65

Анонимен

преди 5 години

Абе я стига с това образование. Без него си е екстра - луксозна кола, лакеи, висш държавен пост и асфалтирана магистрала към третия свят.

64

муспи

преди 5 години

Това с учителите е последната дупка на ковала. Сега мишцата на изсраиля се напряга да произведе, в смисъл да дипломира арабско-ромски доктори, главно хирурзи. Това се прави, за да може да се поеме твърдо финалния стадий на чистката на българите. - Алах е велик, но яхве е таман!

63

НеДаскал

преди 5 години

Завърших 2012 година, 6 години опити да стана учител някъде. Предлагат ми единствено по селата. Нищо против обаче.... на половин щат или на 1/3 щат за 300 лева максимално... а това време да не съм си го намерил на улицата бе. В града 15136161 интервюта с въпроса къде ти е опита като си завършил преди 4-5 години... Работя не по специалността за 1500 лева. Не съм определено щастлив, но пък я някой да обясни беден учител може ли да научи децата на нещо свястно, което да им върши работа в живота

62

Анонимен

преди 5 години

До До 64Ще се премести на хотел и никой няма да му пречи.

61

До 64

преди 5 години

Много сте далече от реалността с шестиците. Няма как, ако детето е от семейство, в което се бият, изневеряват си или просто единият или двамата родители липсват, то да има шестици, колкото и да е кадърен учителят. То си има и други фактори, от които зависят оценките - напр. способност за съсредоточаване, приоритет на ученето, нагласа за успех, доверие и споделяне вкъщи...

60

Анонимен

преди 5 години

Заплатата на БГ учителя да бъде обвързана с месечния резултат от контролните в класа в който преподава но независимо оценени. Много 6ци 1500лв заплата. 2ки минимална 200лв!

59

Бивш учител

преди 5 години

Само *** би избрал да е млад учител за 700 лева, при условие че кол центровете плащат двойно повече, за 10 пъти по-малко главоболие.

58

Анонимен

преди 5 години

Всички работят 2 или 3 работа с частни уроци или друга за да оцелеят.

57

Друг

преди 5 години

До не си кривете душата ЛЪЖЕТЕ!!! Стартовата заплата оот септември е 770 и си остава такава в близките 5 години - поне....А това за проектите...Парите за тях ги получават не учителите, питайте тоя, който Ви подава тази невярна информация, да Ви светне...

56

Потърпевш

преди 5 години

До добре платени Да се смея ли, да плача ли...Стартовата заплата е 770 лв., но за толкова - малко млади хара се навиват да се разравят с невъзпитаните, разлигавени лекенца, които лишените от всякаква ценностна система "семейства" пращат в у-ще...Кофти материал, затова никой не се наема до го вкарва в правия път...23689

55

Демократ

преди 5 години

По времето на Тодор Живков учителита под 30 години бяха само 56, но вестниците тогава не пишеха за това защото при тоталитаризма нямаше демокрация и свобода на медиите.

54

М, да ...

преди 5 години

До ГосподиновА дали е така? Завършилите математически у-ща нямат никакви практически умения! пп. за мен военните ср. училища са подготвяли най добре за реалният живот! У-щата са давали не само знания, но и реални практични умения!

53

до 24

преди 5 години

В кое училище ги получавате тези 1300 лв заплата?

52

Бай УЙ

преди 5 години

До 5 А тоя "приятел" какво е завършил?! Дърводелското ли?!

51

BatBulgar

преди 5 години

Не са изчезващ вид, а над тях се упражнява ГЕНОЦИД ><

50

Анонимен

преди 5 години

До ГосподиновНе искат да открият повече математически гимназии.

49

Господинов

преди 5 години

Учителите в БГ са само учители на хартия. Реват целогодишно за заплати а почиват 3 месеца, половин работен ден и резултатът чалгонизирани общи работници които не знаят дори и да се подписват. Има леки изключения в Математическите гимназии но и там ще се изравни с останалите. Не е добре, никак. Внос на учители трябва!

48

М, да ...

преди 5 години

До 48 Анонимен:)) Да не мислиш, че частниците са по добри, м? Толкова ли леко се създава ГРАМОТНА организация наново, м? И колко такива частници грамотно са организирали поцесите, имаш ли представа? Не нали? Вероятно се броят на пръсти в БГ! Приватизация да се вземат материалните, останалото не го виждате! Ах смешните приватизатори и приватизиращи ! Слепци водени от слепци!

47

Тъпанар

преди 5 години

Що направо не го отрежете тоя бюджет за учителски заплати? Българите не раждаме и до 20 г. ще сме избягали оттук. На *** учители им не трябват. Купете с тия пари желязо и ***. Метнете ги до маалите, че да им е удобно на римляните да си берат и ще сте управляваща класа до живот!

46

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванНяма нужда от учени, а неграмотни са по-лесни за контрол и ще има повече работници.