са в затвора за много дълго време.Този с пищова за два пъти повече. Дали са отнели оръжието на тези ца.р.в.ули.? Ето как се раздава оръжие в България. Нема такава държава !!!!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен50пробай го с турски тир, автобус на арда тур, или група мотористи, и споделяй опита си от велоалеите след като те пуснат хапчетата.

44

Aнонимен

преди 6 години

Кара си оня със 60 км и размахва депутатската карта, това да не ти е на полето, я в аварийната.

43

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Смутс реплика на брутален автомат трудно се лови блок на манивела или кози крак. само казвам, не че нещо ;)

42

Анонимен

преди 6 години

Карам със 140, изпреварвам, някакъв ми присветква, леко пипвам спирачките, колкото да севтнат стоповете! Като ме изпревари очите му приличаха на понички.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен43щото е служебна на партията, и нема заслуги за мерцедес. ето така

40

Мене

преди 6 години

Божанков го познавах като дете, не знам после как се е развил. Но поне знам, че брат му е *** :)