48

Томи

преди 5 години

Знаеш ли ***, ще ли да ни дават тояги,че моровите свършили.А ми грижат се за нас, ще брулим орехите на на комшията. Знаеш ли колко скъпо ги изкупуват.

47

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам,кои са хората търсещи от г-жа Дончева обяснения. Най вероятно са от БХК,напълно компрометирана организация за защита на цига ни те. Споко Светле,имаш подкрепата на обикновените хора. Не знам твоя съпруг дали ще защитава нас или ще козирува чинно на Борисов,все пак ци го ните са негов електорат!!!

46

Пич

преди 5 години

Когато човек се наака и после се омаже до ушите ...

45

Трудовакъ

преди 5 години

Моите поздравления, госпожо Дончева. В наше време за съжаление много малко хора проявяват искреност като вашата публично. Страхуват се. Всевъзможни НПО - та дебнат отвсякъде. Добре би било да напишете мнението си и за Истанбулската конвенция. Много се надявам, че ще окажете силно и благотворно влияние върху благоверния Ви, достопочтения господин заместник - министър председател Томислав Дончев, когото нямам честта да познавам лично, както и Ваша милост, за съжаление. Бъдете здрави и щастливи!

44

Анонимен

преди 5 години

Права е министрешата буля!След като "роми"?? обраха 5 млрд от КТБ и 3 млрд от БелеНЕ - редно е сега да си получат заслуженото!"Роми" - ДА, ама НЕ!

43

Ko pel даци!

преди 5 години

Оставете Светлана на мира!! Тя изразява мнението на 95% от българите в ,,мек"вариянт!Ако зависеше от мен,трябват мерки близки до ефтаназията! При такава обективна оценка от страна на тази красива дама,как да не подкрепя Дончев за президент на България?!

42

Анонимен

преди 5 години

Защо ли не си мълчат ????

41

Бесен Язовец

преди 5 години

Филмова къща "Адолф" набира Роми за статисти за следващата си продукция. Бройката е неограничена!

40

Анонимен

преди 5 години

Офффф каква е тая .Поредната скучаеща жена на богаташ, решила да става интересна с изтъркана тема за ромите. Утре сигурно ще почне да краде червила за да избяга от скуката.

39

Анонимен

преди 5 години

Дончев, взимай пример от жена си, мушморок такъв!

38

Томи

преди 5 години

Този морков е същия като на моя.Толкова голям?Не бе, толкова мръсен.Разговаряли две жени,след като получавали помощи -моркови.

37

Евролиберал

преди 5 години

Българите ежедневно ставате за резил пред ЕС с такива изказвания. А утре мъжа на тая ще трябва да подаде оставка. Европа не е расистка диктатура. Европа е мултикултурна общност, която цени добрите практики за интеграцията на малцинствата.

36

Анонимен

преди 5 години

На мене ли ми се струва , че тоя измисленият вице нищо полезно не е направил за 1 година я вижте Симеонов се грижи за шума , събаря слънчака , Каракачанката си гледа военните а тоя калпак ходи и яде на аванта с Боцето

35

Анонимен

преди 5 години

Това,дето на госпожата съвестта е експлодирала е хубаво,ама е объркала посоките!Не да дращи по фейса,а да го каже на американския посланик!

34

8 годишен

преди 5 години

Равенството пред закона за всички вече расизъм ли е?Тогава какво му е лошото на расизма?

33

Анонимен

преди 5 години

Изядоха морковите, време е да ядат тоягите....През 1978 бях войник в армейско разузнаване в II армия. Та тогава бай Стоян Неделчев ги "разтри" с Т55 ците.*** няма вече такива български генерали, като Чочоолу!Сегашните не са генерали а поли...юции.

32

Барбарон

преди 5 години

Щом иска равни права, значи трябва да спрат да крадат с мъжа си. Защото на болшинството от народа не са дадени същите възможности за крадене както на сем. Дончеви.

31

МНЕНИЕ

преди 5 години

Съпругата на Дончев има право на мнение .Но тук е направила Огромна Грешка - Дончев е с Позиция в Правителството , Тя е с Позиция в Организацията на Частния Бизнес - Крадци на Едро - Корупция . Ромите са крадци на Дребно .Това са двата Полюса на Кражбите в България които задържат Развитието ни .Виновни са и двата Вида .

30

Анонимен

преди 5 години

добрече сме ромите да ви гласуваме на избори и да можете да имате правителство

29

Е па я

преди 5 години

Е па я мислим да станем ром и да си построим една убава къща, къде ми ареса и да ползвам, като другите роми безплатно вода, ток, земя, да не плащам данъци и сметки.