30

Анонимен

преди 6 години

Голямо геройство е да спукаш жена си от бой, която освен това е още в тийнейджърска възраст. Сигурно се чувства като голям мъж и гангстер.

29

Антие

преди 6 години

Поредният комплексар и неудачник, който си излива злобата върху жена си. Който явно е зависим от алкохол и може би още нещо. Най-ужасното нещо е да живееш с алкохолик. Това са слаби, глупави и безотговорни мъже, които обаче след като пият алкохол стават жестоки и злобни. Жени, бягайте далеч от такива.

28

Христо

преди 6 години

БЕСИЛО за комплексирания ***!!

27

Анонимен

преди 6 години

Етнос, държава, възраст, статус нямат значение. Всеки трябва да прави добро, а не зло, но малко хора разбират това. Ако гледате и американски криминални канали, ще видите, че и там има много домашно насилие и убийства, а мотивите и причините са едни и същи, познати на всички хора - безпаричие, завист, злоба, егоцентризъм, изневери, имотни измами, бракове по сметка, подялба на имущество, борба за надмощие и родителски права, присвояване на чужди средства.

26

Анонимен

преди 6 години

Ех аа пък аз по-рано днес в една друга статия останнах с впечатлението, че са роми. Явно не са, но пък поведението им бетер от ***

25

Анонимен

преди 6 години

Дрогиран или пиян нищо не може и не трябва да го оправдае за жестокото убийство на младата жена!

24

Анонимен

преди 6 години

В затвора дали пак така ще бие и ще се прави на "мъж" ? Малоумникът не е помислил дори за детето си... Дано надзирателите и затворниците му покажат какво заслужава!

23

Анонимен

преди 6 години

На 19 години с двегодишно дете от бивш затворник!? Не виждам нищо ненормално в развръзката.

22

Осман

преди 6 години

Прегледах профила му във Фейсбук. На една снимка имаше коментар написан от момичето. Прегледах и нейния профил. Има снимка с поличка. Едни тънки крачета и слабо тяло. Какво е да я пребиеш? Как можеш да й посегнеш? Убиеца пък явно е работил като строител. Ако се съди по снимките домът им се е нуждаел от ремонт. Явно са имали и финансови проблеми което е нормално за Мутроландия. Под една снимка на жертвата друга жена намеква, че проституирала. Както и да е жалко за детето.

21

Анонимен

преди 6 години

Много са мили и мазни, когато лъжат жените, а после като ги вържат у дома с деца, си показват истинските лица такива жалки комплексирани неудачници.Доживотна без право на замяна за психопата! Бог да прости момичето! Горката е починала в адски мъки заради този безотговорен ненормалник...

20

(

преди 6 години

Зубърите са самовглъбени и не умеят да флиртуват. Зубърите трябва да чакат жената-вамп да оцени бляскавия им умствен капацитет и може би да не забелязват физиката.

19

Анонимен

преди 6 години

Ами за такива много не ми е жал. Видяла го е що за отерпка е бил. Ама сигурно куул се е държал - нахакано, бабаитски.Жалко за детето, което ще расте без родители и за нейните родители. Кой-знае колко пъти са я предупредили хората.

18

БХК

преди 6 години

Теньо е новият ни кандидат за "Човек на годината". Както знаете, необходимото условие е да убиеш човек за да се класираш на "финалите".

17

Анонимен

преди 6 години

Дано изверга го застигне справедливо наказание по закон!Вкъщи пред сама жена е лесно да бие. Интересно защо не си е решил проблемите, а си излива злобата върху жената?!

16

Анонимен

преди 6 години

Харесала го има сини очи човека. Охааа ко си вика малиииии колко е красив. Но без да помисли . Еиии този човек е затворник крадец наркоман. Ама това не е важно. Да ме пребие ама той да ... да беше поне малко да помисли. Пък и дете му е родила.

15

MaйMyнaтa

преди 6 години

Детенцето им се казва Наско.-------👦-----Цял ден се чудя как се казва детенцето

14

Анонимен

преди 6 години

Призовавам затворниците да свършат едно добро дело, когато Тенчо им дойде "на гости".

13

Анонимен

преди 6 години

"Единственото положително е, че се е родило нещо хубаво от грешката й да се събере с тоя ***."То това дете, с тая тежка наследственост и осъдено да живее без родители, нали се сещаш до къде ще я докара. След 15-тина години ще четем за него, за жалост.

12

БеГеДрамСъстав

преди 6 години

Поредната бегеселска драма. Богат на драми ден. Поредният от нескончаемата поредица.

11

наблюдател

преди 6 години

Бог да прости момичето! Чудя й се на акъла как ще се хване с първо гадже с бивш затворник и с такава разлика в годините като ученичка? Не ми се струва нормално да е на 16 и и да се пуска на някакъв 24 -годишен загорял нерез.Психопортрета на Теньо не е никак добър, погледнат отстрани.