82

Ива

преди 6 години

Взеха ни, казва. Не, ние сами го дадохме, и по-точно продажните ни мутро-политици.

81

Анонимен

преди 6 години

Каква наглост:- взеха ни всичко ценно- лишиха ни от всички възможности- пробутват ни второкласните си *** на абсурдни цени- 1/3 от държавата им слугува за жълти стотинкиИ после ние сме грабили... прекрасни съюзници няма що. Същите, които 500 години си щракаха с пръсти и не им дремеше какво се случва под османска окупация...Със такива съюзници врагове изобщо не ни трябват...

80

Ива

преди 6 години

Честит двадесет и четвърти май на всички БЪЛГАРИ! За мен лично най-хубавият ни празник. Шайката *** се народоотстъпници и за тях това поздравление не се отнася.

79

Анонимен

преди 6 години

До хюго бос 168Че си бос(без обувки и чорапи) е ясно но трябва да знаеш че не сте втора ръка хора а сте шкарт хора, сиреч пето качество вкиснато зеле.

78

хюго бос

преди 6 години

Напълниха се с всякаква ислямска *** и башибозук, който ги коли, убива и гази, ама пак източноевропейците им виновни. И не малка вина имат точно "толерантните" медии- те настройват хората и пишат за източноевропейците, че са втора ръка хора и т.н. Кога ще спрете да препечатвате тазкива обидни статии? Що не пишете статии з апедофилите, за корпуцията там? Или там няма, само тук ги има? Има голям голям корпуционен скандал в германия как са раздавани бежански статути срещу пари? Що няма нищо??

77

Ива

преди 6 години

Този със статистиката. Не ми е ясно какво целиш с тези данни. Може би да докажеш колко е ужасно в Щатите. Поне медиите там не цензурират подобни новини и всичко излиза наяве. Притежанието е законно и повсеместно там. Луди има бол, както по целия свят. Та, я сега дай данни някакви за приказния живот на руския колхозник и неговите несретно битие. Не щеш, а? Не е удачно ли, или просто там такива неща не стават?

76

хюго бос до 2

преди 6 години

Е, ще има да храни ислямските терористи от БИ и Африка...

75

Коняр ли си...

преди 6 години

Козар ли си..'Ми , бягай при рашките...те не са експлоататориИ са ти братя...тука нямаш работа.

74

Анонимен

преди 6 години

По признания на Путин по телевизия TV1, най-много *** има от Русия.

73

хюго бос

преди 6 години

хахахах Популистите. Това да се чете като нормални, коснервативни политици, които не проповядват и насаждат политкоректни толерастки идеи с политнекоректни начини, както правят толератсто- либерастите

72

Ива

преди 6 години

Ето го пак този шашавия неосъществен диктатор - стени вдига, картечари инструктира да му трепят сънародниците, които искат просто свобода и достойно съществуване. Браво, браво! Юнак!

71

хюго бос

преди 6 години

Прочетох Гардиън, стожерът на неолиберастията и новата западно- марксистка диктатура и се отказах... А трябваше да сте различната медия. най- вече заради България он еър...

70

Анонимен

преди 6 години

Човек като чете тролетариата тук може да си помисли че българите искат с русия.Може да си помисли, но явно не е така.По-скоро както и преди парата на Русия всичката излиза през свирката.

69

Анонимен

преди 6 години

"В Брюксел, Париж, Берлин и на други места в западната част на континента става почти общоприета мъдрост твърдението, че "хората от Изтока" са грабители в клуба на ЕС"Разгеле, отвориха им се очите.Ако зависеше от мен бих издигнал 10м бетонна ограда м/у Изтока и Запада, след което бих разположил картечари на всеки 500м и ако някой източно европеец се опитада мине в западната част ............разстрел.П.П. Като видя източноевропеец на Запад и ми призлява.Лошото е че станаха ужасно много.

68

Ива

преди 6 години

Въпросните бяха назначени от архитектите на прехода, а те съвсем не са западняци. Старата комунистическа номенклатура и генералите разпределиха ролите още преди ноемврийския дворцов преврат. Тези същите, обаче, са московски възпитаници и могат по всяко едно време да склонят олисяло челце пред император Путин, благодетел на цялото родно тролско войнство. Тоест, тези пиявици ще останат цели-целинички при нов преврат. Р'ииш ли, конярю?

67

Анонимен

преди 6 години

Ами такова им е образованието.Социалистическото образование не даваше умения за производство.

66

Трак до 147

преди 6 години

Много нагло лъжеш.Колко изнасяме за ЕС и колко внасяме , почти едно към едно.А знаеш ли с Русия как стоят нещата , над 5 млярда евро всяка година им плащаме , а те купуват от нас за двеста милиона евра.Сега разбра ли кой ни източва и защо , а умнико.

65

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Хората от запада изляха милиона в инвестиционни проекти, които бяха нагло отмъкнати от жалки подобия на бизнесмени като Пеевски, Божков, Гущеров"*** ти си много заблудено бе, Иве. Ми нали точно това е сделката бе - дават, отглеждат си колониална администрация, която единствено трябва да СЛУШКА. В замяна закон, преврат и бесене НЕ ГИ ЛОВИ. А нас - кучетата вече ни изядоха, само малко кокали останаха.

64

Трак

преди 6 години

За русофилите , които живеят при мама и тата , все някой друг им е виновен.Първо Костов ги обра с рязането на нулите от лева , а сега Европа ги депресира и те как да работят , щом има шанс да изтъркат на Пеевски пирамидата.Добре , че поколението след 1990г. се образова само от интернет и сега прави милиони от софтуер , а скоро ще изрита и червените връзкарчета.Ревете русофили , това ви остана.

63

Анонимен

преди 6 години

И какво му гледате на парада в ***? Гледайте какво става в реалността - Панцир-1С става на дреб от израелската авиация. С-400 мълчи като пън.