45

good ol days

преди 6 години

Аушвиц

44

затова ли?

преди 6 години

Заради този маратон ли днес трамвай номер 20 беше спрян до 17ч и настъпи някакво прикачване с автобуси,защото дори шофьорът на трамвай номер 22 не знаеше дали трябва да пътува до Гео Милев или не,защото от централата не му бяха казали нищо. И народа в автобуса стоеше и чакаше 15 минути на Сточна гара какво ще е решението. Заради вас обратните ли се случи това? Не ви ли стига гей парад ами сега и гей маратон. Да не бягате на токчета с перушини на главите и по слипове по парка Заимов???

43

Йово

преди 6 години

Голяма част от участниците на ГЕЙ парадите са платени, основно студенти на които 50 лв. за 2 часа са им добре дошли.

42

въпрос

преди 6 години

Вярно ли че над 50% от висшите полицаи и службите са гейове и винаги ходят зализани по калъп,това си го говореха две ченгета вчера пред шератон?

41

РОССИЯ

преди 6 години

ето ес докъде ни докара своите цености

40

Анонимен

преди 6 години

Да бе ! 3 километра1 било маратон ! Имало е подтичване във свински тръст.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Това е истината просто ....Ами всички я знаем истината ,че пи ди растията е у р о дливост .Поредната демократична ценност!

38

Анонимен

преди 6 години

ако някой реши да организира хетеросексуален маратон , БХК ще нададе вой до небето че това е събитие , което дискриминира гейовете . А дали един гей маратон не дискриминира хетеросексуалните ? Съгласен съм че хората са такива каквито са и никой не може да ги вини за това, но тази безумна организация успява само да създава омраза и разделение в обществото , като всъщност дискриминира мнозинството от хората и дава привилегии на други групи . А нали уж идеята е да сме равни

37

Анонимен

преди 6 години

Ако кандидатствате за работа в БХК трябва да заявите че сте гей иначе няма да ви вземат.

36

Тим

преди 6 години

Всичко идва от църквата с тяхните подобни истории по манастирите и църквта си е заровила главата в пясъка

35

Анонимен

преди 6 години

Химиците и физиците да измислят атом само с положителни или само с отрицателни частици а не както при Менделеев от положителни и отрицателни, той не познава евроатлантическите ценности. Ако откажат да бъдат съдени за дискирминация на хомосексуалистите, хомосексуализмът е нормален и щом е нормално да се женят еднополови значи и в природата е нормално да има елеметни само от еднакво заредени частици, Природата си е свършила правилно работата и трябва да се коригира.

34

Анонимен

преди 6 години

Няма бъдеще в тия хора то тва е ясно.Само няколко от хиляди ще могат да си позволят поколение.И какво от това.Кой ще им подържа стандартът на живот?Обречена история.И римските императори и сенатори масово са били ***.И кво?От империя стигаща от Африка до Китай останаха неква държавица с нежен папа.Не,не съм хейтър.Реалист.

33

Анонимен

преди 6 години

От Бан остановихме че 70 процента от младежите са обърнали резбата.

32

Анонимен

преди 6 години

Значи след среща с БХК и други маймуноподобни при което общината явно е била притисната до стената след това решила и финансово да подкрепи това нещо. Отдавна се знае кои нпо-та грубо се намесват в начина на управление дори на държавата и в старията си е написано черно на бяло. Даже не се и крият вече.

31

Анонимен

преди 6 години

Задръстено комплексирано българско общество ...Като отиде *** в Лондон не му пречат ..ама като е в *** се превръща в голям мачо ...да покаже колко е свиреп и какъв стожер е на християнските ценности ...Това е истината ,просто

30

Анонимен

преди 6 години

"Деца" водиха ли, или те са кафеви и хлъзгави, за да ги държат под ръка?

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29 САЩ -ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА!

28

ШМАТКА

преди 6 години

А бе вземете и свършете нещо полезно в тая държава бе! рози ли ша берете площади ли ще метете свършете нещо полезно стига сте търчали като изоглавени без никаква цел! що не разберете че гейството в България не се котира?

27

Анонимен

преди 6 години

Няма хомосексуализъм ,няма демокрация ! Ха честитВи Со дом и Го мор !

26

Анонимен

преди 6 години

Сащ и Израел развратиха и унищожиха половината свят в стремежа си към световно господство.И тук има миж.итурки възваляващи тези демонски държави.