6

Анонимен

преди 6 години

3 сигурен ли си със дългът на САЩ към от 106%, или пък на Холандия с 500%? :D За да функционират се нуждаят от дълг равен на годиншното им БВП. Сила та се къса. За капак и САЩ и ЕС във икономическа война, едните даже се кефят другите им гонят посланиците. ЕС се разпада, САЩ се згромолясва изпод дълговете си. Това ли е силният на деня или Китай, който дори не си дават зор да си крият ядрените оръжия, че чак се възмущаваха и плашеха американските генерали. :D

5

Анонимен

преди 6 години

Без ядрено оръжие КНДР ще бъде окупирана и после САЩ ще сложат техен човек диктатор или прислужник като ген. Борисов..

4

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и да е, народът в Северна Корея при "деспота" живее много по-добре отколкото българите при демокрацията и евроатлантизма.

3

какъвто и да е Ким

преди 6 години

гладна мечка хоро не играе , сега дори няма пари да си плати масрафа за хотела в Сингапур за срещата с Тръмп ! Русия и Турция ги очаква същата съдба на мизерия ! Който се противопоставя на силните на деня тоест на САЩ и ЕС , винаги ще губи , а след това може би ще му дойде акъла в главата и ще търси сближаване със САЩ и ЕС както прави в момента Ким !

2

Далновиден

преди 6 години

Малкият Ким определено готви голяма промяна в С.Корея и то от китайски тип.Само че за целта властта му трябва да е стабилна.Горбачовски про.стотии не се допускат,както и Тянанмънски истории.Китайският път е изключително подходящ за С.Корея,с оглед на "материала".Естествено,на САЩ това няма да се хареса,защото излиза извън плана за тотално подчинение,но ще се наложи да се примирят.

1

brother lompen

преди 6 години

И тоя не вред