12

Турчин

преди 5 години

В Кърджали ше се говори на езика на който се разбират служителя и гражданина, било то турски или български. И вие драги нищо, ама ниищо не може да направите по въпроса..Само ще си плямпате по форумите, фейсовете рейсовете и тирените, както винаги.. Ясно?

11

ШибиРиби

преди 5 години

Цъpвyлa си е цъpвyл, вари го печи го чепик не става даже и налъм не става. Тия *** защо не обърнат малко внимание какво ще струва това на данъкоплатеца като софтуеър и хардуеър? Кой ще го плаща ? Съседите ли? А нови униформи за ченгетата?

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ония "долу" ще се оправят по- добре с българския, в сравнение с ония "горе"- българите. Бъди сигурен! В главата и устата ти има ли друга мисъл, освен за ония "долу"?Да вметна нещо съществено- през последните години в държавната администрация не вземат на работа хора от "долу". Има подбор по етнически признак.

9

Турчин

преди 5 години

А като отидете на запад, без Англия, защо говорите на английски по институциите, а не на техния език. И защо търсите работа с английски, а не на техния местен език. Много сте зле вие българите, честно ви казвам. Всичко е което правите е според това колко ви отърва. И политиката ви, и държавата ви, и манталитета ви е такъв. Без значение комшия, брат,сестра, роднина..

8

До момо

преди 5 години

Усвояваш явленията до 4ти клас.Правиш им преценка след това.Ако си над 10 годишен/на ,говори много лошо за теб.Има интернационални понятия,които не е болка да се използват,но тук не става въпрос за тях,а акцента е строго върху общините,в които се говори на турски в България .Броят им е почти 1/3 ! Смс-ите също трябва да уважават езика ! Явно не е проблем номер едно в Бг това,но е патриотична искра,която свободно можем да използваме без да минава през вето от ЕС!

7

Анонимен

преди 5 години

Ще напишете ли нещо за хората с увреждания? Министър Петков казал, че пари за лична помощ няма, обаче е по- важно да пишете за шльокавицата. Сякаш ОП са открили колелото или топлата вода.

6

Анонимен

преди 5 години

некой ще му обясни ли на волен що смс са на шльокавица

5

Анонимен

преди 5 години

Ония долу как ще се оправят с българския като 100 години вече не се научиха че тук е България а не Анадола

4

Анонимен

преди 5 години

А политиците и кметовете само с два западни езика и то на много добро ниво! Стига неграмотници са ни управлявали.

3

ШибиРиби

преди 5 години

Хора без работа

2

Къде е разликата

преди 5 години

Многу балгарско браву патрьоти вии милеити за балгариа само на кирилица да са пиши

1

Момо

преди 5 години

Да, за това с полицията, жандармерията и спешната помощ съм съгласен и винаги съм се чудел защо е така.Подкрепям идеята!