54

Анонимен

преди 5 години

Новите опити за измерване на БВП също потвърждават, че по отношение на ППС Китай вече е най-голямата икономика, задминавайки САЩ. По пазарни валутни курсове щатската икономика се равнява на 17,4 трлн. долара, докато китайската - на 10,4 трлн. долара. По съпоставими цени обаче БВП на Китай възлиза на 17,6 трлн. долара, с което икономиката на азиатската страна се изкачва на първото място.

53

Дъртий

преди 5 години

Снимкаа е най-точният коментар що е то САЩ и всички останали. Императорът е винаги седнал, а придворните дами са в нисък поклон. Толкоз отнисно "свободната" демоклрация.

52

джеви

преди 5 години

не е дестабилизиращо поведението на руссия, защото дава много нафта на европа. Това е природен ресурс който територията го има, и могат да си го пазят по лоши времена. Руссия не е арабска страна, не са само пясъци там, има какво да се призвежда и да се изнася.

51

Ха

преди 5 години

Вижте как я зяпат всички тая !Явно голема глупост е казала

50

До Анонимен 57

преди 5 години

Боко ще се клонира. За да може да се кланя на всичките си господари едновременно - баба Ангела, Донката Трумп, товарищ Путин и Ердоган Ефенди.

49

шефът на света

преди 5 години

Г-7 стана Г-6. Кой от жалкия остатък на Г-7 ще посмее да се опълчи срещу шефа на света - Донката Трумп?

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Горкия..........съвсем да го ожалиш!!!

47

Анонимен

преди 5 години

До Интересно 62Яяяяяя..........едно джендърче нещо се загрижило за "християнския свят"!!!!! И това в еуропката, ДЕТО СИ ИЗБЪРСА МРЪСНИТЕ КРАКА В ХРИСТИЯНСТВОТО, организира мръсни прайдове на извращенци и забрави за християнското милосърдие, почит, уважение и преклонение пред Бога!!!!! А колкото до грузия и укропията.....НЕ БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО! Който НЕ СЕ ЗАКАЧА С РУСКАТА МЕЧКА, той няма проблеми! За останалите - няма гаранция!

46

---

преди 5 години

разпускане на формата Г-7 и вече всичко ще се решава от Г20

45

Анонимен

преди 5 години

До великият ЕС 59Ха-ха-ха-ха-ха...............ако беше сложил всичкото това "писание" в кавички, щях да ти аплодирам за смешката! Леле.......колко ли такива "смелчаци" са скачали на руснаците, па РЕЗУЛТАТА ГО ЗНАЕМ! А този път лелките пък тръгнали да скачат......ха-ха-ха......с тия "санкции" еуропката НАПРАВО СИ СЕ ИЗОЛИРА ОТ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ! А "светът е голям и опасности дебнат отвсякъде"! Но на тия лелки акъла им не е дотам!

44

Интересно

преди 5 години

Расия защо работи против християнските народи ? Война в Грузия, отцепване на 2 части от нея, война в Украйна и отцепване на големи части от нея, война и отцепване на територии в Молдова?

43

Анонимен

преди 5 години

Прочетете преди до коментирате повечеИма по-нова статия в Днес.БГТръмп изтегля подписа си от общата позиция и напада жестоко Трюдо докато лети за Сингапур

42

Анонимен

преди 5 години

Браво Тръмп искаме ги тия на подсъдимата скамейка всички евролидери на ЕС пред съда в Хага.

41

Факт

преди 5 години

До АнонименА бе аланкоолу,Европа нефта в евро ли го купува или в долари?От Китай в какво купува?А от Русия?Еврото май е за вътрешна употреба и ако след 10 години бъде изместено от Юана,няма да е голяма изненада.

40

Анонимен

преди 5 години

Сега Бойко съвсем ще се обърка на кого да слугува - на Меркел ли, на Тръмп ли, на Путин ли, на Ердоган ли?

39

Ха-ха

преди 5 години

Чудна снимчица-Краля(на Запада) седнал,а мижитурките около него прави!Да се очаква от тия да защитят собствения си интерес е смешно!

38

Анонимен

преди 5 години

Меркел в ролята на България искаща да влезе в Шенген и еврото и Тръмп в ролята на увъртащия по килифарски я праща да си напише домашното за реципрочността, каквото и да значи това.

37

Анонимен

преди 5 години

Европа отдавна не полза долар бе. За евро не си ли чувал. Тоя побъркан крайнист няма да докара света до нищо Добро. Накрая ще стане беля.

36

Факт

преди 5 години

Тия *** въобще не знаят какво искат,а как да го постигнат-съвсем!Имат страшно мощно оръжие,но не го използват!Само да заплашат Тръмп с отказ от долара и САЩ са дотам!Ама не им стиска!Верно,Америка е голям и платежоспособен пазар,но това се дължи на пладнешкия грабеж осъществен чрез долара!Реално на вносителите в САЩ им се плаща със собствените им пари...Абсолютен факт-Светът може чудесно да си живее БЕЗ САЩ,но САЩ няма да изкарат и година без света!

35

Анонимен

преди 5 години

Тези 6 гета са въртиопашки и утре друга песен ще запеят, интереса клати феса.