60

Анонимен

преди 6 години

22 или 42?

59

Феминистка

преди 6 години

Нормално е жената да си доставя радост от секса с няколко мъже едновременно.

58

Анонимен

преди 6 години

Толкова милиони си направил накрая заради една селскаа Бангияя да умреш. Това са жените в днешно време. От клон наклон след тях само пострадали. В много грешна посока се движат. Тези неща ще зачестяват. Неможе да бъдеш с някой да му рисуваш общо бъдеще да сте заедно и един ден просто си тръгваш. Там вече си носиш кръста.

57

Do 55 Galya

преди 6 години

Ти май си на 35+ о конлкуренцията на по-младите от теб те плаши. Нищо гнусно няма в случая заради възрастта, освен в главите на старите моми или на недоразвитите момичета.

56

Бате Гойко

преди 6 години

Писаха, че убийците са били двама, изпразнили два пълнителя в жертвата. Къде е втория? В колата имаше още двама човека, кои са и къде са? Защо е стрелял в "дамата", която излизала от хотела? Явно не е била цел. Защо ще се опитваш да минеш границата въоръжен- ясно е, че няма как да не те хванат.

55

Fallschirmspringer

преди 6 години

В личен план ,предпочитам общуването с жени от моята възрастова група.Те винаги са: по-умни,по-възпитани,по-образовани,с по-висока обща култура.Когато си откровен и честен с тях ,те се оказват много по-верни приятели от повечето мъже ,просто на тях винаги можеш да разчиташ за точния и правилен съвет,само трябва да си коректен и никога не ги лъжи и не им "върти" мурвенски номера.

54

Анонимен

преди 6 години

След активното мероприятие с Иванчева, може и тук да се пробват да обяснят мафиотска борба с лични отношения. Май убитият не се е отчитал правилно на ГЕРБ .

53

Бате Гойко

преди 6 години

До дедо,А не ти ли се струва леко смущаващо, че се е опитал да мине граница въоръжен?

52

Анонимен

преди 6 години

До 1989-та година България беше много по-малко зависима от СССР, отколкото сега България е зависима най-вече от САЩ, но и някои други държави, като Турция, Германия, Франция, ... Факт! Свиквайте ...

51

дедо

преди 6 години

а и нека да преговорим, както казва любо нейков - многото пари или се крадат или се онаследяват или се жениш за тях, кратко точно и ясно!!

50

дедо

преди 6 години

До Бате Гойкофактът че са го хванали говори точно че а 'аматьорско' изпълнение, тоест точно както го казват, любовен триъгълник и т.н. Ако беше другото никога нямаше да намерят стрелеца, никога, да се сещат мафиотска стрелба разкрита...

49

Анонимен

преди 6 години

Наистина си закрихме държават след 1989-ъа година. Който разбрал, разбрал.

48

До тийнейджърите

преди 6 години

Сега казвате някакъв си чичка на 50+, но няма да се усетите как и вие ще станете на 50+ и ще се чудите на акъла на някакви младоци, които използват думи като някакъв чичка на 50+. Мъжът си е мъж до края на живота си и обикновено един "чичка на 50+" е доста повече мъж от тийнейджърите като вас. В случая при това имаме момиче, което по външен вид от снимката тук, е от тези, дето имат комплекс за грозота, използват силикони за "разкрасяване" и в крайна сметка се предлагат на всеки с повече пари.

47

Анонимен

преди 6 години

На това казвате Дама? Кой ви дава право да изопачавате понятията и заблуждавате младото поколение? За вас всяко женско същество е Дама? Нещастници!

46

Бате Гойко

преди 6 години

Глей кво нещо съдбЪта, да си едра риба в най- мръсния "бизнес", много други "биснесмени" да желаят смъртта ти, а да те гръмне бившия на твоя "служителка". Май ни хвърлят по върбите. Сефте. В България се пишат най- нелепите сценарии на убийства.

45

galya

преди 6 години

Гнусно е такава млада жена все още девойка с такъв старик на 50+. Просто нямам думи, но и мъжът е жив педофил, то, че му се иска младо и стегнато, ама поне да е на 35+, това на 22 на нищо не прилича.Тук се губи и възпитанието от семейството, оставена е на "възпитанието" на улицата, което в някои случаи надделява ... за съжаление.

44

Румбата

преди 6 години

По кой критерий определяте тази като ''красива''?

43

LosHo

преди 6 години

Преди няколко дена четох новина как 50+ г. чичка купил мерцедес а 350 бона на 16г. си гадже... Сега и тази история... Глупави момичета, вие родители нямате ли си?

42

Анонимен

преди 6 години

Напомнят ми за Виола това момиче. Дано да оживее и да е по-малко. Хващат се с разни неподходящи и после леле какво стана.

41

Анонимен

преди 6 години

В България видите ли млада жена под 30 която да кара нова/скъпа кола бъдете сигурни че или се занимава със някаква форма на проституция или и дъщеря на политик или мутро-бизнесмен.