17

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

16

Анонимен

преди 5 години

До При бай ТошоПри бай Тоше в България се живееше много по-добре материално, но имаше задължително идолопоклоничество което нанася много повече вреда на хората от материалните трудности. Сега може да има много повече идоли от тогава и хората им се кланят, но никой не ги кара на сила, те сами си решават доброволно да го правят.

15

Анонимен

преди 5 години

Световните войни не са ли предшествани от националистически вълни?

14

Циник до 10

преди 5 години

Аз съм и немски гражданин...данъкоплатец , и избирател!Ти какъв си ***?Дървен философ?Такива сте - 80% опортюнисти , и нихилисти!Чакате друг да ви оправя!Ами оправят ви... така , че не може да си седнете на трибуквието!Разбра ли ***?Ай сиктир!

13

PD

преди 5 години

Това което реализираха елитите, прикривайки се зад "демокрация", наистина е под сериозен натиск.Народовластието не е измислено от Гръците, за това няма начин да бъде реализирано в "господарско-слугинажен" мисловен модел. И както и да го завъртат, рано или късно стремежа към Свобода, Истина и Правда, отново ще постави нещата на място. А носители са били, и ще бъда,т Свободолюбивите Царски, Бели, Арии, неизменна част от които са и същинските Българи.Да Бъде!

12

Анонимен

преди 5 години

ДЕМОКРАЦИЯ - МОДЕРНО СЪВРЕМЕННО РОБОВЛАДЕЛСТВО.

11

Burzum

преди 5 години

Демокрация е форма на управление а не на потребление....когато всеки глас е равен на другия глас а масата предпочита да е невежа демокрацията се превръща в гротеска и на власт идват ТИКВИТЕ....

10

невероятно но факт

преди 5 години

Хората се заблуждават,че демокрацията е нещо много по-различно от другите обществени форми.Т-н.при системите които прокламират равенство,тия,които са по-равни от другите печелят.а при демокрацията печелят преди всичко демократите Това,което трябва да признаем на демократите е,че умеят да лъжат по-красиво и безсъвестно.Но това вече го разбират даже бездомните кучета.Според мен най-добрата държава е тази,в която хората са образовани,трудолюбиви,добри майстори,а водачите им не са продажни!?

9

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е добра, защото ни донесе тоалетна хартия и банани. Комунизма е лош, защото нямайме банани и тоалетна хартия. Обичам демокрацията, обичам САЩ, защото те ни дадоха бананите и тоалетната хартия.

8

Циник

преди 5 години

Ярък пример - е бивш "бизнесмен" от Ирак ( автотенекиджия) получил статут на бежанец - заедно с 4те си ханъми и 24 си таанета! Живее в 3 етажна къща...ползва безплатен транспорт...не плаща такса смет,вода и ток..Но касира годишно 320 000? от социалните в Лудвигсхафен Пари - взети от европейците, и набутани в ненаситната уста на тариката - неработил и секунда в Европа!

7

До Циник

преди 5 години

той себе си не може да оправи, тръгнал нашия Германия да оправя... жалка гледка

6

Анонимен

преди 5 години

При бай Тошо беше демокрацията. Каква демокрация имаш сега ? Ако кажа на шефа си, каквото си мисля за него и изхвърчам от работа, а децата ми трябва всеки ден да ядат ?! Това ли е демокрацията, да не можеш да кажеш, каквото мислиш ?

5

При бай Тошо

преди 5 години

Поредният демагог. Демокрация никога и никъде не е имало. Единствено Социализма се доближи до демокрацията. При бай Тошо бяхме много по-добре.

4

Анонимен

преди 5 години

Животът минава на работата, всеки трепери за работата, а защо там няма демокрация ами цари дива диктатура на работното място? Страх от шефа, изпълнявай и не питай! Нали работниците и капиталиста били партньори в общ бизнес проект, ама защо нямат право на глас да решават как да се управлява фирмата, как да се разпределят печалбите и дивидентите, как да се инвестира, колко да са заплатите на борда на директорите, а работниците произвеждат продукта който носи печалбата. Каква демокрация бълнувате!

3

42

преди 5 години

НОРМАЛНО. СЛЕД КАТО ОТДАВНА СЕ РАЗБРА, ЧЕ ЕС Е ПОРЕДНАТА ГАВРА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ СРЕЩУ НАРОДИТЕ НА СТАРА ЕВРОПА, ЦЕЛЯЩА ДА ГИ ОБЕЗЛИЧИ И УНИЩОЖИ И ВСИЧКО ТОВА ПОД ФАСАДАТА НА ИЗМИСЛЕНА ДЕМОКРАЦИЯ. НЕКА НЯКОЙ ВЕЛИК АКЪЛ ДА МИ ОБЯСНИ КАК МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ИМА ФИНАНСОВО И МАТЕРИАЛНО НЕРАВЕНСТВО МЕЖДУ ХОРАТА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПРОСТО ЖИВЕЕМ ПОД СВЕТОВНАТА ДИКТАТУРА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ЧАСТНИ КАПИТАЛИ, КОИТО ПАК ПОВТАРЯМ УБИВАТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, НАРОДИ, ТЯХНАТА ИСТОРИЯ И ВСИЧКО.

2

Циник

преди 5 години

Лъжи...лъжи...лъжи...Причините са икономически - има си хас! Масова безработица на 25 годишни гърци, португалци, испанци, италиянци - орязан социял - колкото да не умрат от глад! От 550 000 родени в Европа - числото на безработните е около 100 милиона - данъкоплатците трябва да гледат - как децата им тънат в мизерия - докато навлеци от всички световни клоаки биват ОБГРИЖВАНИ с парите им! Само за 2017 само в Германия - над 94 000 000 000? бяха потрошени по потенциални, и същински терористи!

1

Демократ

преди 5 години

В Северна Корея избират другаря с 99,99% за това там няма демокрация а при демокрацията се гласува 100% само за демократични партии, това е истинската демокрация където 100% са единодушни, а не само 99,99%, че демокрацията е най-добрата и най-съвършената система. Нито един политик, жураналист, общественик досега не е поставил под съмнение демокрацията. Да живее демокрацията!