120

Анонимен

преди 6 години

С Сомалия също всеки има мобилиен телефон. Но там смъртността не е толкова висока колкото в България, а освен това раждат много деца.

119

Анонимен

преди 6 години

Германия произвежда като ламя. Може да залее със стоки, и то качествени, целия свят. Но няма къде да продава и немските производители не могат да реализират печалби. Всяко работно място в България където се произвеждат стоки за вътрешния пазар е загуба на работно място в Германия където се проузвеждат стоки за износ. Затова в България никога няма да има производство и технологии, а Брюксел ще ни лиrави с 1-2 милиарда годишно за магистрали, спа центрове и стадиони по обезлюдените села.

118

Анонимен

преди 6 години

Излизане от ЕС и НАТО и ориентация към Русия, заедно със Сърбия. Ако дадем на Русия сухопътен коридор до Бондстийл бензина в България ще струва 40 стотинки а газта ще е на символична цена, безработицата ще е под 1% защото Русия ще изкупува българските стоки, на пазара на ЕС никога няма да излезем с наше производство, ще ни трябват поне 300 години за да ги настигнем а и няма да ни позволят. Освен това само Русия може да гарантира сигурността ни.

117

Анонимен

преди 6 години

ЕС ни съсипа икономиката и ни превърна в колония.Факт!

116

Факт!

преди 6 години

Глупости какви войни за вода.С обратна осмоза си пречистваш вода където и да е.В русия няма хора огромна територия белите в Масква сибир нема никой рускините масово се женят за други.Кви ракети кви атомни бомби.

115

Поручик Ржевски

преди 6 години

Интересното е, че и Северна Корея си произвежда таблети и лаптопи.Как успяват, нали не са в ЕС? Не мога да си го обесна?Ние не произвеждаме, щото експертите от ИПИ казаха че е по-добре да правим това което можем - тоест нищо.

114

Анонимен

преди 6 години

Днес когато сме членове на ЕС всяко дете има айфон с цветен дисплей, а по времето на социализма само партийните другари и активните борци имаха право на айфони с цветни дисплеи, за обикновения човек имаше айфони с черно-бял дисплей.

113

Анонимен

преди 6 години

Има огромно напрежение в Европа и идва времето на промяната.Искаме или не,национализмът е следващата система.

112

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо като Европа, какво е Европа? По-голямата част от Европа е в Русия. Има Евразия, Европа е само придатък.

111

Поручик Ржевски

преди 6 години

Наистина живеем добре.Никога в последните 1000 години не сме имали толкова много мобилни телефони!

110

Дърт комунист

преди 6 години

Китай не може да направи нищо на Русия защото руснаците имат 10000 ядърни ракети !!! Путин ги е разположил навсякъде по границите и във всеки момент може да натисне копчето и от Земята помен да не остане !!! Най-голямото съкровище е ВОДАТА. След 100 години войните ще се водят за ВОДА. Вечна дружба с Русия = оцеляване !!!

109

Българин

преди 6 години

Днес в НАТО и ЕС живеем най-добре. В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. България в НАТО и ЕС е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.

108

Анонимен

преди 6 години

До 2021 г. страните от БРИКС ще надхвърлят общия размер на икономиките от Г-7.

107

Анонимен

преди 6 години

ЕС е бита карта.Италия потъна и най-вероятно ще излезе,а след нея и Испания.

106

Поручик Ржевски

преди 6 години

Аз мисля, че кравата Пенка ще бутне ЕС.С риск за живота си, тя се опита да избяга от ЕС.Да видим какво ще реши европейския парламент утре.

105

Българин

преди 6 години

От Европа вече нищо не става. Закривай!

104

Дърт комунист

преди 6 години

Бъдещето е при онзи който държи ресурсите - вода, дърва, нефт, газ, злато !!! След 100 години вода ще има само в шепа държави !! Половината САЩ е пустиня, както и 2/3 от Африка !! Пустините им даже се разрастват !! Познайте сега коя страна има най-големи залежи на вода ?? България трябва да бъде с Русия !! А колкото до ЕС - в човешката история няма съюз, който да е устоял на времето !!!

103

Анонимен

преди 6 години

Членката на ЕС и НАТО България е страната с най-висока смъртност на населението в света, по-висока дори и от най-бедстващата африканска стран, в Африка поне раждат много деца.

102

Анонимен

преди 6 години

Средната каса в САЩ се руши, продължителността на живота пада.

101

Факт!

преди 6 години

Руснаците няма никой да ги бие с тая висока смъртност липса на мъже алко.олизъм нар.омания и нежелание да се работи в Сибир както и масова емиграция сами си се бият.Китай им тропа на вратата!Без оръжия ще ги вземат те са много имат нужда от ресурси а ресурсите са в Русия.Масово рускините се женят за китайци други бягат и се женят за западняци или за богати араби.