54

Анонимен

преди 5 години

Бих могъл много да напиша и съм съгласен с автора, но ще споделя и едно притеснение. Според мен хомосексуалните вървят по пътя на веганите. И на тях никой не им пречеше на избора с какво да се хранят, стига да не отиват до крайности и да увреждат децата си лишавайки ги от пълноценно хранене. Но това не ги задоволи и започнаха с акции, които изкарваха различните от тях "убийци" и "мършояди". Според мен не далеч денят, когато хомосексуалните ще нарекат останалите "извратени"!

53

Коки

преди 5 години

За поскъпването на газа и всичко останало има само 25 коментара, а за гейовете 65. Ало, събудете се. Тези не са важни, ако не им се обръща внимание, ще си правят без много шум каквото си правят.

52

Анонимен

преди 5 години

Цитат от статията:"Когато разберат, че сред приятелите им, роднините им, децата им, колегите им, шефовете им има хомосексуални, тогава ще се случи това. Насила, образно казано, това няма да стане."Мартин Иванов вие или *** ако ми изтриете коментара се приема, че демокрация няма и други хора като нормални трябва да си траят все едно е комунизъм, а не че ме обвиняват в хомо*фобия!НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ, КАТО Е ОТКРАДНАТА ДЪГАТА ОТ ДЕЦАТА!!!!

51

милен секса

преди 5 години

аз само богати хора с пари виждам на прайда няма бедни които да претендират че са с развалена сексуална ориентация ето ви европа ето ви евро атлантически ценности

50

Анонимен

преди 5 години

До да ама неНЯМА ПРОБЛЕМ!!КАЖИ КАКВО Е ЛЕКАРСТВОТО , ЧЕ ДОРИ ДА СЪМ В ЕДНА СТАЯ С 10 ЖЕНСКИ МОДЕЛА ВСЕ ЕДНО НИКОЙ НЕ Е ВЛЕЗНАЛ :D

49

Бате Гойко

преди 5 години

Браво бе, имало някой в тоя сайт, който можел да мисли и пише статии, а не само да преписват дв и бта. Прав е авторът, с тези паради постигат напълно обратен ефект. Явно не е това начина. Даже и хората без оформено мнение по въпроса, като гледат, както казва автора, мъже с 20см. токчета, пера в з***ддника и саксия на главата, какво да си помислят? Едва ли им изглежда нормално и едва ли ще станат по- толерантни.

48

Константин

преди 5 години

Според мен прайда се прави с цел да отвлича вниманието на хората от много по-важните неща в държавата. Сега се иска 18 процента поскъпване на газта и впоследствие на всичко друго. А ние протестираме и обръщаме внимание на обратните. Правителството е много по-голям проблем от показаното в последните два дни. Ако не им се обръща внимание, ще мине и ще замине този прайд.

47

Анонимен

преди 5 години

тази статия е чисто манипулативна, да я бяхте написали преди прайда ,г-н Иванов.

46

Анонимен

преди 5 години

NIE LGPT SME NORMALNI HORA I PRIZNAVAME PRATO NA OSTANALITE DA SE RAZVIVAT PALNOZENNO.

45

Дъртий

преди 5 години

Щом няма възпроизводни функции и не е заболяване, значи е в графа развлечения и удувоствия или зависимости. Следва облагане с данъци, акцизи и такси, както са увеселителните заведения /за не пълнолетни без такси/. Точка по въпроса. П.С. Подлежат и на лицензионен режим и регистрации както атракционите + ежемесечен задължителен медицински контрол.

44

до 50 и 45

преди 5 години

И двамата не сте разбрали, че 43 е просто неграмотен???

43

Руси

преди 5 години

Всеки образован човек, който следи обществено политическият живот, със сигурност забелязва, как разни "европейски" и всякакви други не правителствени формирования натрапват в България извратен морал, разврат и пороци, представяйки ни ги като Европейски, или евро-атлантически ценности! За сега българското общество удържа, но, няма да издържи дълго! Заложените в българите сбъркана ДНК, ни прави лесно подчиняващи се на влияния хора. Хора, които са безлични! Изход няма!

42

Анонимен

преди 5 години

До Има ли Наредба?ПУТИНОФИЛЕ НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО!!!!НЯМА НАРЕДБА ЗА ПОЛУГОЛИ!!! АКО ИМАШЕ ВСИЧКИ ПО ПАНТАЛОНКИ РАЗХОЖДАЩИ СЕ В КРАЙМОРСКИТЕ ГРАДОВЕ ЩЯХА ДА СА АРЕСТУВАНИ!!!ПУТИНОФИЛИЯТА СЪЩО Е НЕЛЕЧИМА И ПРЕДЛАГАМ ЕВТАНАЗИЯ :D

41

Анонимен

преди 5 години

"ОБАЧЕ КРАТУНИТЕ СЕ ПЕНЯВЯТ ВСЕКИ ДЕН ЗА ТОЗИ ФЕСТ"Пенявят се, защото не останахме, а с тия "промоции" ще станем дори още по-малко. Инстинкт за самосъхранение, загря ли?

40

Анонимен

преди 5 години

Цитат от Евгени Минчев:"Писнало ми е от ***.дали."След такова откровение, какво повече да кажем.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45ЗА ШАШКОПОЗДРАВЛЕНИЯ 45 И ИЗ НЕ РАЗБРАХ ЗА ИЛИ ПРОТИВ Е КОМЕНТАР 43 ШАШКА ;D

38

Анонимен

преди 5 години

Ми то реално днешно време почти всички живеят без брак съвсем умишлено. Те как си уреждат правата юридически? За целта си има завещания. В България данъчното законодателствто не прави разлика между семеен и несемеен, в общи линии аз не виждам проблем. Мисля, че някой изкуствено иска да създаде проблеми так, където ги няма. За да може после да каже "вие гласувайте за мен, пък аз ще реша проблема".То цялта светова политика стана един популизъм.

37

Burzum

преди 5 години

Честит npaид братя и сестри

36

Има ли Наредба?

преди 5 години

Има ли Наредба за обществения ред? Мога ли днес да тръгна полугол и да не ме арестуват? Защо Наредбана НЕ се спазва? Как така полуголи ,и то психично болни се разхождат полуголи и не ги арестуват? Полицията защо НЕ си свърши работата и НЕ арестува тези, които не спазват Наредбата? Тази Наредба да НЕ би да важи за психично болните гейове? Нали искат права-защо НЕ спазват задължения за благоприличие?Докога ще търпим извратени да парадират? Къде са моите права,че НЕ искат да гледам полуголи?

35

Анонимен

преди 5 години

КОНСТИТУЦИЯТА НИ Е ПИСАНА ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!!!!НАПРАВО ДА СЕ ПРИЕМЕ: БРАКА Е СЪЮЗ МЕЖДУ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ИНДИВИДИ НАВЪРШИЛИ ПЪЛНОЛЕТИЕ ДО 15 ДУШИ ОБЩО В ЕДИН СЪЮЗ :DСМЕСЕНА БИГАМНА ПОЛИГАМИЯ ТИП БИ ГРУПОВА ОРГИЯ :D