161

Гoшу

преди 6 години

Да не забравим, че подкрепяше БСП по времето на Орехчо и фалита на КТБ! Хвалеше комунизма и мразеше "гнилия" Запад. Е, това е живота. Всички истински "патриоти", "родолюбци" и комунисти накрая свършват като бачкатори в "прогнилия" Запад :))))))))))))))))

160

Анонимен

преди 6 години

Тоя тотално е изтрещял. Сега му гледах клипа.

159

Анонимен

преди 6 години

От тази физиономия лъха "висок" интелект.

158

ай сифон

преди 6 години

защо ни занимавате с първосигнални системи

157

Ц.О.Ц.

преди 6 години

Задача с повишена трудност:С.О.С. Ако това значи селянинът си остава селянинкакво означава Ц.О.Ц.?помощ от приятел първата буква значи миганин

156

Анонимен

преди 6 години

207, Stefan! Molia te! Umoliavam te, choveche! I az iskam da mi otnemat gravdanstwoto, a ne da podavam molbi do seliaka-prezident!!!!! Kak da stane tova po-byrzo?

155

Партиен член

преди 6 години

Кой беше тоя та ни занимава със себе си.?

154

Амбициран неудачник

преди 6 години

До Ха-ха-ха!Съгласен съм с Вас - това момченце ще го играе в Кравария бял *** за радост на глобалисти *** и юдомасони .... освен да краде на пазара и да се друса не виждам за какво още става !

153

Ха-ха-ха!

преди 6 години

Звездата от анти-протеста в защита на Орешарски, Мишо Шамара, Биг Ша.Боже, какво падение!Сега кариера на *** в Америка ли ще прави?

152

до 208

преди 6 години

Напълно си прав. Наскоро бях на изпращане на абитуриенти от най-елитното учебно заведение в Бургас. Не само , че се кълчеха на чалга, но всички деца / умни, културни, начетени , с два-три езика/ знаеха думите на всяка песен. Без коментар......

151

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам защо е цялата селяния.Като си пусне брада малко мяза на оня обезглавения от монетите.И той си мисли,че му е рода сигурно и му е болка защото са обезглавили Никифор.Всички знаем,че ако Крум не му е резнал тиквата най-вероятно братчед му е щял да го отрови за да прилапа властта.Или жена му или синът му.Те така са си живяли навремето защо му е мъчно за Никифор и Византийската империя.Те са били доста по изостанали от Римската.

150

Гумени глави

преди 6 години

Напълно е ясно, че Шамара провокира по най-елементарен начин. Обаче тези, които го обиждат тук са на неговото ниско ниво, дори много по-ниско. Ако не си съгласен с някого и мислиш, че е на твоето ниво трябва да го обориш с факти; ако пък смяташ, че е по-долу от тебе интелектуално го игнорираш тотално.Скандалите околко Шамара показват колко сме паднали интелектуално като нация.Какво да говорим, като премиер на България е кофпомпаджия със заместник завършил училище за бавноразвиващи се.

149

стефан

преди 6 години

На такива *** да им се отнема гражданството ПОЖИЗНЕНО !!!!!!!!!!!!!!

148

AF

преди 6 години

Когато се срещнат липсата на образование и битовата обремененост с псевдоуспеха да примогваш от фалшиви селски прожектори, в следващият момент загубваш национална принадлежност ако е имало такава и резултатите са следните.Извисявяш се като различен и почти Съвършен......***

147

Анонимен

преди 6 години

Значи тоя гнусен ***.нгал може да обижда хан Аспарух, а мене ме цензурират като напиша мръсен и долен цига.нин.

146

Анонимен

преди 6 години

Живеещите Българи в САЩ се разграничаваме от това *** и ***!

145

Путкин

преди 6 години

България няма нужда от такива които я плюят, да си седят в чужбина и никога да не се връщат, да си седят на е.. ните *** и да не злословят!

144

Гуню

преди 6 години

Лошо няма да приказва каквото си иска, но последно време медиите превръщат фейсбук в институция.Това показва колко е умен българинаСЕЛЯНИЯ

143

Додо

преди 6 години

Нормално. Лицето от публикацията не е етнически българин. В тоалетнaта и пускай 2 пъти водата от казанчето, да сме спокойни, че добре го е отмила от тоалетнaта чиния.

142

Анонимен

преди 6 години

Мише, чертаеш ли ощеор'гинално бело хахаххахаадърт наркоман