19

Питащ

преди 6 години

Всичко е точно!Защо обаче концесионерите на Софийска вода ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОТКАЗАВТ ДА ПУБЛИКУВАТ ДНЕВНИТЕ СИ ОТЧЕТИ за химико-биологичния анализ на подаваната вода?!

18

Анонимен

преди 6 години

Лъжат естествено - нали ГЕРБ държат цялата власт и всички медии.Правят каквито си искат внушения, включително и това, че средната заплата е 1500 лв и че България е Рай, обаче Тиквен.

17

Мин вода

преди 6 години

Ами аз никой не убеждавам. Надявам се че всеки може да си прецени, дали да пие филтрирана чешмяна, или още по - евтино преварена, а може и директно, или да се налива от знайни и незнайни източници с престояла вода. А това не интересно, просто информация за избор.

16

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно и така да е ,те знаят само пари да прибират и крадат а да подменят някоя тръба от Живково време,всички тръби са толкова стари че тече само ръждива вода то това е отровата.

15

Анонимен

преди 6 години

Впрочем, фалшивата новина, е тази статия.

14

бо тик вун

преди 6 години

Софийската вода е с цената на Белгийска бира - предстои и ново увеличение, така че бъдете сигурни - чиста е!!

13

Анонимен

преди 6 години

До Мин водаХайде сега да не говорим глупости и да се правим на интересни а? :)))

12

Мин вода

преди 6 години

За хора, които не са участвали в производството на бутилките за мин. вода, сигурно е най - чистия и перфектен продукт за стомашно - чревния тракт. Може би е така в рамките на 24-48 часа след наливането. Но престоя на рафтовете в магазина с месеци, на слънце, топлина ... не знам какви бактерии се развиват, освен химиите проникващи от пластмасата. Като блатна вода е, на фона на постоянно обменящата се течаща вода, дори и с примеси от чешмата и постоянно контролирана.

11

Анонимен

преди 6 години

До 7и сега като си нацъкаш 100 плюса с Тор браузъра какво си мислиш, че ще стане по-точно ? :)))

10

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Да *** и политиците и стадото в което ни превърнаха, аз преди години си монтирах ена филтрираща система на кухненския кран за пиене и готвене, не е скъпо и е много ефикасно, смятам че водата от язовира е по полезна от пластмасовите бутилки, дето не знаеш къде и колко време са стояли на слънце

9

Анонимен

преди 6 години

До 7Ех все излъгани си ходите :))

8

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше кафеникава на цвят сигурно може да мине за отлична, платени драскачи....

7

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е платена лъжа.

6

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми се е случвало да седна почерпен зад компа и да пиша глупости. Но аз не съм народен представител и на простотиите ми се дивят само шепа приятели.

5

Анонимен

преди 6 години

Гл.прокурор да не се прави ни чул ни разбрал а незабавно да иска отнемане имунитета на Таско Ерменков и на Съд да го праща за всяване страх и ужас сред населението и за фалшиви новини чакаме това да стане незабавно

4

Ачи оратора

преди 6 години

Водата от водопреносната мрежа на София е все едно да не си свалял обучките 24 часа, да се прибереш вкъщи да си изпереш чорапите в легенче и да пиеш от него.Няма да умреш разбира се , ама е много гадно усещането.

3

Чичко

преди 6 години

Чак пък отлична. Хайде не говорете глупости

2

ГЕРБ

преди 6 години

БСП (БКП) се чуди как да привлече малко внимание върху себе си, че скоро и тя ще изчезне като СДС..с такива псевдо новини обаче няма да стигне далеч. Добре, че е ГЕРБ и Бойко!

1

Мин Вода

преди 6 години

Сега трябва да се направи анализ колко се е увеличила консумацията на "полезната" "безвредна" минерална вода в тези дни, с която ни облъчват отвсякъде в рекламите като най - безвредна.