41

Петров

преди 5 години

Фашизоидите с техните БМВ та по стар навик хвалят всичко немско, сякаш това има нещо общо с тоталната мизерия в която 'демокрацията" вката България.

40

Анонимен

преди 5 години

Добре де, разбрахме, че за тежкото положение сега са виновтни 45те години преди 89та. А защо през 30 години евроатлантизъм след 89та няма никакво подобрение ами мизерият стана 10 пъти по-голяма и България все повече затъва в блатото.

39

Петров

преди 5 години

НР България създаде индустрия и достоен живот за всички. Сега "демократите", повечето от село поради отпадане на софийското жителство, дойдоха тук с компотите и туршиите си, единственото, което могат да правят, и започчанха да наричат другите "селяни". Някои стигнаха до Виена, което и пише в статията.

38

Анонимен

преди 5 години

За 45те години България стана една от 30те най-развити индустриални страни в света, а за 30 години евроатлантизъм се превърна в страната с най-висока смъртност в света, бедна като африканска държава, без икономика а 3 милиона българи слугуват, просят или пpocтитуират на Запад.

37

до 43

преди 5 години

Явно не сте разбрали!Това което е днешна България е СЛЕДСТВИЕ от 45те години "светло бъдеще" !Докато Германия, и Япония станаха 3 и 4 та икономики в света - вас ви лъжеха!Когато швейцарци - дойдат да просят по улиците на София - ще признаем, че социализЪма е бил-по-добър!

36

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията и капитализма инвалидите да просят, това не е срамно, но здрав човек да проси като се прави на инвалид е срамота.

35

Анонимен

преди 5 години

Добре де, разбрахме колко лощо е било при "***", няма полза да се дерете и да пускате зелена пяна срещу "***". Но това е било преди 30 години, повече от четврърт век, какво значение има какво е било някога си, след като днес българите живеят по-зле отколкото при '***".

34

Анонимен

преди 5 години

и аз така, от понеделник до петък работя, а уикенда ходя до виена да се изкъпя при каратис ... немците вярват ли им на тия ... 30-годишни дядовци

33

Анонимен

преди 5 години

"Благодарение" на такива индивиди западняците си изграждат грешна представа за ситуацията в Бг, нямам познати да мизерстват, да са без работа , на улицата и тези които излязоха в чужбина работят- не ми стоят на 30-40 години с протегната ръка пред супера

32

бай-Кольо

преди 5 години

Да просиш не е грешно,ако си инвалид и не можеш да работиш ! Просията е зависимост,също като наркоманията и алкохолизма...веднъж почнеш ли...нема спиране. Особено за физически здрави хора на които ръцете им са у ***.

31

Анонимен

преди 5 години

Понеже австрийците са политкоректни и са в пълно съответствие с GDPR, услужливо спестяват на своите читатели факта, че тези отрудени и изтсрадали българи, всъщност са от расата на ***, и никога не са правили дори и бегъл опит да работят нещо.Кой знае защо, ние постоянно живеещите в страшната мизерия в България даже с радост бихме им изпратили и останалите от тези бегли подобия на хора да си ги обгрижват...колко сме лоши само :)))

30

до Петров

преди 5 години

Какво самочувствие си имал бе селянин?Никой не знаеше чужд език - и се "гипсирахте угоднически" пред всеки западнякГледахте Мерцедесите на турските гурбетчии и въздишахте!

29

Петров

преди 5 години

По времето на НР България ние имахме самочувствие. Демократичните българи днес си изливат ежедневно кофи помии на главата колко са непълноценни в сравнение с австрийците. Което беше и целта на демокрацията у нас.

28

Анонимен

преди 5 години

За 45 години - 2 държавни фалита!Изнесени тонове - златния резерв на БНБ.... да покрият част от "заемите" от СеСиСеРе!*** - лъжете някой друг!

27

Анонимен

преди 5 години

До ПроституткаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААА.............

26

Анонимен

преди 5 години

А ГЕРБ защо взеха 40 милиарда нов дълг, при неработеща икономика. При Тодор Живков бяхме сред 30 най-развити индустриални страни в свеат, имаше дълг около 10 милиарда което е нищо за работеща икономика, освен това ни дължаха около 7 милиарда които после по нареждане на САЩ опростихме за да може Ирак да плаща да американските компании коиото "възстановяваха" страната.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Колко малко ви е нужно......

24

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем. И най-важното, ние умните и кадърните - тези които имаме пари, можем да си ги купим, а не да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

23

до Петров

преди 5 години

Изнасяше България - грънци!Къде са парите от износа?Защо всяко неродено дете през 89 се събуди с външен дълг 3800$?Комунистически лъжи и демаготия!

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПо данни на ООН за индекс на човешко развитие (HDI).