140

скко

преди 6 години

"По-вероятна е версията за сваляне на руски граждански самолет и набеждаване на Украйна, но е станала грешка." - Много е съмнително. Все пак МН17 е летял от запад на изток, а не както руски самолети от север на юг. И мисля си, че заповедта беше дадена на място

139

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата на холандските пичове са железобетонни. Путин колкото повече мърда толкова повече ще му го набиват.

138

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148Тези глупости от руското министерство на *** (пикнята) ли ги знаеш?

137

Анонимен

преди 6 години

Така пищяха и за допингите на руснаците.После Норвгия си занесе на Олимпиадата 6000 дози допинг и никой не им каза копче.После пищяха за Скрипалите.Сега пищят за самолета.Нали ако не пищят ще се гътнат и ще умрат.

136

Анонимен

преди 6 години

До сккоСтрелков не е участвал в свалянето. Той само е изразил радостта си в съобщение до главатарите че "птичката е свалена". Тъй-като разговорите им са подслушвани това го има документирано, но той едва след няколко часа разбира, че става въпрос за граждански самолет. Въпроса е кой е дал заповедта за свалянето на граждански самолет? Това че е объркан с украински АН е крайно несериозно. По-вероятна е версията за сваляне на руски граждански самолет и набеждаване на Украйна, но е станала грешка.

135

11

преди 6 години

До Анонимен 143Мдаа, сам позна, за визи се кандидатства с отнемане на собствеността върху отзадни части. Ша ти порят тръбопровода срещу получаване на виза.

134

Анонимен

преди 6 години

След сто годишен бой по кратуните ,руснаците се превърнаха в лесно манипулируемо стадо крадци.Кражбата е религия , а *** на задниците на властимащите - задължение .

133

скко

преди 6 години

до 139Съмнявам се. Те са редовники. На него не му пука за тях. Ама главатарите, разбира се, те "изчезват". Ама Стрелков и сега е тук, на бял свят. Това е много тсранно. P.S. От къде е информацията, че дивизиона го бяха командировали в Сибир със семействата им?

132

Анонимен

преди 6 години

Господа русофили, от къде мога да получа визи за ДНР и ЛНР? Чувам че там живота бил рай откакто са минали под крилото на Путин. Били построили руския свят с всичките му екстри. Убийства, беззакония, грабежи, отнемане на собственост и т.н.

131

Анонимен

преди 6 години

Възхищавам се на Путин! За нула време сътвори вопиющи простотии. Извърши маса престъпления, кое от кое по-глупаво. Изби сума ти си народ. Сега джуджето е заклещено в ъгъла. Извади малък шанс, защото в самолета имаше предимно граждани на Холандия, а тя не си оставя магарето в калта/***/. Сега ще попаднат под още санкции, ще трябва да доизбият много свидетели и участници, ще плащат като попове и ще видим Кървавия Пигмей на подсъдимата скамейка в Хага. Гредаааа-какво да се прави.

130

troll for hire

преди 6 години

Чувам че пред руското посолство винаги има голяма опашка от чакащи за визи. Няма ли начин online да се подадат документи. Избрал съм си и ник - Boby the troll

129

ТHE Патриот

преди 6 години

ЕС и НАТО вън от света,моля!

128

Анонимен

преди 6 години

До сккоПутин отдавна ликвидира тези които свалиха самолета, той не оставя живи свидетели на престъпленията си. Целият дивизион свалил самолета беше командиован в Сибир и повече никой нито ги е виждал нито чувал. Включително и семействата им.

127

Анонимен

преди 6 години

ЕС и НАТО.от позицията..на какви "съдници" искат обясненията на Русия? -:)

126

гошо

преди 6 години

През 2014, по точно на "Брифинг Министерства обороны России 21 июля 2014" руски генерали с показалки и табла лъжеха, че виновен за свалянето на МХ17 бил украински СУ25, който го прострелял с ракета въздух -въздух по поръчка на американски тъмни сили.Днес тази версия явно е изоставена след намирането на осколкито от БУК-аСега пък бил украински.МH17 e свален от сепаратисти и техните помагачи от Русия, защото е сбъркан с украински военен АН26, който те са очаквали. Сами са си признали в началот

125

Светът срещу Русия

преди 6 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

124

Анонимен

преди 6 години

По презумпция на съветската пропаганда Русия не е виновна за нищо, а е винаги виновен прогнилия запад. Много полезни идьоти вярват на това...

123

скко

преди 6 години

Путин трябва да поеме отговорност за окупацията на Донбас. Не за свален Боинг. Сега той изглежда много жалък, когато прикрива преступниците, свалили самолета. Прави се на ***. Срам ме е от него

122

Анонимен

преди 6 години

До troll for hireТоварищ Макаров от руското посолство набира *** когато не е пиян.

121

Анонимен

преди 6 години

До ТHE Патриот "ЕС и НАТО да се гръмнат ,те вече не са фактори !"Правилно товарищ патриот русофил-предател. Единствено лaйнянaта *** Русия е фактор.